Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. Alıntı: bluetooth ayarlarından "diğer cihazlar da bu cihazı görebilsin" diye bir seçenek vardı,oraya tick koydun di ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-01-08, 02:07   #251 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
Alıntı:
bluetooth ayarlarından "diğer cihazlar da bu cihazı görebilsin" diye bir seçenek vardı,oraya tick koydun di mibüyük ihtimal koymadın bu yüzden de başka cihazlar telefonu bulamadı tabi
2 mesaj üstte yazmıştım zaten
Benim bahsettiğim şey sizin dediğinizden farklı bir ayardı. Arkadaş zaten o işareti etkinleştirmiş ki "veri gönderiyor ama alamıyorum" demiş. Yani cihazlar birbirini görüyor. Ama veri almada başka bir ayar vardı şimdi anımsayamadığım, onu yapmak gerekli gelen veriyi alabilmek için. Veri gönderirken ışınla dediğimiz gibi,alırken de ışınlama ile ilgili bişeydi yine.
jass çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-01-08, 02:26   #252 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

tam olarak benim dediğim ayar,istersen o dediğim yerdeki ticki kaldırıp tele dosya göndermeye çalış,olmayacatırhatta hataya düşmiyim diye tekrar denedim şimdi.
BT ayarlarında sadece Bluetooth'u aç işaretlenirse sadece dosya gönderebilirsin.ama "diğer cihazlar da bu cihazı görebilsin" ticklendiğinde otomatikman ikisi de işaretleniyor ve hem dosya alabiliyor hem dosya gönderebiliyorsunuz.ışınlama olayına gelince resimleri ışınla diyerek başka bir cihaza gönderiyoruz zaten
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-01-08, 22:18   #253 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

kardeş ben program yüklüom ama kısa yolunu bulamıom deli gibi aranıom yaa..yüklediğim programlar nereye gidiyor nerden bulacam bu kerataları
prog kaldırda görünüo ama kendi yok ? ??
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 01:07   #254 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

menüde görünmesi lazımbaşlat>diğer>diğer.....artık neredeyse
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 05:19   #255 (permalink)
YaNKee!
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.08.04
Nereden: BURSA

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
bluetooth ayarlarından "diğer cihazlar da bu cihazı görebilsin" diye bir seçenek vardı,oraya tick koydun di mibüyük ihtimal koymadın bu yüzden de başka cihazlar telefonu bulamadı tabi
canım kardeşim ben anlatamadım derdimi sanırım cihazdan veri atabiliyorum o 2 şıkta işaretli başka bir cihazdan veri yollarken G500 diye buluyor benim cihazı ama gönder deyinde gönderilemedi diyo veya bağlantı kurulamadı telden tele fark ediyor ve teknosaya gittiğimde mağaza müdürü geldi kendiside denedi kendi cihazı ile şahit oldu duruma hemen değiştirelim dedi yarın geliyor cihaz bursa şubelerinde stoklarda kalmamış
YaNKee! çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 11:20   #256 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

eğer o şık da işaretliyse donanımsal bir sorun gerçekten de.ilk zamanlarda o ikinci şıkkı işaretlemeyi unutuyoruz da ondan ben böyle bir öneri getirmiştim
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 12:39   #257 (permalink)
iqarus
Rookie Member

iqarus Avatar

Katılım tarihi: 28.12.07

Alıntı:
YaNKee! tarafından iletildi. Mesajı göster
canım kardeşim ben anlatamadım derdimi sanırım cihazdan veri atabiliyorum o 2 şıkta işaretli başka bir cihazdan veri yollarken G500 diye buluyor benim cihazı ama gönder deyinde gönderilemedi diyo veya bağlantı kurulamadı telden tele fark ediyor ve teknosaya gittiğimde mağaza müdürü geldi kendiside denedi kendi cihazı ile şahit oldu duruma hemen değiştirelim dedi yarın geliyor cihaz bursa şubelerinde stoklarda kalmamış
bluetooth ayarlarına girdiğinizde işaretlediğiniz 2 kutucuk veri gönderip almanız için yeterli değildir sanırım küçük bir noktayı gözden kaçırmışsınız

Ayarlar>bağlantılar>ışınlama>gelen ışınları kabul et - kutucuğu da işaretli olmalıydı

sizin gibi bende aynı şekilde cihazı ilk aldığımda bu kısmı görmemiştim veri gönderip alamıyordum ama sonra düzelttim, yani yeni gelecek cihazınızda da bu ayarı yapmazsanız yine aynı hatayı verir...neyse hayırlısı olsun güle güle kullanın....telefon hergün yeni bir özellikle çıkıyor karşımıza o açıdan iyice kurcalamak lazım ha birde kullanım kılavuzunu herkesin okumasını tavsiye ederim faydalı olabildimse ne mutlu bana
iqarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 17:02   #258 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

çok çok doğru söylüyosun @iqarus orayı tamamen unutmuşumevet orası da ticklenecek
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 17:37   #259 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

sğl kardeş ..bazılarınınki başlatta görünüo bazıları görünmüo neyse artık ayar çekerim..

Bide ben şuana kadar hafıza kartı kullanmıodum şimdi aldım taktım bulamıom ve resimleri proları videoları mp3 leri falan nasıl oraya atmam gerek ?

Yaww bende hiç bilmiomuşumya bee
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 17:50   #260 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

yeni bir program yüklerken sorar zaten tele mi hafıza kartına mı yüklensin diye.ordan hafıza kartına yüklersin,hem orda daha fazla hafıza vardır
hafıza kartına my documents>menü>depolama kartı ordan ulaşabilirsin.resimleri felan kopyala yapıştırla hafıza kartına taşıyabilirsin ayrıca taşıma işlemini usb kablosuyla bilgisar üzerinden daha kolay yapabilirsin.böylece pek çok resmi, videoyu vs tek seferde taşımış olursun.kopyala yapıştırla tek tek uğraşmak biraz zaman alır
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 18:34   #261 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08

@peculıar arkadaşa daha bugün aldığım aletin açılmadığını yazmıştım sağolsun yanıtlarını verdi şanssızlık işte bugün al bozuk çıksın birşey değil hepsiburada dan almıştım onlarda yok 8 gün içinde bize kargoyla gönder falan bir yığın iş istiyor büütün zevkim ve keyfim kaçtı ben şarjda 3 saat kırmızı sönünceye kadar tutup açmayı denemiştim normali farklımıdır
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 18:38   #262 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

sorun da burda asıl normal olan şarjın dolmasını bekleyip açmak zaten.format atmışsın format da kabul etmemiş,dediğim gibi,hiç hevesini kırmadan iade et ve yenisini talep et
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 18:48   #263 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08

Teşekkürler dostum pzt bekleyeceğiz maalesef belki ogüne dek açılacağı tutar(umut dünyası) forumda değerli yardımlarınızı okudum çok sağolun alet çalışırsa bir profesörümüz var anlaşılan en azından bunda şanslıyız
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-01-08, 18:55   #264 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

ok kardeş sağol becerdim nihayet..
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver