Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında avea mesaj göndermiyorrr başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mesaj alıyorum çarğı yapabiliyorum ama mesaj göndermiyor lanet hat. 500ü aradım 3 kere hep aynışeyler. ondan sonra düzeliyor bisüre sonra ..." şeklinde özetlenebilir....
mesaj alıyorum çarğı yapabiliyorum ama mesaj göndermiyor lanet hat. 500ü aradım 3 kere hep aynışeyler. ondan sonra düzeliyor bisüre sonra yine aynı. sizce ne olabilir. 250kontor aldık kullanamıyoruz.
o yöntemi bende kullanırdım eskiden çok etkili bi yöntemdir avea ve özellikle telsim için . ama benim sorun mesajı şebeke kabul etmiyor almıyor. bugün aradılar aveadan yine klişe şeyler kadın bana artislik yapıyor odur budur. akıl öğretmedim dinledim iyi bakalım dedim kapadık . keşke telsim hattımı verseydim kontr kazanırdım be .
o yöntemi bende kullanırdım eskiden çok etkili bi yöntemdir avea ve özellikle telsim için . ama benim sorun mesajı şebeke kabul etmiyor almıyor. bugün aradılar aveadan yine klişe şeyler kadın bana artislik yapıyor odur budur. akıl öğretmedim dinledim iyi bakalım dedim kapadık . keşke telsim hattımı verseydim kontr kazanırdım be .
Ozaman aveanın telsimden farkı kalmamış ya. Telsimin altyapısına laf ederdik aveada onamı özendi. Bide sim kartla ilgili bir problem olabilirmi acaba.
simkart olayına girmeyelim benim kart kopya yeni kart yollarlarsa onu kullanamam sonra. 3 hattım tek kartta ne sorun varsa böle düzeltmeleri lazım . ya bi gönderiyor bi göndermiyor. arıyorum düzeltiyorlar sonra yine gidiyor napıyorlarsa banada bişey demiyorlar.
kadın diyor simartın dolmuştur belki. dedim benim telefonda windows mobile 2005 var ne simkartı. son 2 senedir simkart mesajı kullanmıyorum. kadın beni dinlemiyor takmış teline bant kaydı gibi gidiyor. geçi onada kızmamaklazım elinden başka bişey gelmiyor avea utansın.