Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Peculiar kardeş bu arada bende birilerine yardım edebiliorum sanırım ne dersin??..." şeklinde özetlenebilir....
tabiki devam
ben de tek sefer çaldığının farkında değildim çünkü bu telde alarm kullanmıyorum.bunu başta da belirtmiştim bu benim için kötü oldu diye.tel kapalıken alarm çalmıyor.şimdi denedim gerçekten de melodiyi tek seferde çalıyormuş.hatta alarm programı denedim bi tane onda da durum aynıydı ama ne yalan söyliyim benim de aklıma ilk uzun bir mp3 koymak geldi melodi olarak
bu arada arkadaşlar gönderdiğiniz programların freeware olmasına dikkat ediyorsunuz değil mi??aman haa
g500 telefon olarak güzel alet de windows işletim sistemine kanıp ppc düşünmek yanlış. bu arada wm6 yükleyebilen varmı?
__________________ Bu dünya bir kuyu havasız çömlek
Daralıyorum!
Kelime manayı boğan bir gömlek
Paralıyorum!
ALLAH ismi varken lügat ne demek
Karalıyorum!
Kapımı,buyursun diye o melek
Aralıyorum! !
zaten öyle olmadığı apaçık ortada..toshiba G500 bir smartphone'dur arkadaşlar
bu arada wm6 ya yükseltildiği ile ilgili hiçbir haber ya da yazı görmedim.toshibanın sık sorulan sorular kısmında da yükseltilmeyeceği yazıyordu,başka yollarla yükseltilebilir mi bilmiyorum.anlaşılan o ki toshiba wm6'yı G900 ve üstü için düşünmüş..
Selam arkadaslar telefonuma msn live yukledım msn i açıyorum iyi güzel ama butun msndeki kişileri rehbere atıyor sim numaralarımla karman çorman oldum yardımm !!
telı pc ye bagladım dun program fln yuklemek ıcın buarada mp3 fln da atayım lazım olur dedım6. mp3 attıktan sonra hafızada yer yok dedı.demekkı tele atıyo program ve mp3 leri.hafıza kartına nasıl atcam dırek olarak?ya bıde kamera ayarlarını hala bulamadım 5. sayfada herhangı bır lınk yok.olan lınkte çalişmıyo.reca etsem bırısı lınk verebılırmı?ya bıde sırf programlar için konu acsak.o konuda sadece programlar eklesek.yorum ve yapamadıgımız seylerı buraya yazsak bence daha ıyı olur
telı pc ye bagladım dun program fln yuklemek ıcın buarada mp3 fln da atayım lazım olur dedım6. mp3 attıktan sonra hafızada yer yok dedı.demekkı tele atıyo program ve mp3 leri.hafıza kartına nasıl atcam dırek olarak?ya bıde kamera ayarlarını hala bulamadım 5. sayfada herhangı bır lınk yok.olan lınkte çalişmıyo.reca etsem bırısı lınk verebılırmı?ya bıde sırf programlar için konu acsak.o konuda sadece programlar eklesek.yorum ve yapamadıgımız seylerı buraya yazsak bence daha ıyı olur
bilgisayar üzerinden veri gönderirken istediğin yere atabilirsin.hafıza kartına atmak için:windows mobile tabanlı aygıtım çift tık(her detayı yazıyorum)>storage card.oraya direkt atarsan hafıza kartına giderhatta bilgisayar üzerinden klasör felan da oluştırabilirsin.
programlara gelince pek çok program lisanslı olduğu için burda verilemez,eğer foruma program göndercekseniz freeware ya da demo olmasına dikkat edin ok??(sen bi mesaj kutusunu kontrol et)
Ynt: Diikat:Video ve Ses kaydı Sorununa Çözüm Buldum..
evet arkadşlar nihayet bu video ve ses kaydının rezilliğine çözüm buldum..yapmanız gereken:
Video veya ses kaydı yaparkan G500 ile gelen mikrofonu kullanın...
Denedim ve gayet iyi bir video sesi ve ses kaydı yapıor..
Ynt: Diikat:Video ve Ses kaydı Sorununa Çözüm Buldum..
Alıntı:
peculiar tarafından iletildi.
ne bu şimdi??bişey anlamadımm
Kardeş hani ses ve video kaydı yaparken kimse dinlediği sesi anlamıoa(Toshıba ayıp etmiş)?mikrofonla bu kayıtları gerçekleştirirsen eksiklik gitmiş oluo..yani kayıtlar başarılı..
30sn yelık mp3 melodı yapıyorum mesela melodı bıtıyo telefon görüşmeye kapanmıyo yanı arama dewam edıyo ancak telefon susuyo alarm bikere çaliyo ve susuyo.alarm ses türü:ses olup ses seviyesi enyuksekte.ancak dedıgım gıbı 1 kere çaliyo.bu durum ıcın sızler naptınız?ya ısın aslı bu kadar da kucuk sorunlarla karşılascagımı tahmın etmıyodum.bıraz hayal kırıklıgı var.ozellık telefon ses yukseklıgı 4 de kullanıncada telı duymam gıbıme gelıyokamera ayarları ıcın olan lınk patlamıs yenısını rıca edebılırmıyım?bıde kapakla ılgılı olarak otomatık tuş kılıdı kullanan varmı?yanı kapagı kapattımda telefon kıtlenıyomu?neyse uzun oldu sımdıden teşekkurler
Alarm için ben başka program kurdum ve sorunum bitti. Alarm Clock 2007 Lite v.2.0.2.21313 adında bir program kurdum. Bu programın kendi alarm melodileri oldukça yeterli alarm için. Ayrıca alarm çalma günlerini(iş günleri, hafta sonları,hergün vb. olarak), alarm çalma süresini, alarmı kapatmazsan tekrar çalma aralığını vb. ayarlayabiliyorsun istediğin gibi.Bu programı tavsiye ederim.