hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

jar dosyası nedir nasıl acılır?

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında jar dosyası nedir nasıl acılır? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 20-05-04, 09:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
AKE
Rookie Member

AKE Avatar

Katılım tarihi: 13.05.04
Nereden: ist
jar dosyası nedir nasıl acılır?

arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar
Eski 20-05-04, 10:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarım

e-diablo Avatar

Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Alıntı:
AKE tarafından iletildi.
arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar

jarda zıp gıbı sıkıstırlmıs doyalardır onu acmak ıcın kullnabılecegın en ıyı program wınace dır www.download.com adresıden ındırebılrısın
Eski 20-05-04, 10:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
safakhan
V.I.Member
Bilgisayarım

safakhan Avatar

Katılım tarihi: 15.06.03
Nereden: Ankara
jar bi sıkıştırma biçimi zip veya rar gibi bunu açman için

http://www.rarlab.com/rar/wrar330.exe bunu çek kur sora aç...
Eski 12-09-05, 11:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
count55
New Member

Katılım tarihi: 21.07.05
Nereden: samsun
ben sitelerden .jar uzantılı dosyaları indirdim ama bir sürü şey çıktı içinden.Bunları telefona nasıl atcam?Bana bi yardım ederseniz sevinirim...
count55 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-09-05, 23:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Arkadaşim Telefonuna .jar olarak At Dosyani Telefon Zaten Otomatik Yüklemeye Geçer Dosyayi ,
Bence Açipta Uğraşmana Gerek Yok
Eski 15-09-05, 00:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
king007
Power Member

king007 Avatar

Katılım tarihi: 30.09.04
Nereden: Porto
Alıntı:
PoWeRLoGY tarafından iletildi.
Arkadaşim Telefonuna .jar olarak At Dosyani Telefon Zaten Otomatik Yüklemeye Geçer Dosyayi ,
Bence Açipta Uğraşmana Gerek Yok
+1

evet, java destekli program veya oyunların uzantısıdır .jar. Direk tele gönder kendi kuracaktır zaten...
king007 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-05, 20:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
vlks
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.04.05
Nereden: İZMİR
yardımm

arkadaslar 6630 sahıbıyım ama java yukleyemıyorum telefona önce javamı yuklemem lazım galıba ama aradım halde bulamadım. yada ben yanlış bılıyorum bırısı aydınlata bılırmı benı.
vlks çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-05, 16:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
hektor484
New Member

Katılım tarihi: 21.11.05
Nereden: tarsus
Question arkadaşlar bende nasıl jar dosyası oluşturabileceğimi bilmiyorum.

bir çok forum adresinden oyun inidiriyorum ve rar dosyasının içinde bir klasör ve o klasör içindede birsürü dosya var.ama bunlar telefonda kurulamıyor.jar haline nasıl getirebilirim?
hektor484 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-05, 18:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
HaLiM
Silver Member
Bilgisayarım

HaLiM Avatar

Katılım tarihi: 12.09.04
Nereden: Kadıköy
.class uzantılı dosyalar var mı?
HaLiM çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 21:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
hatice16
New Member

Katılım tarihi: 17.07.08
Nereden: BURSA
Smile Ynt: jar dosyası nedir nasıl acılır?

arkadaşlarr benim nokia e65 im var ama ben yüklediğim hiçbir programı açmıyorum bana yardım edin lütfen zip dosyası var ama ne yüklüyorsam desteklemiyor ya da çılmıyor diyor ne yapmalıyım yardım çok acil
hatice16 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 22:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
Ynt: jar dosyası nedir nasıl acılır?

zip dosyası e65 ile uyumlu değildir. telefonunuza uyumlu programlar yükleyin. yada o zip dosyalarını bilgisayarınızda açın önce, içindeki dosyalara bakarak, o dosyaları telefonunuza gönderin.
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:03.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999