Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "teşekkür ederim modum da 3 ay oldu ben alalı ama evet yeni şeyler keşfetmeye çalışıyoruz.mesela bugün format nasıl atılır onu ..." şeklinde özetlenebilir....
selam arkadaşlar pecu belki çözersin bu problemi cihazım bluetooth ile veri gönderiyor pc ye ama almıyor pc bu yazıyı veriyor (bide bu msn live i nasıl kurucaz rarın içinde çok dosya var )
Alıcı Bluetooth bilgisayarı veya aygıtı yanıt vermediğinden dosya aktarımı yapılamadı.
Dosyayı başka bir Windows XP bilgisayarına gönderiyorsanız, bilgisayarın Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı'nı çalıştırdığından emin olun. Dosyayı bir Bluetooth aygıtına gönderiyorsanız, OBEX Dosya İtme Profili'nin yüklü olduğundan emin olun.
bence sorun telefondan değil de bilgisayardaki bluetooth cihazından kaynaklanıyor.ama yine de tel. ile bilgisayarı bluetooth ayarlarından eşleştirmeyi dene
programlar için bir kez daha tekrarlıyorum:eğer rarlı dosya .cab uzantılıysa içini açmayın arkadaşlar,olduğu gibi atın telefona!!
Herkese selam,nokia e50 mi kardeşime verdikten sonra, yeni bir telefon alma arayışlarındeyken g500 ile tanıştım, araştırdım fiyat-perfonmas olarak daha iyisini bulamadım ve büyük bir heyacanla ( daha önce mpx200 kullanan biri olarak ) aldım... Genelde beğendim telefonu ama burda bu telefon hakkında bilgili arkadaşlarıma bi kaç şey sormak istiyorum... cevaplarsanız çok memnun olurum...
1. Telefonun dahili hoporlörü bendeki gibi cızırdıyormu ( kulaklıkla şahane ) ve yapılan video kayıtları ve ses kayıtlarının kalitesi inanılmaz kötümü, ve bunun için bir çözüm var mı ?
2. Telefonuma diğer arkadaşlardan aldığım ve onların tlfonlarında tam ekran olarak gözüken videolar benim media playerimde maalesef tam ekran olarak görüntülenemiyor acaba ben mi ayarlarını yapmayı beceremedim bunun için ne tavsiye edersiniz..?
3. Vadafon hattımın gprs ayarlarını açtırdığımdan bu yana hattımda sorunlar oluşmaya başladı, çağrı ve görüşmelerimin sonunda şebeke gidiyor ve ardından yerel şebeke ve çok snyeler sonra vadafon hattı tekrar geliyor ama o süre zarfında bana yapılan aramalar arayan kişide çalıyor görünmesini rağmen bende görünmüyor ve akabinde karşı taraf çağrısını sonlandırdığında bende 2-3-4 cevapsız çağrı olarak görünüyor... Vadafone şikayetimi ilettim bana şikayet formu oluşturup en yakın zamanda dönüleneceği söylendi cevap bekliyorum ama sizlerdede aynı şikayetler oluyormu merak ettim... Ayriyetten karşıdan gelen çağrılarda karşı tarafın tlfon nosu ( vadafon ) görünürlüğü açık olmasına rağmen bana çağrı yaptığında bilinmeyen numara olarak görünüyor bazen, bunuda vadafon müşteri hizmetlerine bildirdim...
Wi-Fi çok güzel sorunsuz çalışıyor, bluetooth ile veriler sorunsuz alınıp yollanıyor ama tek tek yollamak zorunda kalıyorum yada toplu yollama ayarı varda ben bilmiyorum olabilir, kamerası 2mp bence yeterli işimi görüyor ama zoom u gereksiz koymuşlar ve kamera ayarlarının her seferinde sıfırlanması hiç pratik olmuyor, ön kamerayı ve 3g bağlantı hızıyla internette işlem yapmayı dört gözle bekliyorum dendiğine göre görüntülü görüşme çok güzel çalışıyormuş...
Ben genelde memnunum, fiyat-perfonmas olarak bence tek gecilir g500 portage, ve böylede güzel bir forumda kullanan arkadaşlarımda görmek beni mutlu etti...
Cevap ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim...
Herkese selam,nokia e50 mi kardeşime verdikten sonra, yeni bir telefon alma arayışlarındeyken g500 ile tanıştım, araştırdım fiyat-perfonmas olarak daha iyisini bulamadım ve büyük bir heyacanla ( daha önce mpx200 kullanan biri olarak ) aldım... Genelde beğendim telefonu ama burda bu telefon hakkında bilgili arkadaşlarıma bi kaç şey sormak istiyorum... cevaplarsanız çok memnun olurum...
1. Telefonun dahili hoporlörü bendeki gibi cızırdıyormu ( kulaklıkla şahane ) ve yapılan video kayıtları ve ses kayıtlarının kalitesi inanılmaz kötümü, ve bunun için bir çözüm var mı ?
2. Telefonuma diğer arkadaşlardan aldığım ve onların tlfonlarında tam ekran olarak gözüken videolar benim media playerimde maalesef tam ekran olarak görüntülenemiyor acaba ben mi ayarlarını yapmayı beceremedim bunun için ne tavsiye edersiniz..?
3. Vadafon hattımın gprs ayarlarını açtırdığımdan bu yana hattımda sorunlar oluşmaya başladı, çağrı ve görüşmelerimin sonunda şebeke gidiyor ve ardından yerel şebeke ve çok snyeler sonra vadafon hattı tekrar geliyor ama o süre zarfında bana yapılan aramalar arayan kişide çalıyor görünmesini rağmen bende görünmüyor ve akabinde karşı taraf çağrısını sonlandırdığında bende 2-3-4 cevapsız çağrı olarak görünüyor... Vadafone şikayetimi ilettim bana şikayet formu oluşturup en yakın zamanda dönüleneceği söylendi cevap bekliyorum ama sizlerdede aynı şikayetler oluyormu merak ettim... Ayriyetten karşıdan gelen çağrılarda karşı tarafın tlfon nosu ( vadafon ) görünürlüğü açık olmasına rağmen bana çağrı yaptığında bilinmeyen numara olarak görünüyor bazen, bunuda vadafon müşteri hizmetlerine bildirdim...
Wi-Fi çok güzel sorunsuz çalışıyor, bluetooth ile veriler sorunsuz alınıp yollanıyor ama tek tek yollamak zorunda kalıyorum yada toplu yollama ayarı varda ben bilmiyorum olabilir, kamerası 2mp bence yeterli işimi görüyor ama zoom u gereksiz koymuşlar ve kamera ayarlarının her seferinde sıfırlanması hiç pratik olmuyor, ön kamerayı ve 3g bağlantı hızıyla internette işlem yapmayı dört gözle bekliyorum dendiğine göre görüntülü görüşme çok güzel çalışıyormuş...
Ben genelde memnunum, fiyat-perfonmas olarak bence tek gecilir g500 portage, ve böylede güzel bir forumda kullanan arkadaşlarımda görmek beni mutlu etti...
Cevap ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim...
değerli arkadaşım sorularına cevap vermeye çalışayım
1. hoparlörde cızırtı olmuyor ama ses çok düşük belki reg ayarlarıyla halledilebilir,ses kaydı ve video kaydında ses maalesef çok kötü aynı sorunu bende yaşıyorum farklı bir ses kayıt programı yükleyip denedim ancak yine aynıydı bu sorunun mikrofonda olduğunu gösteriyor galiba...
2.media playerda kısayollar mevcut oynatma esnasında 0 (sıfır) a basarsan tam ekran olması lazım bunun dışında divx mobile var şiddetle tavsiye ediyorum tam ekranda çok güzel oluyor işte link: DivX Mobile yalnız üyelik gerek çok basit zaten halledersin gerisini ..
3. ben AVEA kullanıyorum bu konuyla ilgili ben aynı şeyleri yaşamadım ama benzer bişey var bazen şebeke gidiyor tekrar bulması zaman alıyor hizmet yokfilan diyor ama önemli değil bence şebekeyle alakalı
4. kamera ayarlarıyla iligi 75. yazıda pecular arkadaşımızın verdiği değerleri giriyorsun düzeliyor diyorlar ben beceremedim ama oluyormuş reg programı için link: RapidShare Webhosting + Webspace
hoparlörlerde sorun yok sadece çok yüksek seste biraz bozulma oluyor ama kulak tırmalamıyor,kulaklıkla süper.ama mikrofon iyi değil malesef.videolara gelince divx filmler ve videolar için core player kullanıyorum.tam ekran izleyebiliyorum.ayrıca iqarus'un dediği gibi media player 0'a basınca tam ekran oluyor.
Alıntı:
Ayriyetten karşıdan gelen çağrılarda karşı tarafın tlfon nosu ( vadafon ) görünürlüğü açık olmasına rağmen bana çağrı yaptığında bilinmeyen numara olarak görünüyor bazen, bunuda vadafon müşteri hizmetlerine bildirdim..
buna benzer bir sorundan dolayı bir telefonun yenisiyle değiştirildiğini biliyorum.bi göstermekte fayda var.
Alıntı:
bluetooth ile veriler sorunsuz alınıp yollanıyor ama tek tek yollamak zorunda kalıyorum
ilk sayfalarda ben de sormuştum bu soruyu ctrl benzeri bir tuş var mı diye(çoklu seçimler için)ama yok malesef.bu yüzden uğraşmamak için usb kabloyla bilgisayara bağlamanın öneriyorum.işlemlerini bilgisayar üzerinden yaparsın rahatlıkla
Aslında bu media playerin tam ekranından kastım 0 tuşuyla olan değil, 0 tuşunu basıpta ekranı tam yaptığımızda oynayan videonun tam ekran modunda ama küçük bir cerceve ile ile oynmasıydı, !
peculiar arkadaşım ben bu bilinmeyen numara ile ilgili olan sorunun hattımdan olduğunu düşünüyordum ama telefondaki donanımsal bişeyden olduğu hiç aklıma gelmemişti ben bi vatan computer e gidip sorunumu söyleyeyim en iyisi...
Bişey daha sormak istiyorum, bizle bu tlfona bi sürü program yüklüyoruz, oyun yüklüyoruz, tema yüklüyoruz daha sonra tfonda çıkan her hangi bi sorun neticesinde servisler bu yüklemelerden dolayı bizi sorumlu tutup garanti dışı bırakabilme hakkına sahiplermi tlefonlarımızı ? Yada bizler telfonumuza hard reset atıp o şekildemi servise vermemeiz daha doğru olur ?
kullanım kılavuzu: http://www.multimedya.com/toshiba/do....0_for_web.pdf
burda telefonu kullanarak eula'yı yani son kullanıc lisans sözleşmesini kabul etmiş sayılıyoruz.tam kesin bir ibareye rastlayamadım ama burdan yazılımsal hatalardan sorumlu olmayacakları gibi bir anlam çıkıyor bence.o yüzden ben olsam reset atıp öyle getirirdim servise.hem resetle birlikte sorunun çözülme ihtimali de var
bu arada şuraya bir göz atın arkadaşlar,G500 için örnek temalar,zil sesleri vs var.zaten önceden de kullanıyordum,chimer favorimsayfaya ie ile bakarsınız Welcome to Toshiba mobile communications Turkey
Ben 2 defa format attım zaten tlfonuma, ilk aldığım zamanlarda mobil msn imdeki adres ve şifremi nasıl değiştireceğimi bulamadığım içindi, bu arada nasıl değiştirildiğini biliyormusunuz ? Birde nacizane bi saptamam oldu, telefonumu ilk aldığımda ve format attıktan bi süre sonra telefonumda ilk zamanlarda kitlenmeler olmuştu ama ne hikmetse sanki telefon kullandıkca açılıyor misali bi süre sonra kitlenme olmadığını gördüm, kullandıkça perfonmansı artıyor gibi bi hisse kapıldım bi an ..
Dvx player i tlfonuma kurdum süper oldu ama sanırım sadece dvx formatında videolar izleyebileceğiz,
he bide bu media player neden tam ekranda videoları bu şekilde küçük çercevede gösteriyor Peculiar arkadaşım, sendede böylemi ?
pocket msn de adresi değiştirmek için options>switch user diyoruz.sonra gelen ekranı takip ederek yeni adres ve şifreyi yazabiliriz.ama bu değiştirme işlemi hemen olmuyor,birkaç dakikamızı alıyor