Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

LG C3400 ü olan bana yardım etsin

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında LG C3400 ü olan bana yardım etsin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "moderatörler lütfen silmeyin şuanda çok zor durumdaim LG C3400 ü olan buraya lüt feeeeeeeeen..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-09-05, 11:23   #1 (permalink)
.::The BIGG TRA
New Member

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul
LG C3400 ü olan bana yardım etsin

moderatörler lütfen silmeyin şuanda çok zor durumdaim LG C3400 ü olan buraya lüt feeeeeeeeen
.::The BIGG TRA çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-05, 20:26   #2 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
İyi silmiyelimde keşke derdinide yazsaydın
PROTON çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-05, 17:13   #3 (permalink)
New Member

proton
benim derdim

telefona mp3,resim gibi şeyler atmak istediğim zaman time out die bi hata werio bu sorundan sitenizde tam 3 kişide war.bu sorunda bu telefonun driwer cd sindeki c3400.inf dosyasından kaynaklaniomuş.lütfen bu telefona sahip olan biri warsa şu sitenin hatrına bana yollasın şu dosyayı yada hangi sitedeyse linkini wersin.
derdim
bu
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-05, 23:02   #4 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
Şimdi oldu
PROTON çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-05, 12:14   #5 (permalink)
levmaster
New Member

Katılım tarihi: 23.08.05
Nereden: istanbul
time out hatası alan arkadaşlara

yapmanız gereken ilk önce cihaz ile birlikte gelen cd yi kullanarak gerekli programı kurun telefonunuzu pc ye bağlamadan programın kurulumu bittikten sonra verilen kablo ile telefonu pc ye bağlayın system tray de bir balon çıkıcak (xp kullanıcıları)telefonu pc ye bağladığınızı bildiren ona tıklayın açılan pencerede sürücüler için inernete bağlanıp bağlanmayacağınızı sorucak hayır bu sefer değil seçeneğini işaretleyin devam edin sürücüleri otomatik yüklemeyi seçip devam edin tekrar altta balon çıkıcak aynı işlemleri uygulayın 2 yada 3 kere tekrarlıycaksınız bu işlemleri herbiri farklı şeyler için birisi usb diğeri modem vs.bitikten sonra lg contents bank ı çalıştırın tool dan optionu seçin port kısmında lg usb kabloyu görmelisiniz onu seçin ok leyin hepsi bu
levmaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-05, 13:58   #6 (permalink)
New Member

allah senden de razı olsun kardeş beni çok mesut ettin
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

LG C3400 ü olan bana yardım etsin ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
NTLDR EKSIK biri bana yardım etsin agleniance Genel(OS) 16 28-10-06 21:56
vestel ht-728dt olan arkadaşlar buraya yardım edin GUNER1 Home Cinema 3 21-04-06 19:07
Şu sayfadaki Film Dosyalarını bana gönderecek olan :) cHoLdAxX Genel(internet) 0 27-06-04 18:02
ati radeon 7000 64mb ddr tvout nasıldır eger sahib olan versa bana bilgi verevilirmi aimervast Ekran Kartları 6 30-10-02 12:40

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:20.