Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Bu youtube ne zaman açılacak?

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Bu youtube ne zaman açılacak? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: WaLLoP tarafından iletildi. açılması yakındır tahminimce arkadaşım açılmasını bekleyeceğine Ktunnel.com will protect your anonymity on the internet, helping you ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-06-08, 00:55   #76 (permalink)
0zzY56x
Member

0zzY56x Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.01.08
Nereden: HaRdWaR€MaNiA
Blog Mesajları: 1
Ynt: Bu youtube ne zaman açılacak?

Alıntı:
WaLLoP tarafından iletildi. Mesajı göster
açılması yakındır tahminimce
arkadaşım açılmasını bekleyeceğine Ktunnel.com will protect your anonymity on the internet, helping you evade url and ip filters! adresinden youtube ve daha birçok kapalı siteye girebilirsin
Eski 12-06-08, 12:50   #77 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16

Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
yt.oups.info
burdaki videolar bendemi açılmıyor bitek ?

hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 12-06-08, 12:52   #78 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member

WaLLoP Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.10.07
Nereden: Nereye

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
burdaki videolar bendemi açılmıyor bitek ?
bende de açılmıyor
Eski 12-06-08, 15:03   #79 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Bende de açmıyor valla, görünüm hoş öyle proxy havası hiç yok ama lanet açmıyor videoları, valla en güzeli vtunnel sanki, üstte navigatör koyuyo ama onada razıyım yeterki açsında, ki açıyo yani güzel..
Lazaronnie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 29-06-08, 18:15   #80 (permalink)
cimeko
New Member

Katılım tarihi: 29.06.08
Thumbs up Ynt: Bu youtube ne zaman açılacak?

Arkadaşlar bu programı kullanarak girebilirsiniz. ilk başta bir sayfa açılabilir onu kapatın.internet explorerınızı açın ve www.youtube.com adresinizi yazıp enter basmanız yeterli. bu sadece youtube için değil yasaklanan tüm sitelere girerken kullanabilirsiniz.

ULTRASURF.zip - Uploaded through Badongo - BADONGO

Parolası : www.nevarbaska.com
cimeko çevrim dışı  
Eski 30-06-08, 22:19   #81 (permalink)
D-HAN
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.06.08
Nereden: Adana

arkadaşlar
Dinamiturk diye bir site var ordan youtube'a yasal olrak girebiliyoruz
YouTube - Broadcast Yourself.
kötü içerikli videoları ihbar edip sildirebiliyoruz
D-HAN çevrim dışı  
Eski 30-06-08, 22:31   #82 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Bak bu dinamitürkü sevdim çok profesyonel gerçektende.. Galiba son nokta budur.. Ama ben yinede herkese temkinli olmalarını oturum açmamalarını tavsiye derim.. Güven olmaz öyle herkese.. Bilgilerinizi kaydediyor olabilirler.. Bir daha açamayabilirsiniz ne zamandır kullandığınız hesabınızı!!!

Edit: Lem bu çokta hızlıymış yahu
Lazaronnie çevrim dışı  
Eski 30-06-08, 23:19   #83 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon

ben gene demin opendns ile girdim;yalnız söyle saçma bir durum var Bu siteye erişim engellenmiştir. yazınca girmiyor ama youtube.com yazınca giriyor
Eski 30-06-08, 23:51   #84 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member

WaLLoP Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.10.07
Nereden: Nereye

evet neden anlamadım ama youtube.com yazınca giriyor 1 hafta 10 gündür öyle giriyorum
WaLLoP çevrim dışı  
Eski 01-07-08, 00:27   #85 (permalink)
Mr.D34DLY
Silver Member

Mr.D34DLY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 6
Resimler: 103

dinamitürk güzelmiş
Cpu Aes : 2682 puan
FPU Julia : 1755 Puan
FPu MAndel : 1013 Puan
FPU Sinjulia : 2830 Puan

http://www.hardwaremania.com/forum/i...mi-106287.html
Mr.D34DLY çevrim dışı  
Eski 01-07-08, 18:47   #86 (permalink)
D-HAN
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.06.08
Nereden: Adana

Alıntı:
Lazaronnie tarafından iletildi. Mesajı göster
Bak bu dinamitürkü sevdim çok profesyonel gerçektende.. Galiba son nokta budur.. Ama ben yinede herkese temkinli olmalarını oturum açmamalarını tavsiye derim.. Güven olmaz öyle herkese.. Bilgilerinizi kaydediyor olabilirler.. Bir daha açamayabilirsiniz ne zamandır kullandığınız hesabınızı!!!

Edit: Lem bu çokta hızlıymış yahu
Nasılım
D-HAN çevrim dışı  
Eski 01-07-08, 18:53   #87 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14

Bu konu kilitlense iyi olacak Youtube'un üzerine bir mahkeme kararı engeli daha çıktı.Bu gidişle de "SİTTİN" sene açılmayacak
Cole çevrim dışı  
Eski 01-07-08, 22:35   #88 (permalink)
FLASH
Cool Member

FLASH Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.05
Resimler: 6

Youtube hatalı arkadaşlar nasılki adult barındırmıyorlarsa engelliyebiliyorlarsa hakaret içeren görüntüleri yada terör örgütü propagandalarınıda yayınlamasınlar .
Uyarı yapılınca kimse cevap vermiyormuş youtube'den, site kapatılınca hemen tutuşuyorlarmış site açılınca tekrar aynı durum olduğunda yine ilgilenmiyorlarmış .
Devlet yotube'ye türkiye bürosu açın demiş açmamışlar madem bu işten para kazanıyorsun parayı kazandığın ülkeye saygı göster .
Bu sansürcülük olsun diye değil hakaret ve terör örgütü propagandalarını yayılanmaması için.
FLASH çevrim dışı  
Eski 02-07-08, 10:07   #89 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
Cole tarafından iletildi. Mesajı göster
Bu konu kilitlense iyi olacak Youtube'un üzerine bir mahkeme kararı engeli daha çıktı.Bu gidişle de "SİTTİN" sene açılmayacak
sittin senede konuşuruz biz bu mevzuyu....

Alıntı:
FLASH tarafından iletildi. Mesajı göster
Youtube hatalı arkadaşlar nasılki adult barındırmıyorlarsa engelliyebiliyorlarsa hakaret içeren görüntüleri yada terör örgütü propagandalarınıda yayınlamasınlar .
Uyarı yapılınca kimse cevap vermiyormuş youtube'den, site kapatılınca hemen tutuşuyorlarmış site açılınca tekrar aynı durum olduğunda yine ilgilenmiyorlarmış .
Devlet yotube'ye türkiye bürosu açın demiş açmamışlar madem bu işten para kazanıyorsun parayı kazandığın ülkeye saygı göster .
Bu sansürcülük olsun diye değil hakaret ve terör örgütü propagandalarını yayılanmaması için.
eskiden vardı adult.neden silindi google satın aldıktan sonra silindi...

hakaret bize hakaret arkadaşım ama kapıyı kapatan biziz..yahu bıraksana serbest ben o videoyu koyana bi videoda ben koyayım..

sen 2 ayda bir savcı kararıyla yayını durdur (ortada bi bok yokken sanki diğer video paylaşım sitel