arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Genel(Cep) forumunda jar dosyası nedir nasıl acılır? başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar...
arkadaşlar bu jar dosyalarını nasıl acabilirim ne yukleyecegim bi el atın su konuya be ustalar
www.akepa.net
AKE tarafından iletildi.
jarda zıp gıbı sıkıstırlmıs doyalardır onu acmak ıcın kullnabılecegın en ıyı program wınace dır www.download.com adresıden ındırebılrısın
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
jar bi sıkıştırma biçimi zip veya rar gibi bunu açman için
http://www.rarlab.com/rar/wrar330.exe bunu çek kur sora aç...
DOĞUNUN BİRİNCİSİYKEN BATININ SONUNCUSU OLMAYI TERCİH ETTİK. YAZIK!!!
ben sitelerden .jar uzantılı dosyaları indirdim ama bir sürü şey çıktı içinden.Bunları telefona nasıl atcam?Bana bi yardım ederseniz sevinirim...
Arkadaşim Telefonuna .jar olarak At Dosyani Telefon Zaten Otomatik Yüklemeye Geçer Dosyayi ,
Bence Açipta Uğraşmana Gerek Yok![]()
+1PoWeRLoGY tarafından iletildi.
evet, java destekli program veya oyunların uzantısıdır .jar. Direk tele gönder kendi kuracaktır zaten...
arkadaslar 6630 sahıbıyım ama java yukleyemıyorum telefona önce javamı yuklemem lazım galıba ama aradım halde bulamadım. yada ben yanlış bılıyorum bırısı aydınlata bılırmı benı.![]()
bir çok forum adresinden oyun inidiriyorum ve rar dosyasının içinde bir klasör ve o klasör içindede birsürü dosya var.ama bunlar telefonda kurulamıyor.jar haline nasıl getirebilirim?