Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında LG C3400 ü olan bana yardım etsin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "moderatörler lütfen silmeyin şuanda çok zor durumdaim LG C3400 ü olan buraya lüt feeeeeeeeen..." şeklinde özetlenebilir....
telefona mp3,resim gibi şeyler atmak istediğim zaman time out die bi hata werio bu sorundan sitenizde tam 3 kişide war.bu sorunda bu telefonun driwer cd sindeki c3400.inf dosyasından kaynaklaniomuş.lütfen bu telefona sahip olan biri warsa şu sitenin hatrına bana yollasın şu dosyayı yada hangi sitedeyse linkini wersin.
derdim
bu
yapmanız gereken ilk önce cihaz ile birlikte gelen cd yi kullanarak gerekli programı kurun telefonunuzu pc ye bağlamadan programın kurulumu bittikten sonra verilen kablo ile telefonu pc ye bağlayın system tray de bir balon çıkıcak (xp kullanıcıları)telefonu pc ye bağladığınızı bildiren ona tıklayın açılan pencerede sürücüler için inernete bağlanıp bağlanmayacağınızı sorucak hayır bu sefer değil seçeneğini işaretleyin devam edin sürücüleri otomatik yüklemeyi seçip devam edin tekrar altta balon çıkıcak aynı işlemleri uygulayın 2 yada 3 kere tekrarlıycaksınız bu işlemleri herbiri farklı şeyler için birisi usb diğeri modem vs.bitikten sonra lg contents bank ı çalıştırın tool dan optionu seçin port kısmında lg usb kabloyu görmelisiniz onu seçin ok leyin hepsi bu