Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında 3G ve Görüntülü konuşma başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "2007 sonbaharında lisansı verileceği söylenen 3G ve görüntülü konuşma hakkında bilgisi ve fikri olan var mı?..." şeklinde özetlenebilir....
3G Lisansı bu yıl başında verildi diye hatırlıyorum ben.
Mart/2007'de verilecekti. Ertelendi. Eylül/2007'de aksilik olmazsa verilecek. Ben sadece düşüncelerinizi merak etmiştim. Turkcell 3G reklamını Beyoğlu/İstanbul'da yaptı. Ayrıca NTV'de Bilişim 2006'da reklamı da yapıldı. Ama daha lisanslar verilmedi. Sen onu hatırlıyor olabilirsin.
arkadaşlar şimdi bir çok telefonun özellikleri arasında 3G var, bu 3g ile görüntülü konuşma yapılabiliyor mu? ona göre 3g si olan bir telefon alacağım.. teşekkrüler.. (k610i)