Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Cep Telefonunuzu WebCam Olarak Kullanma ( Resimli Anlatım)
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Cep Telefonunuzu WebCam Olarak Kullanma ( Resimli Anlatım) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm verdiğin bilgiler doğrultusunda programları yükledim nokia 6680'nimi artık web cam olarak kullanıyorum çok harika görüntüsü var herşey için teşekkürler ..." şeklinde özetlenebilir....
Re: Cep Telefonunuzu WebCam Olarak Kullanma ( Resimli Anlatım)
slm verdiğin bilgiler doğrultusunda programları yükledim nokia 6680'nimi artık web cam olarak kullanıyorum çok harika görüntüsü var herşey için teşekkürler ellerine sağlık....
Ynt: Cep Telefonunuzu WebCam Olarak Kullanma ( Resimli Anlatım)
yaa kardeş emegine saglık güzel yazmışında!!! bu telefonun imei numarasıyla seri numarası zaten aynı şey degilmi veya biz aynı şey biliyorduk keşkem o bölümü es geçmeseymişin en önemli bölümdü. haa bide usb kablosuyla olmuyormu bu webcam?