Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

cep telefonunu tv kumandası olarak kullanmak

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında cep telefonunu tv kumandası olarak kullanmak başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar duyduğuma göre bir program sayesinde s60 çlştran cep telefonlarından tv yi yönetebiliyormuşsunuz ben programı bulamadım bu konuda bilgi verirseniz ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-08-07, 19:40   #1 (permalink)
6600mania_06
Banned user

Katılım tarihi: 17.05.07
Nereden: türkiye
cep telefonunu tv kumandası olarak kullanmak

arkadaşlar duyduğuma göre bir program sayesinde s60 çlştran cep telefonlarından tv yi yönetebiliyormuşsunuz ben programı bulamadım bu konuda bilgi verirseniz veya varsa bu programı paylaşırsanız sevinirim.....

şimdiden teşekkürler
6600mania_06 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-07, 22:26   #2 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
Ynt: cep telefonunu tv kumandası olarak kullanmak

Programın adı psiloc total irremote. arşivimde vardı ama silmişim. bu isimle aratırsan eminim bulacaksındır. Baya popülerdi çünkü...

Konu araçları

cep telefonunu tv kumandası olarak kullanmak ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
6600 CEP TELİ WEBCAM OLARAK KULLANMAK seleq Nokia 15 21-05-08 16:41
COMPACT FLASHI HDD OLARAK KULLANMAK-USTALAR BURAYA kaanki Genel 3 09-08-07 17:32
Script olarak web sitesinde kullanmak ve... aziz PHP 5 27-07-05 00:04
conexant modemimi telefon olarak kullanmak istiyorum onerebiliceiniz turkçe prog ? tomatopower Çokluortam 2 11-07-05 05:22
modemi telefon olarak kullanmak mumkunmu be yaw ninjafaydar Genel 3 21-04-03 11:38

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:16.