NOKİA 6230A BLACKLİST VEYA ETII CAMCONDER PROGRAMI YÜKLENİYORMU ARKADAŞLAR
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Genel(Cep) forumunda 6230a ETI CAMCONDER PROGRAMI YÜKLENİYORMU başlıklı konu tartışılıyor; NOKİA 6230A BLACKLİST VEYA ETII CAMCONDER PROGRAMI YÜKLENİYORMU ARKADAŞLAR...
NOKİA 6230A BLACKLİST VEYA ETII CAMCONDER PROGRAMI YÜKLENİYORMU ARKADAŞLAR
şuraya bi bak yükleniyo.http://www.eyean-online.com/![]()
Combat Master
barbarian666 ORADA SADECE 3650-7650-3660-6600-N-GAGE yüksendiğini söylüyor 6230 yokbarbarian666 tarafından iletildi.
ya o sorun değil sen black listi ve camcorderi al ordan at telefonaparadise85 tarafından iletildi.
![]()
6230 da s 60 telefonlarından değil mi![]()
DENİYCEM SAOLbarbarian666 tarafından iletildi.
philips camcorder die bi program var bu daha ii ses kaydıyla birlikte yapıyoforumda nerelerden bulabilceğin yazıyo bi ara benden tavsiyelidir.
![]()
![]()
Pc Suite ile yüklemeyi dene... Programları çektikten sonra...paradise85 tarafından iletildi.
Dikkat!!!
![]()
Fenerbahçe lidir Kendisi...
6230 a bu programlar yüklenmez Saydığınız bütün programlar Symbian ile çalışan telefonlar için yapılmıştır.telefonunuza bunu gönderseniz bile bilinmeyen dosya biçimi diyecektir. Denemeye hiç gerek yok !
nasıl çalışmaz ya 6230 un 6600,3650,3660,7650 vb.telefonlardan ne farkı warda çalışmazimaginaryrns tarafından iletildi.
![]()
![]()
![]()
series 60 telefonu değilmi 6230![]()
Bak dostum çalışmaz ama niye çalışmaz sana anlatayım. 6230 un saydığın telefonlardan farkı işletim sistemiyle çalışıyor olmaması. O yüklemeyi düşündüğün programlar sadece Symbian işletim sistemiyle çalışan telefonlar içindir. Series 60 ile symbianı bir çok arkadaş karıştırıyor Series 60 sadece symbianın programda değişik bir arayüzüdür Symbian UiQ gibi biraz araştırın anlarsınız en açık bu şekilde tarif edebiliyorum.barbarian666 tarafından iletildi.
imarginaryrns sapına kadar haklısın![]()
By S.B.D
imaginaryrns tarafından iletildi.
bende sana katılıyorum. kesinlikle olmaz Symbian UiQ işletim sistemi ile çalışan programları 6600'a yükle bakalım çalışacakmı buda onun aynısı...
ÇOK BİLEN AZ KONUŞUR
ya arkadaşda black list çalışıyooo