Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Nokia'dan megapiksel kameralı cep telefonu...

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Nokia'dan megapiksel kameralı cep telefonu... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Cep telefonu pazarının lideri Nokia, firmanın ilk megapiksel dijital kameraya sahip cep telefonu olan Nokia 7610’u tanıttı. Nokia 1 megapiksellik ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-03-04, 19:16   #1 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Nokia'dan megapiksel kameralı cep telefonu...

Cep telefonu pazarının lideri Nokia, firmanın ilk megapiksel dijital kameraya sahip cep telefonu olan Nokia 7610’u tanıttı. Nokia 1 megapiksellik yeni cihazıyla, giderek artan kameralı cep telefonu talebine yanıt vermeyi hedefliyor.

Cebit 2004’te görücüye çıkan Nokia 7610, yaklaşık 500 Euro’luk fiyatıyla 2004’ün ikinci çeyreğinden itibaren piyasada olacak.
MP3 player, akıllı telefon özellikleri ve görüntüler üzerinde oynama imkanı veren uygulamalarla gelen Nokia 7610, Bluetooth teknolojisi sayesinde kablolara gerek kalmadan yazıcıya görüntü gönderebiliyor. Kullanıcılar, 10 dakikaya kadar kısa filmler hazırlama imkanı sunan Movie Director programıyla görüntülere müzik ve özel efektler de ekleyebiliyor.

KAMERALI CEP TELEFONU SATIŞI KATLANACAK

Avrupa gibi dinamik pazarlarda dijital kameralı cep telefonlarına büyük bir ilgi var. Mobil telefon devleri de bu talebi karşılamak için çok daha gelişmiş özelliklere sahip ve daha kaliteli fotoğraf çekebilen cihazları piyasa sürüyor.

Nokia yetkilileri bugün yaptığı duyuruda 2004 yılında dijital kameralı cep telefonu satışlarının ikiye katlanacağını ve toplam 140 milyon kameralı telefon satılmasını beklediklerini belirtti.

Nokia’nın en büyük rakibi Sony Ericsson da yakın zamanda kendi 1.3 megapiksellik modelini duyurmuştu. Sony Ericsson, 2004’te satılacak tüm cep telefonlarının yüzde 30’unun bütünleşik kameralı modeller olacağını tahmin ediyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 00:46   #2 (permalink)
ozy1905
Power Member

ozy1905 Avatar

Katılım tarihi: 13.11.02
Nereden: Çandarlı-Ankara/Bİlkent
Alıntı:
Beyazzenci tarafından iletildi.
Cep telefonu pazarının lideri Nokia, firmanın ilk megapiksel dijital kameraya sahip cep telefonu olan Nokia 7610’u tanıttı. Nokia 1 megapiksellik yeni cihazıyla, giderek artan kameralı cep telefonu talebine yanıt vermeyi hedefliyor.

Cebit 2004’te görücüye çıkan Nokia 7610, yaklaşık 500 Euro’luk fiyatıyla 2004’ün ikinci çeyreğinden itibaren piyasada olacak.
MP3 player, akıllı telefon özellikleri ve görüntüler üzerinde oynama imkanı veren uygulamalarla gelen Nokia 7610, Bluetooth teknolojisi sayesinde kablolara gerek kalmadan yazıcıya görüntü gönderebiliyor. Kullanıcılar, 10 dakikaya kadar kısa filmler hazırlama imkanı sunan Movie Director programıyla görüntülere müzik ve özel efektler de ekleyebiliyor.

KAMERALI CEP TELEFONU SATIŞI KATLANACAK

Avrupa gibi dinamik pazarlarda dijital kameralı cep telefonlarına büyük bir ilgi var. Mobil telefon devleri de bu talebi karşılamak için çok daha gelişmiş özelliklere sahip ve daha kaliteli fotoğraf çekebilen cihazları piyasa sürüyor.

Nokia yetkilileri bugün yaptığı duyuruda 2004 yılında dijital kameralı cep telefonu satışlarının ikiye katlanacağını ve toplam 140 milyon kameralı telefon satılmasını beklediklerini belirtti.

Nokia’nın en büyük rakibi Sony Ericsson da yakın zamanda kendi 1.3 megapiksellik modelini duyurmuştu. Sony Ericsson, 2004’te satılacak tüm cep telefonlarının yüzde 30’unun bütünleşik kameralı modeller olacağını tahmin ediyor.

Çok güzel ama SX1 mclaren versiyonuda renk olarak çok güzel be

Ama buda güzel beah

ozy1905 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 00:48   #3 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
kullanışsızzzzzzzzzzz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 01:25   #4 (permalink)
ozy1905
Power Member

ozy1905 Avatar

Bencede kullanışsız ama görüntüsü siyah renkle süper olmuş
ozy1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 01:47   #5 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
bu telefonla mesaj yazana kadar güvercinle mektup yollarım herhalde ben
Beyazzenci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 01:54   #6 (permalink)
ozy1905
Power Member

ozy1905 Avatar

Alıntı:
Beyazzenci tarafından iletildi.
bu telefonla mesaj yazana kadar güvercinle mektup yollarım herhalde ben
Zuahahhahaa
ozy1905 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 02:00   #7 (permalink)
Sparkie
V.I.Member

Sparkie Avatar

Katılım tarihi: 16.08.02
Nereden: İstanbul
gecen gördüydüm de ne olaki bu dediydim 7610 muş
iyice çıldırtacak bu adamlar adamı, kaldırıp çalacam yere teli, yetti artık yau..Ulan neyi napacamızı şasırdık, telimi kulancaz foto mu cekecez, mp3 mü dinleyecez, yoksa radyo mu karıştıracaz şaşrıdk..Yettii bea sonunda jeton taşıttıracak bu adamlar insana..Galiba teknoloji deliliği gibi bi sorun çıkacak gelecekte, Buda doktorlara ve psikologlara yeni bi kapı acacak, İlaç sanayi Global çöküntüden yine teknolojisi sayesinde kurtulacak, Devletler çökertmek istedikleri ülkelere teknolojinin kralını götürecek..Allam sonumuz noolcak, nokia ne zaman batacak, Türkiye ne zaman Diğer ülkelere teknoloji götürüp onlara kafayı yedirtecek, ben ne zaman torun sahibi olcam, Modifiye edilmiş bi golfum olacakmı? Piramitleri görebilecekmiyim, yada büyük kanyonda sevgilimin ismini bagırabilcekmiyim..Florida sularındaki köpek balığı riski beni ne zaman tedirgin edecek.. Kendimi Egsoz gibi hissediorum...
Sparkie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-03-04, 02:41   #8 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Resimler: 18
6600 dan sıkılmaya başlamıştım, bi de bunu deneyelim (DERMİŞİİİİİİM! )
Eski 20-03-04, 12:57   #9 (permalink)
Hectic
Cool Member

Hectic Avatar

Katılım tarihi: 19.09.02
puhahahaa
BLACKandWHITE icq ya msj yolladım bi bak hele
harbi görüntü güzel ama gerçekten kullanışsız we alışılması çok zor bi telefon
Hectic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-03-04, 23:43   #10 (permalink)
artemisia
Silver Member

artemisia Avatar

Katılım tarihi: 13.02.04
Nereden: dünya :))))))))
Resimler: 3
Talking muhahhahaa

Alıntı:
Sparkie tarafından iletildi.
gecen gördüydüm de ne olaki bu dediydim 7610 muş
iyice çıldırtacak bu adamlar adamı, kaldırıp çalacam yere teli, yetti artık yau..Ulan neyi napacamızı şasırdık, telimi kulancaz foto mu cekecez, mp3 mü dinleyecez, yoksa radyo mu karıştıracaz şaşrıdk..Yettii bea sonunda jeton taşıttıracak bu adamlar insana..Galiba teknoloji deliliği gibi bi sorun çıkacak gelecekte, Buda doktorlara ve psikologlara yeni bi kapı acacak, İlaç sanayi Global çöküntüden yine teknolojisi sayesinde kurtulacak, Devletler çökertmek istedikleri ülkelere teknolojinin kralını götürecek..Allam sonumuz noolcak, nokia ne zaman batacak, Türkiye ne zaman Diğer ülkelere teknoloji götürüp onlara kafayı yedirtecek, ben ne zaman torun sahibi olcam, Modifiye edilmiş bi golfum olacakmı? Piramitleri görebilecekmiyim, yada büyük kanyonda sevgilimin ismini bagırabilcekmiyim..Florida sularındaki köpek balığı riski beni ne zaman tedirgin edecek.. Kendimi Egsoz gibi hissediorum...
yaaa koptum sağol valla iyi yazmışsın sonuna kadar haklısın...
Eski 22-03-04, 00:16   #11 (permalink)
CyberExplorer
V.I.Member

CyberExplorer Avatar

Katılım tarihi: 12.06.03
Nereden: CyberSpace
vallahı koptum. sparkie kendi içinde esen fırtınaları yazıya dökmüş. ulan helal olsun.
süpersinde. böle kimya ile seni floridadaki köpek balığı riski seni pek irdelemez
CyberExplorer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-03-04, 00:39   #12 (permalink)
Sparkie
V.I.Member

Sparkie Avatar

Katılım tarihi: 16.08.02
Saolun ya o gece patlamıştım öle, Bi iice boşaldım, Valla bu kimyayla ancak, bogazdaki kolibasili oranı tedirgin eder bizi ancak..
Sparkie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-03-04, 09:58   #13 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
Yaw nerde o eski karizma telefonlar.

Pehhh...
SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-03-04, 16:11   #14 (permalink)
Warker
Silver Member

Warker Avatar

Katılım tarihi: 19.04.03
Nereden: U.S.
bu iş artık çıkmaza gidiyor bence kullanıcıya sunma konusunda bir standart getirilmesi artık farz oldu .. yakında night vision da takacaklar bunlara derken derken iç gösterene kadar yolu var bu telefon görünümlü aletlerin ...
bir sınırlama lazım böle olmuyor ... sonra kullanıcı gidiyor dünya para verip en yeni modeli alıyor , 1 ay sonra pişman oluyor. buda insanlara biraz daha bekliyeyim biraz daha derken kafayı yedirtiyor sparkie nin başına gelen gibi
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-03-04, 08:34   #15 (permalink)
thekutlu
Rookie Member

Katılım tarihi: 27.02.04
Nereden: istanbul
eski telefonlar

abi eski telefonlar dedinizde ilk telefonunuzu hatirliyormusunuz benim ilk telefonum ericsson 388 di o zamanlar 688 bilem yoktu hatta 337 vardi yanlis hatirlamiyorsam daha ucuzu yani o zamanlar sanirim lise yeni bitmisti baba resmen karizma yapardik yaw millet resmen bi donup bakardi, bak yazdikca hatirliyorum bi arkadas araba teybinin hani su cikan on panel varya onu telefon diye elinde gezdirir hava atarti )) simdi 3660 var benden baska ozelliklerini bilmeyen kimse begenmiyor millet telefon arsizi oldu yaw ha bu arada bakirkoy galleria da bi telefoncu vardi 3-5 ay once onlarin vitrinde gormustum sifir 388 ama cok para istediydiler yoksam alirdim valla
thekutlu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-03-04, 09:46   #16 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
Alıntı:
Warker tarafından iletildi.
bu iş artık çıkmaza gidiyor bence kullanıcıya sunma konusunda bir standart getirilmesi artık farz oldu .. yakında night vision da takacaklar bunlara derken derken iç gösterene kadar yolu var bu telefon görünümlü aletlerin ...
bir sınırlama lazım böle olmuyor ... sonra kullanıcı gidiyor dünya para verip en yeni modeli alıyor , 1 ay sonra pişman oluyor. buda insanlara biraz daha bekliyeyim biraz daha derken kafayı yedirtiyor sparkie nin başına gelen gibi

İç gösterener yok satar ama sölim....
SpAwN çevrim dışı  
Digg this Post!