+ Cevap Yaz
Results 1 to 8 of 8

smartmovie ayarları

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları kategorisindeki Genel(Cep) forumunda smartmovie ayarları başlıklı konu tartışılıyor; * Oncelikle smart movie programı indirilir.( www.aivanet.com ) * Smart movie converter.rar adlı dosya winrar programı tarafından winrar temini icin ...

Senior Member
    Katılım tarihi
    18.06.2004

smartmovie ayarları

* Oncelikle smart movie programı indirilir.(www.aivanet.com)
    * Smart movie converter.rar adlı dosya winrar programı tarafından winrar temini icin www.rarlab.com
    * dosyanın içinden converter ve player diye 2 klasöre ulaşılır.
    * klasörlerden converter dosyasının içindeki setup exe bilgisayara kurulur.playerın içindeki .sis takılı dosyaları ve app uzantılıdosyayı ise telefona usb kablomuz yardımıyla atılır.Usb olmadan da bluetooth yada kızılotesi ile atılabilir
    * sis takılı dosyalarımızı(oncelikle smartmovie.sis ardından codec.sis) seleq programı veya efileman veya fexploreri ile telee kuruyoruz.Eger usb ile atmadıysak direk mesajlardan kuruyoruz.Ardından seleqe giriyoruz ve e yada c(mesaj hafızasına baglı) system mail klasorunde smart diye arama yapıyor ve buldugu app uzantılı dosyayı kesiyoruz.Sonra e system apps smartmovie klasorune giriyor ve yapıstır diyoruz teldeki cracklendi.
    * Bilgisayara kurduğumuz smart movie programından help register bolumunden aldığımız kilit kodunu telde kilit açmaya yarayan hedefe yazıyoruz.Hedef telefondaki smart movie programında ceviriciyi açma ve verdigi yeni yeni kodu bilgisayardaki programa yazıyoruz
    * iki programında demo versiyonundan kurtulmasını sağladık.
    * Bilgisayarada bilgisayar için olan codecler kurulmuş olmalı.simdide onları temin edelim
    www.k-litecodecpack.com
    bu adreste en alttaki mega codec pack icin downloada basıp cıkan yeni ekranda ikinci linke tıklıyoruz ve inen programı bilgisayara kuruyoruz.(program en iyi video oynatıcısı bsplayerıda kuruyor.)
    * Şimdi bilgisayarda smart movie programını açın.File dan open video file deyin.Ve filmi seçin.Tamam mı Efendim.Değil mi.Hadi ya.Daha burada olmuyor derseniz işimiz var.
    * Neyse buraya kadar gelenler Filmi seçtikten sonra configure den tercihen divx 5.11 codecini secebilir ardından options deyin orada select profile wizard deyin ve portable device isaretleyip ileri deyin cozunurlugu 208x176 12 fbs yapın ve pencereyi kapatın burada encoding bitratei 128 yapın(eger hafıza kartınız buyukse 256da yapabilirsiniz 128mb hafıza kartı icin onerilir) ardından iki pencereyide tamam deyip kapatın ve reduce frame rateı isaretleyin yan panelden landscapei secin
    simdide sesi halledelim 24kbps(yine buyukler icin 48 yapılabilir) ve 16000 hz yapıyor ve eger altyazı ekleyeceksek onuda ekleyip convertliyoruz
    * Convert işlemi bittiğinde smart movie converted files klasöründe film dosyası hazır.
    *Telefondan programi calistirin
    Options bolumune girin
    Always show time:no
    Always show seekbar: no
    Time display:normal
    Show subtitles yes
    Preferred mode: lans cape
    Text coding: central europa
    Open last clip: no ayarları yapın
    *filmi telefona atın ve direk attıgınız yerden film dosyasına basarak calıstırın
    En son hata20tr tarafından düzenlendi: 07-19-2004 saat 10:50

Senior Member yahyabag Avatar
    Katılım tarihi
    02.06.2004
    Nereden
    istanbul
    sağol dostum
    ÇOK BİLEN AZ KONUŞUR

Senior Member yahyabag Avatar
    Katılım tarihi
    02.06.2004
    Nereden
    istanbul
    hata20tr dostum smartmovie olayını çok güzel özetlemişsin.

bide şu videoları mobiclip yani .mo formatına çeviren converter programını halletsen çok sevineceğim. ben internette bi kaç program buldum fakat hiç biriyle bu işi yapamadım. en basit yol VirtualDub ile yapıyor fakat benim yüklediğim VirtualDub ve diğer programlarda niyeyse Mobiclip Format Save (.mo) kısmı yok. internette bunun nasıl yapılacağını faotoğreflı olarak anlatan sitelerde bu ve diğer programlarda bu buton (Mobiclip Format Save (.mo) ) mevcut sen bu işlerden anlarsın bana bi yardımcı olursan sevinirim. daha önce aivanet'ten indirdiğim converterler benin microsofttun sayfasına yönlerdiriyor oradaki programı indiriyorum faka çalıştıramıyorum.

Sana zahmet olmazsa Smartmovie gibi bu işide yapabilir misin? niyemi çünkü .mo formatında videoarın boyutu çok daha azalıyor ve kaliteli olarak izleyebiliyoruz....

saygılar....

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.06.2005
    ya ben bu aiva nete üye oldum ama hiç bi yeri açamıyom!!! bide su smartmovie i bi indisem rahatlıcam 3 gündür bi avi izleyemedim smart moviede izliyom ama taklıo sıyırcam bi el uzatın

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.06.2005
    http://www.k-litecodecpack.com/ ya bu siteden bişi indiremedim ben ayrıca bana .app dosyasını atabilir misin? ve maalesef ne bilgisayardaki nede teldeki program cracklenemedi ayrıca 5,11 yerine 5,2,1 codecle yaptım atıom bakalımnasıl olmus? bi cevap yazıverin

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3
    msn'e gel => m4gnetic@hotmail.com

Rookie Member
    Katılım tarihi
    09.06.2005
    tamam listeme ekledim seni! sağol

Member Blizzard1905 Avatar
    Katılım tarihi
    03.05.2005
    Nereden
    HeLL
    ßeyler ben bu divx olayını yükledim klipte attım fakat yüklediğim divx klip aşırı takılma yapıyor..Telefon 6600..Bunu engellemenin bi yolu var mı?

+ Cevap Yaz

LinkBacks (?)

Reklam

Reklam 2
Reklam 3