Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Türkiye Yutdışı Çıkışları başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "A h a d a b u l i n k t e n t ü r k i y ..." şeklinde özetlenebilir....
Anca takip ediyoz zate .
Elli yerde form doldurdum falan filan hiç bişe olmuyor.
Sanal alem diye sallamıyorlar anlaşılan. Sanal imza toplamak
falan kesmiyor
Ben 22mayıstan beri takip ediyorum o grafikleri artık gına geldi her sabah bi ümit düzelmiştir başlayayım yine downloadlara diye pc yi acar acmaz oraya yoneliyorum ama yok gene aynı gene aynı en son dün sprint ve 155likler 20dk çalıştı tekrar gitti ondan 2 gün öncede 5dk kadar çalışıp gitmişti oldu olacak düzeltiyolar dedim ama yok hala aynı,Singapur Telekomunda TT den farkı yokmuş onlarda 12 si dedi 16sı oldu
TT 14 ünde 189mb daha devreye sokucaktı o da yalan oldu hala aynı çıldırtacaklar insanı
__________________ A man born with a spirit, but without soul...
hatlar çalışıyor ama hiçbiri tam kapasite ile degil telekom toplam kapasite 2132 ye cikti diyor ama şuan 1050 inanılmaz bi dalgalanma var saat gece 00 dan sonra bi çok hat kapanıyor ve 400lere kadar düşüyor kapasite,önceden 1132mbps standart ve stabil devam ediyordu.