Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

avea mesaj göndermiyorrr

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında avea mesaj göndermiyorrr başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mesaj alıyorum çarğı yapabiliyorum ama mesaj göndermiyor lanet hat. 500ü aradım 3 kere hep aynışeyler. ondan sonra düzeliyor bisüre sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-10-06, 05:41   #1 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
avea mesaj göndermiyorrr

mesaj alıyorum çarğı yapabiliyorum ama mesaj göndermiyor lanet hat. 500ü aradım 3 kere hep aynışeyler. ondan sonra düzeliyor bisüre sonra yine aynı. sizce ne olabilir. 250kontor aldık kullanamıyoruz.
mutimuti çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 05:42   #2 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
kandil münasebetiyle olmalı...

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 05:43   #3 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
ok bu ondan değil. bikaç gündür böyle.
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 05:54   #4 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Resimler: 7
bak ona bişey diyemem
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 16:05   #5 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Arkadaş mesaj attıktan sonra, mesaj attıgı kişiye bi çağrı atıyor, mesaj öyle gidiyor, ilginç tabi ama bi dene istersen.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 16:43   #6 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
o yöntemi bende kullanırdım eskiden çok etkili bi yöntemdir avea ve özellikle telsim için . ama benim sorun mesajı şebeke kabul etmiyor almıyor. bugün aradılar aveadan yine klişe şeyler kadın bana artislik yapıyor odur budur. akıl öğretmedim dinledim iyi bakalım dedim kapadık . keşke telsim hattımı verseydim kontr kazanırdım be .
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 16:53   #7 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
mutimuti tarafından iletildi. Mesajı göster
o yöntemi bende kullanırdım eskiden çok etkili bi yöntemdir avea ve özellikle telsim için . ama benim sorun mesajı şebeke kabul etmiyor almıyor. bugün aradılar aveadan yine klişe şeyler kadın bana artislik yapıyor odur budur. akıl öğretmedim dinledim iyi bakalım dedim kapadık . keşke telsim hattımı verseydim kontr kazanırdım be .
Ozaman aveanın telsimden farkı kalmamış ya. Telsimin altyapısına laf ederdik aveada onamı özendi. Bide sim kartla ilgili bir problem olabilirmi acaba.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:05   #8 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
aveanın yanında telsim süperdir . geçen gece mesaj çekti .
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:08   #9 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
aveanın yanında telsim süperdir . geçen gece mesaj çekti .
aman yarabbii.. Sim kartınıda bir kontrol ettir istersen abone merkezinde falan, belki sim kartla alakalı bir sorundur.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:15   #10 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
simkart olayına girmeyelim benim kart kopya yeni kart yollarlarsa onu kullanamam sonra. 3 hattım tek kartta ne sorun varsa böle düzeltmeleri lazım . ya bi gönderiyor bi göndermiyor. arıyorum düzeltiyorlar sonra yine gidiyor napıyorlarsa banada bişey demiyorlar.
kadın diyor simartın dolmuştur belki. dedim benim telefonda windows mobile 2005 var ne simkartı. son 2 senedir simkart mesajı kullanmıyorum. kadın beni dinlemiyor takmış teline bant kaydı gibi gidiyor. geçi onada kızmamaklazım elinden başka bişey gelmiyor avea utansın.
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:26   #11 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
simkart olayına girmeyelim benim kart kopya yeni kart yollarlarsa onu kullanamam sonra. 3 hattım tek kartta ne sorun varsa böle düzeltmeleri lazım .
ohoo sende cok sey istion hocam ya nası olcak
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:40   #12 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
şimdi gönderebiliyorum ama . kartla alakalı olamazzzzzzz. sistemde sorun var.
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:44   #13 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Resimler: 24
sim kart dolmadıysa hımm mobile 2005 dolmuştur
kontörün bitmiştir
ücretsiz kısa mesaj hakkın bitimiştir
şebke meşguldür

yada avea'nın sana gıcığı vardır
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-10-06, 17:50   #14 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
gıcığı olduğu kesin bu 500 ün tarifesi nedir 3 4 kere aradım.
mutimuti çevrim dışı