hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Anycool'da simkart bozuldu mu?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Anycool'da simkart bozuldu mu? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba Yaklaşık iki aydır anycool T818 kullanıyorum. Şu ana dek bir sorun yaşamamışken bugün simkarta ait rehberdeki numaraların hepsi uçtu ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 07-07-08, 22:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
lazpalle
New Member

Katılım tarihi: 07.07.08
Anycool'da simkart bozuldu mu?

Merhaba

Yaklaşık iki aydır anycool T818 kullanıyorum. Şu ana dek bir sorun yaşamamışken bugün simkarta ait rehberdeki numaraların hepsi uçtu ve ayrıca sms gönderemez oldum. Diğer yandan arama yapabiliyor ve sms alabiliyordum. Simkartı eşimin Nokia telefonuna takınca sınırlı kullanım diye hata veriyor ve başka hiçbir şey yapmama izin vermiyor. Daha sonra operatörün servis numarasının da uçtuğunu gördüm onu düzeltince mesaj gönderebildim. Yalnız halen simkarta numara kaydedemiyorum. Mesajların kayıt alanını simkart seçmeye kalkınca da simkart desteklenmedi diyor. Operatör vodafone bu arada. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
lazpalle çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 19:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
lazpalle
New Member

Katılım tarihi: 07.07.08
Ynt: Anycool'da simkart bozuldu mu?

süper valla bir tane bile cevap yok
lazpalle çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 19:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Siz aslında tespiti yapmışsınız. Sim kartınız diğer makinada da çalışmamış. Kendi makinanıza başka bir sim kart taktığınızda çalışmıyorsa demekki sim kartı bozuktur.
Eski 11-07-08, 11:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Siz aslında tespiti yapmışsınız. Sim kartınız diğer makinada da çalışmamış. Kendi makinanıza başka bir sim kart taktığınızda çalışmıyorsa demekki sim kartı bozuktur.
Bende şöyle bir tespit yaptım.:

Elimde Mayıs 2000 tarihinde alınmış sim kart var. Bu sim kart 8 (sekiz) senedir sorunsuz çalışmaktadır. Ancak bu sim kartı Sony Ericsson K850 ve Sony Ericsson P1i model telefonlara taktığımda "Sim kart tanınmadı" veya "Sim kart uyumsuz" uyarısı aldığım zamanlar oluyor. Halbuki aynı sim kartı Nokia 6120c telefona taktığımda sorunsuz açılabiliyor.
serdarski şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Anycool'da simkart bozuldu mu? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
2.Hdd de bozuldu ugc Notebook'lar... 1 26-05-08 21:45
Hp Pavilion Dvd WR bozuldu dbaggio Notebook'lar... 0 26-01-08 23:15
6. harddiskimde bozuldu freeman1209 Optik Aygıtlar.. 7 26-09-07 09:14
Telefon Simkart kilidini acmak lutfen yardim Protur Nokia 4 26-05-05 23:23
CD-RW bozuldu... aksak_ritim Çokluortam 13 11-07-03 13:21

Saat ayarı GMT +3. Saat : 17:08.

Cyber Snipa Stinger