Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

MMC-Medic

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında MMC-Medic başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "MMC Kartınızın Şifresini Unuttunuz veya Bilmiyorsanız: Bu programla format atarak, şifreyi kaldırabiliyorsunuz. Kart Okuyucunuz var ise MMC kartınızı takmadan önce ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 21-07-06, 16:47   2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
MMC-Medic

MMC Kartınızın Şifresini Unuttunuz veya Bilmiyorsanız: Bu programla format atarak, şifreyi kaldırabiliyorsunuz. Kart Okuyucunuz var ise MMC kartınızı takmadan önce bu programı çalıştırın. Daha sonra programdan kartınızın takılı olduğu sürücüyü seçin. Son olarak kartınızın MB boyutunu yazın (32,64,128,256,512,1GB) MmcMedic programı kartınızı okuduğu (gördüğü) zaman üzerindeki kart resmi yeşil renkli olup format işlemine hazır olacaktır. Son Olarak da Formata basmanız yeterli olacaktır...

dOWNLOAD

En son EsPeRaNZa tarafından düzenlendi: 10-08-07 saat 15:11
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-06, 14:59   #2 (permalink)
ceceli
Silver Member

ceceli Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
saol paylaştığın için

emeğine sağlık kardeşim
Eski 03-08-06, 12:27   #3 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
ceceli tarafından iletildi.
emeğine sağlık kardeşim
Rica Ederim
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-09-06, 21:04   #4 (permalink)
burak53
Member

burak53 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.12.05
Nereden: RİZE
bizim arkadaşta bi program vardı hafıza kartındaki bilgilere etki etmeden şifreyi gösteriyordu ama adını bilmiyorum malesef
burak53 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-09-06, 21:18   #5 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
esperanza program için sağol ama ben de sanki bunu formatsız da çözülebiliyor diye biliyorum amaç sadece format atmaksa şifreli karta o zaman sorun yok
yoksa sanki programsız bile şifre bulunabiliyordu?
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-10-06, 22:02   #6 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
esperanza program için sağol ama ben de sanki bunu formatsız da çözülebiliyor diye biliyorum amaç sadece format atmaksa şifreli karta o zaman sorun yok
yoksa sanki programsız bile şifre bulunabiliyordu?
Awet şifreyi bulabilirsin fakat bu farklı bi olay... Direk şifreyi kaldırıyor ve biçimlendiriyorsun bir nevi MMC kurtarma operasyonu gibi
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-07, 15:12   #7 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Ynt: MMC-Medic

Güncellenmiştir...
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-07, 15:36   #8 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

tekrar teşekkürler
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-07, 19:19   #9 (permalink)
kaan_467
New Member

Katılım tarihi: 19.08.07

program için sağol ama hiç bir işime yaramadı .daha dogrusu benim sorunumun cözümü bu diil herhalde .elimde 512 mb mmc kart var bi kaca gün once ne olduysa karta hiç birsekilde veri atamıyorum içindeki verileri silmiyorum daha dogrusu siliyorum ama kendiliğinden yeniden olusuyo. pc formatlamayı denedim olmadı bu programı denedim olmadı telefondaa da olmuyooo. bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
:ban ghead:
kafayı yemek üzereyim
kaan_467 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-07, 22:29   #10 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4

uyumlu bir dijital fotoğraf makinasına takip silmeyi deneyebilirsin. çoğu zaman işe yarıyor...
Eski 16-09-07, 06:43   #11 (permalink)
rapboi
New Member

Katılım tarihi: 16.09.07
Nereden: izmir

KARDESİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BOZUK DENİLEN VE WİNDOWS BU KARTI BİÇİMLENDİREMEDİ HATASI ALDIĞIM VE NERDEYSE 3 AYDIR KULLANAMADIĞIM 1 GB MİNİ SD HAFIZA KARTIMA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ OLDU EMEĞİNE SAĞLIK....
rapboi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-09-07, 14:12   #12 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
rapboi tarafından iletildi. Mesajı göster
KARDESİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BOZUK DENİLEN VE WİNDOWS BU KARTI BİÇİMLENDİREMEDİ HATASI ALDIĞIM VE NERDEYSE 3 AYDIR KULLANAMADIĞIM 1 GB MİNİ SD HAFIZA KARTIMA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ OLDU EMEĞİNE SAĞLIK....
Rica ederim, işe yaramasına çok sevindim
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-07, 19:31   #13 (permalink)
bandido
New Member

Katılım tarihi: 12.11.07
Cevap: MMC-Medic

bi türlü mmc medic programını indiremiyorum yardım ederseniz sevinirim
bandido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-07, 20:05   #14 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: MMC-Medic

Alıntı:
bandido tarafından iletildi. Mesajı göster
bi türlü mmc medic programını indiremiyorum yardım ederseniz sevinirim
Bende bir sorun yok indirebiliyorum yani linktede bir sorun yok..
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 09:54   #15 (permalink)