Beyler torrentturk.com sanırım torrentturk.net olarak değişmiş fakat mahkeme kararı verildiği dönemde çat pat opendns ile girebiliyordum fakat şimdi hiç açılmıyor.girebilen varmı ?
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Torrentturk'e girebilen varmı ? başlıklı konu tartışılıyor; Beyler torrentturk.com sanırım torrentturk.net olarak değişmiş fakat mahkeme kararı verildiği dönemde çat pat opendns ile girebiliyordum fakat şimdi hiç açılmıyor.girebilen ...
Beyler torrentturk.com sanırım torrentturk.net olarak değişmiş fakat mahkeme kararı verildiği dönemde çat pat opendns ile girebiliyordum fakat şimdi hiç açılmıyor.girebilen varmı ?
Yasa dışı paylaşım verilmediği sürece herşey serbest. Bu arada unutmadan yazılım kopyalamanın suçu 2 sene olmuş
.
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
girebiliyom çok da normal isteyene de davetiye verem
ulen 120gb uploadım oolmuş acıyom valla bari söliinde hm dekilerle paylaşıyım oradakilere gidince olmuyo![]()
davetiye isteyen olursa bende vereyim
Bence Oracle.
Bu sabah bir ara girilmiyordu ama artık düzelmiş, bu arada davetiye için ben de yardımcı olurum.
Sınırsıza geçersem ben bi tane alayım...
hımmm bir ara server hatası gibi bişeler yazıyodu ara ara ama devamlı geliyodu önüme rastgele zamanlarda şu anda o kadar sık bakmadım inşallah düzelmiştir.
@gurkan'a sildirmiştim ben bu konuyu ama biri açmış sanırım tekrar.
ben açtım tekrardan konu güzel hele nerdeyse Çin' e dönen ülkemiz için.
eski dns ayarlarımla internete giremiyorum hayret bişiymahkeme kararıyla yasaklanan siteler için yenilediler heralde işe bak yaaa
@Sayko'nun verdiklerini deneyim bir de
hakkaten çin'e döndükama orda bile bu kadar yavaş değildir.
En son escobar tarafından düzenlendi: 01-08-2008 saat 22:00
arkadaşlar Turkiye de mahkeme kararı ile yasaklanmış bir siteye girişi ile ilgili bilgiler veriyoruz..acaba bunun burada verilmesi çok doğrumu...
bu arada davetiye konusunda bende yardımcı olabilirim.![]()
Türkiye' de yasalarca yasaklanmış bir site evet ama bu saçma bir yasak gibi geliyor. Sonuçta P2p ağları sadece yasal olmayan dosyaların paylaşıldığı bir alan değil. Üstüne torrent sistemi açık kaynakcıların benimsediği bir sistem ve sitelerde linkleri ile buna oldukca katkıda bulunuyorlar. Bence yasa saçma insanların yaptığı şeyleri programlara ve sitelere yüklememek lazım.
Bu arada kendi makinanızı hemen hemen hiç yük getirmeden dns server yapın.
--TreeWalk DNS
TreeWalk DNS EXE 8.2.1
TreeWalk DNS ZİP 8.2.1
--Gereksinimleri
# en az 32 MB RAM (128 MB tavsiye edilir)
# Administrator olarak yüklemek tavsiye edilir.
# Dial-up, Cable, veya ADSL Internet bağlantılarını destekler
# Windows® XP, 2000, .NET and 2003 workstations veya servers (Vista version pending) *
TreeWalk DNS Home