Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Telsim network busy problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Telsim ceppartner kullanan var mı arkadaşlar, network busy demeye başladı son günlerde genel bir sorun mudur?..." şeklinde özetlenebilir....
valla bööle bi huyu var ceppartnerin, genelde akşamları partnerinin muhabbeti yerine bu muhabbetle karşılaşıyon. Gündüz bişi yok. bunlar az para veriyo diye az köfte yesinler olayı mı var acaba onu düşünüyom. Hani başka bi santralden sınırlı connection olayları falan, ne biliiim. Tilt oldum...
olabilir.
ayrı bir kota açılıp, (artık her ne şekilde oluyorsa) ceppartnerler o sınırlı bölge içinde konuşuyor olabilir. mesela bir yerde ceppartner için 200 kişinin aynı anda konuşması için sınır varsa 201. kişiyi bekletiyor olabilir. ama kesinlikle yanılıyor da olabilirim
telsim hakkında cok bilgim vardır...bende de var partner ama problem yok...aramana da gerek yok telsimi... www.telsim.com.tr ye gir üye ol ve irtibat bölümüne şikayetini yaz sana mail atarlar..ok
bendede var aynı sorun bende cepaile var
genelde sabahları bişi yok akşam saat 9dan 12 yada 1 e kadar network busy mi dersin mesajların gitmemesi mi dersin.mesaj atmaya çalışıyorum gönderilemedi diyo bakıyorum telefon çekiyo.mesaj gönderildi dese karşı tarafa iletilmiyo.sonra hadi tel açim diyosun bağlanmıyo bile karşı tarafa bide evin içinde dört dönüyorum çekiyodu çekmiyodu
kesin ucuz etin yahnisi hikayesi ya...
ama türkselide burdan kınıyorum böyle iki kişi için avea telsim gibi çok hesaplı bi tarife yapmıyolar ya...
her ay 200 milyon turksele ödüyodum cep aile ye geçtim her ay 100 kontür yada 200 kontür yetiyo arada uçurumlar kadar fiyat farkı var ama kalite olarak türkselin gözünü sevim...