Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

lanet olsun bu satış stratejilerine

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında lanet olsun bu satış stratejilerine başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar gerçekten bıktım bir türlü karar veremiyorum.bnm için 1. öncelik müzik tamam ama müzik telefonuna bakarken kamerasının berbatt derecede olduğunu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-07-08, 16:28   #1 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye
lanet olsun bu satış stratejilerine

arkadaşlar gerçekten bıktım bir türlü karar veremiyorum.bnm için 1. öncelik müzik tamam ama müzik telefonuna bakarken kamerasının berbatt derecede olduğunu yok bilmeme neyinin kötü olduğunu görüyorum.artık buna herhalde satış stratejisi denio herhalde.

Arkadaşlar lütfen bana bir telefon önerisi yaparmısınız inanın diğer forumlardan ümidi kesdim artık sizin yorumlarınıza göre alıcam.

fiyat sınırı:500 ytl

Yardımlarınız için minnetarım teşekkürler.

edit:bide idare edicek düzeyde film izleme istiyorum teşekkürler
Eski 01-07-08, 18:15   #2 (permalink)
teflon1453
Member

teflon1453 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: ankara
Ynt: lanet olsun bu satış stratejilerine

samsung e840 oldukçe güzel bi telefon kamera kalitesi oldukça yeterli 2mp. Müzik kulaklıkla dinlenince gayet güzel.Dokunmatik ekran şık tasarımda cabası. tek sorunu bataryasının az gitmesi. ortalama 400 ytl civarında bi telefon araştırmanı öenririm.
teflon1453 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 19:04   #3 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
teflon1453 tarafından iletildi. Mesajı göster
samsung e840 oldukçe güzel bi telefon kamera kalitesi oldukça yeterli 2mp. Müzik kulaklıkla dinlenince gayet güzel.Dokunmatik ekran şık tasarımda cabası. tek sorunu bataryasının az gitmesi. ortalama 400 ytl civarında bi telefon araştırmanı öenririm.
ya valla hoparlör olsa daha güzerl olur tabi ben bi tane buldum 5610 telefonun hepsiburada da distrübütör fiyatı 600 ytl ama büroteknikte 470 ama paralel ithalat artık bakıcam arasındaki farklara.çokmu dez avantajı varki bu paralel italatın.
Mendilci çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 21:55   #4 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
blow tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar gerçekten bıktım bir türlü karar veremiyorum.bnm için 1. öncelik müzik tamam ama müzik telefonuna bakarken kamerasının berbatt derecede olduğunu yok bilmeme neyinin kötü olduğunu görüyorum.artık buna herhalde satış stratejisi denio herhalde.

Arkadaşlar lütfen bana bir telefon önerisi yaparmısınız inanın diğer forumlardan ümidi kesdim artık sizin yorumlarınıza göre alıcam.

fiyat sınırı:500 ytl

Yardımlarınız için minnetarım teşekkürler.

edit:bide idare edicek düzeyde film izleme istiyorum teşekkürler
Senin için uygun mu bilmiyorum. Ancak bende Nokia'nın 6120 classic modeli var. herşey var. 2 mp kamerası gayet güsel çekim yapıyo. Fiyatı 500 ytl altı.

Eğer bütçen müsait ise Sony Ericsson K850i derim. Cyber Shot 5 mp kamera, 8 gb kart desteği, uzun pil ömrü ve bir sürü özellik. Sony Ericsson HPM-70 kulaklık alırsan istediğin kulaklığı bağlarsın, 2+1 veya 4+1 kolonda bağlarsın. Gayet güsel ses alırsın. Fiyatı 900 - 1.000 YTL civarı.

Gerçi Sony Ericsson'un yakında 8.1 mp kameralı telefonları çıkacak. Modeli C905. Kaynak developer.sonyericsson.com adresi
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-07-08, 15:59   #5 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
serdarski tarafından iletildi. Mesajı göster
Senin için uygun mu bilmiyorum. Ancak bende Nokia'nın 6120 classic modeli var. herşey var. 2 mp kamerası gayet güsel çekim yapıyo. Fiyatı 500 ytl altı.

Eğer bütçen müsait ise Sony Ericsson K850i derim. Cyber Shot 5 mp kamera, 8 gb kart desteği, uzun pil ömrü ve bir sürü özellik. Sony Ericsson HPM-70 kulaklık alırsan istediğin kulaklığı bağlarsın, 2+1 veya 4+1 kolonda bağlarsın. Gayet güsel ses alırsın. Fiyatı 900 - 1.000 YTL civarı.

Gerçi Sony Ericsson'un yakında 8.1 mp kameralı telefonları çıkacak. Modeli C905. Kaynak developer.sonyericsson.com adresi
tmm buldum sonunda 5 tane incelemeye bakarak vede yorumlara bakarak 5610 almaya karar verdim eyw saol
Mendilci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 23:10   #6 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım

5610 un slider tuşunun problemi nedeniyle aklımdan çıkardım.şuan aklımda olan k790i sesi fena değilmiş. yardımcı olursanız sevinirim
Mendilci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 23:12   #7 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC

saykomatriXX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 20
Resimler: 7

Sony ericsson ses konusunda iyi ama kullanalar daha güzel anlatır. K750 bile çok doyurucu ses veriordu.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 12:35   #8 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3

Alıntı:
saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
Sony ericsson ses konusunda iyi ama kullanalar daha güzel anlatır. K750 bile çok doyurucu ses veriordu.
k700 bile efsanedir bence

k750 gayet iyi bir cihazdır ama eskidi tabii..müzik dinleyeceksen ve kamerasıda iyi olsun diyorsan nokia larla falan maceraya girme sonyericsoon al rahat et

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 19:28   #9 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Alıntı:
karaca tarafından iletildi. Mesajı göster
k700 bile efsanedir bence

k750 gayet iyi bir cihazdır ama eskidi tabii..müzik dinleyeceksen ve kamerasıda iyi olsun diyorsan nokia larla falan maceraya girme sonyericsoon al rahat et
Sony Ericsson K700 kullandım. Sadece soket problemi yaşadım.

Sony Ericsson'un K750i modeli tabii ki eskidi. Üstüne K serisinden bir sürü model çıktı. Sony Ericsson'larda A2DP özelliği var. Bu özellik sayesinde bluetooth kulaklıktan stereo müzik dinleyebilirsin. Kablo kalabalığını sevmiyorsan güzel bir özellik. 8 gb micro sd desteğiyle Sony Ericsson K850i diğer telefonlara fark atıyor. 215 şarkı yükledim. Hala 6 gb civarında boş yer var kartta.

A2DP özelliğini Nokia'nın 6120c modelinde gördüm. Benim tavsiyem her zaman Sony Ericsson.

Tahminim yanlış değilse A2DP'nin açılımı Analog to Digital Processing
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 00:31   #10 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Sony Ericsson K700 kullandım. Sadece soket problemi yaşadım.

Sony Ericsson'un K750i modeli tabii ki eskidi. Üstüne K serisinden bir sürü model çıktı. Sony Ericsson'larda A2DP özelliği var. Bu özellik sayesinde bluetooth kulaklıktan stereo müzik dinleyebilirsin. Kablo kalabalığını sevmiyorsan güzel bir özellik. 8 gb micro sd desteğiyle Sony Ericsson K850i diğer telefonlara fark atıyor. 215 şarkı yükledim. Hala 6 gb civarında boş yer var kartta.

A2DP özelliğini Nokia'nın 6120c modelinde gördüm. Benim tavsiyem her zaman Sony Ericsson.

Tahminim yanlış değilse A2DP'nin açılımı Analog to Digital Processing
ya valla benimde aklımda n73 vardı ama kararsızdım neden derseniz sony nin k serisi(k790i - k800i - k810i)müzikte iyi değil diye duydum yoksa k810 i almayı planlıyordum ne düşünürsün iyimidir benim için hoparlör sesinin çok yüksek ses vermezi önemli değil düzgün versin yani ben YETERİNCE duyayım yeter.nedersin alamaya değermi k810 i bu arada bütcem 550 ytl oldu
Mendilci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 10:29   #11 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3

Alıntı:
ya valla benimde aklımda n73 vardı ama kararsızdım neden derseniz sony nin k serisi(k790i - k800i - k810i)müzikte iyi değil diye duydum yoksa k810 i almayı planlıyordum ne düşünürsün iyimidir benim için hoparlör sesinin çok yüksek ses vermezi önemli değil düzgün versin yani ben YETERİNCE duyayım yeter.nedersin alamaya değermi k810 i bu arada bütcem 550 ytl oldu
k serisi müzikte iyi değil deniyorsa W serisine dön sende.

w = walkmanphone
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-08, 12:08   #12 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Alıntı:
Valla ben K850i'den memnunum. Elimde birde Sony Ericsson P1i var. P1i'nin sesini pek beğenmem. Sesi sanki basık çıkıyormuş izlenimi oldu bende. Ama K850i'nin sesi güzel. Onda da ses stereo genişleme özelliği yüzünden hoşuma gitti. P1i genelde (P)rofesyonel ve iş amaçlı telefon.

Eğer fırsat bulursan büyük Teknosa'larda telefonları dene. Teknosa'dan al demiyorum. Sadece dene. Büyük Teknosa'lar bütün ürünlerden deneme amaçlı birer numuneyi tezgaha koyuyorlar. Büyük Teknosa'lardan üç tanesi: Taksim Kazancı Yokuşundaki Teknosa, Metrocity AVM içindeki Teknosa ve Profilo AVM içindeki Teknosa Planet. Beyoğlu İstiklal Caddesindeki, Şişli'deki ve Mecidiyeköy meydandaki Teknosa'lar ufaktır. Zaten onlara Teknosa Cep diyorlar.

Her 2 telefonda da (W)alkman serisindeki Mega Bass özelliği var.

Mega Bass Sony firmasının Walkman cihazları için geliştirdiği bir özellik.

Zaten Sony Ericsson telefonları bazı özelliklerini Sony firması (cybershot, walkman gibi) bazı özelliklerini de Ericsson firması koyuyor. Bundan 4-5 sene önce aralarında yaptıkları anlaşma gereği böyle yapıyorlar. Yoksa her iki firmada ayrı ayrı telefon piyasasında zarardaydılar.
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-08, 15:08   #13 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Valla ben K850i'den memnunum. Elimde birde Sony Ericsson P1i var. P1i'nin sesini pek beğenmem. Sesi sanki basık çıkıyormuş izlenimi oldu bende. Ama K850i'nin sesi güzel. Onda da ses stereo genişleme özelliği yüzünden hoşuma gitti. P1i genelde (P)rofesyonel ve iş amaçlı telefon.

Eğer fırsat bulursan büyük Teknosa'larda telefonları dene. Teknosa'dan al demiyorum. Sadece dene. Büyük Teknosa'lar bütün ürünlerden deneme amaçlı birer numuneyi tezgaha koyuyorlar. Büyük Teknosa'lardan üç tanesi: Taksim Kazancı Yokuşundaki Teknosa, Metrocity AVM içindeki Teknosa ve Profilo AVM içindeki Teknosa Planet. Beyoğlu İstiklal Caddesindeki, Şişli'deki ve Mecidiyeköy meydandaki Teknosa'lar ufaktır. Zaten onlara Teknosa Cep diyorlar.

Her 2 telefonda da (W)alkman serisindeki Mega Bass özelliği var.

Mega Bass Sony firmasının Walkman cihazları için geliştirdiği bir özellik.

Zaten Sony Ericsson telefonları bazı özelliklerini Sony firması (cybershot, walkman gibi) bazı özelliklerini de Ericsson firması koyuyor. Bundan 4-5 sene önce aralarında yaptıkları anlaşma gereği böyle yapıyorlar. Yoksa her iki firmada ayrı ayrı telefon piyasasında zarardaydılar.
anladım şuana göre son kararım w910i oldu büyük ihtimal o olucak çünkü:hem geniş ekran film izlemek oyun oynamak için,hem müzik telefonu,hemde kamerası beni tatmin etti zaten fazla foto çekmediğim için ama çok fazla müzik dinlerim + ları - lariyle beraber düşündüm bana göre bi telefon olduğuna karar kıldım.ayrıca shake it özelliğini oyunlarda kullana bilme özelliği müthiş hoşuma gitti senin dediğini yapıp bu mağazalardan birine gidip son olarak deniycem.bu sitede sanırım yoktu bu tel in incelemesiAllah ın izniyle bir aksilik çıkmazda alırsam koyarım buraya. yardımlarınız için sağolun.hepinize teşekkürler
Mendilci çevrim dışı