pühh edit sürem geçmiş
sitede sorun var galiba hep reseed için mesaj atıyor indirmede sorun olabilir...
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Torrentturk'e girebilen varmı ? başlıklı konu tartışılıyor; pühh edit sürem geçmiş sitede sorun var galiba hep reseed için mesaj atıyor indirmede sorun olabilir......
pühh edit sürem geçmiş
sitede sorun var galiba hep reseed için mesaj atıyor indirmede sorun olabilir...
Arkadaşlar siteye üye olan birisi davetiye yollayabilir mi?
İlgilenen arkadaşa şimdiden teşekkürler
P4 Prescott 2.4@3.7(maalesef buraya kadar) tt Big typhoon for cooling Gigabyte 8IPE1000-G512 Mb Ddr400 Sapphire 9600xt 420 Watt Raidmax Psu Philips 107T5 Microsoft Value Pack Samsung Serial Ata 80 Gb HddAirties Rt 102 Adsl Modem
Gelin Eşeğe Alalım Sizi![]()
torrent sarmıyo bu aralar ,eşşee yine bi el atıcam.ikisini birden götürürüz.
siteye girildiğinde Davetiye harici üyelik alımı yapılmamaktadır. demekte.davetiye yollayabilecek arkadaşlar varmı varsa şimdiden çok teşekkürler.
siteye üye olmaya çalışıldığında Davetiye harici üyelik alımı yapılmamaktadır. hatasını verio eğer davetiye yollayabilen arkadaş varsa şimdiden çok teşekkürler.
evet uzun bir süredir bende torrentturk davetiyesi için arıyorum fakat bende bulamıyorum. ve açıkcası bu siteye gerçekten girmem gerekiyor. banada bu konuda yardım edebilecek birisi varsa gerçekten sevinirim, çünkü uzun bir zamandır arıyorum bu davetiyeyi.
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmeye çalışıyorum fakat davetiye lazım mış... biri bana davetiye gönderebilirse çok sevinirim .. şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar bu siteye uzun süredr grmeye çalışıyorum ancak davetiye ile alım yapılıyormuş bana davetiye gönderebilicek biri varmı acaba? varsa çok sevinirim,şimididen teşekkürler
arkadaşlar torrentturk.net in adin mail adresini bilen varmı
bu arada davetye alabilirim.
daf_06@mynet.com
bende problem yok gayet guzel calısıyor
isteyen olursada davetiye yollayabilirim
bitturk ve torrentturk
pm
...
Merhaba bi soru soracağım.Ben format atacağımda şuan indirdiğimi formattan sonra kaldığı yerden devam ettirebilir miyim var mı böyle bir şansım acaba ?
Obey Your Master
28 " Viewsonic VX2835WM/Gigabyte P-35 DSQ6/Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz/2*2 Mushkin High Performans 800@1013Mhz/Zotac 9800 gtx +/Thermaltake Armor + /Enermax Modu 82+ 525 watt/Cooling by Alpahacool water chiller//Samsung Dvd-Rw/Samsung 1 TB Hdd
Arkadaşlar davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?
bestofbe@gmail.com