Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: kapkara1 tarafından iletildi. evet de registry prog PC ye kurup ordamı açacağım eğer öyleyse tlf na active syn prog ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-01-08, 14:24   #301 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
kapkara1 tarafından iletildi. Mesajı göster
evet de registry prog PC ye kurup ordamı açacağım eğer öyleyse tlf na active syn prog la nasıl ve nereye atacağım
yok telefona kuracaksın,belgelerim içine at sonra telden kurulum işlemini tamamlaister tel. hafızasına ister karta yüklersin tercih sana kalmış.ama tel hafızası az olduğu için hafıza kartına yüklemeni öneririm
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-01-08, 19:44   #302 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

ok dostum sğl..bi dahaki sefere bağladı yazısını ve sarı ışığı bekliim .. denediğimde giriş sayfasında bağlanıyor yazıyordu demekki görmem gerekiomuş..ok sğl..bu arada 50 kntrde yalan oldu haaa!!
jumanjitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-01-08, 22:49   #303 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08

Forumda ki @Peculiar dostumuz sayesinde çok problemi çözdüm geriye aklıma gelen ve deneyip yapamadığım şunlar var (daha sonra ilave mutlak çıkar sanırım )
1-Kişiye resim ve ses atama yapılamıyor nedenine gelince kitapta
başlat-kişiler-ismi seçin-menü-düzenle-resim seçin veya kamerayı seçip resim çekin ve tamam deyin diyor ,diyorda düzenlede resim veya kamera seçeneği yok ayni şekilde kişiye zil sesi de olmuyor

2-zil seslerinde mp3 ekleme nasıl yapılıyor tam kavramadım
3-wireless açık görünüyor evde de wireless var güvenlik bağlantılı bağlanmış gözükmesine rağmen IE veya Operada sinyal işaretinin üzerine hep (E) yani EDGE çıkıyor hiç öyle sarı ışık falan yandığını görmedim
neyse şimdilik bu kadar yeter daha sonra ilave yaparız nssolsa
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-01-08, 23:06   #304 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

diğer sorularına geçelim
1.tüm bu kişiye özel atamaları yapmak için sim rehberi değil,kişilerin telefon rehberine kayıtlı olmaları gerekli.bunun için de menüdeki sim manager programından(bu pro zaten telde var)sim kişilerini tele kopyalamak gerek
2.zil sesi yapacapın mp3'ün belgelerim(mydocuments)klasöründe bulunması gerekiyor
3.orda Eve ya G hep durur zaten, bu telin edge veya gprs bağlantıya hazır olduğunu gösterir.ama wireless'i açıp ta sarı ışık yanmadıysa bağlanmamışsın demektir.sarı ışık yanmadan internette dolaşabiliyorsan da edge bağlantısı yapmışsındır ve bu da kontürden götürecektir.wireless'e düzgün bağlandığına emin olmalısın
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 00:11   #305 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Teşekkürler dostum 1 nci ve 3 ncü şıklar tamam anlaşılmış ve uygulamaya geçilmiştir.Yalnız 2 nci şık da ise mp3 lerden 6-7 adet var My Documents da ama buradan ne şekilde zil sesi haline getireceğim o köfteyi çözmüş değilim saygılar sevgiler
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 00:36   #306 (permalink)
altugg34
Rookie Member

Nereden: istanbul

Alıntı:
kapkara1 tarafından iletildi. Mesajı göster
Teşekkürler dostum 1 nci ve 3 ncü şıklar tamam anlaşılmış ve uygulamaya geçilmiştir.Yalnız 2 nci şık da ise mp3 lerden 6-7 adet var My Documents da ama buradan ne şekilde zil sesi haline getireceğim o köfteyi çözmüş değilim saygılar sevgiler
tamam mydocuments de dursun melodılerbaşlat>ayarlar>sesler>zilseslerine gırın hocam orda o dedıgınız 6-7 mp3 sıra ıle gezerken gorceksınız
altugg34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 01:18   #307 (permalink)
izmirli_35
New Member

Katılım tarihi: 09.01.08
Nereden: KONYA

slm arkadaşlar bende bir g500 kullanıcısıyım fakat bir sorunum var. wi-fi her yerde kullanılmıyor.şifresiz ağlarda her yerde kullanamıyorum bağlanmıyor. şi,frelilerde ise evde denedim ama hiç bağlıyamadım eğer bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim
izmirli_35 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 03:30   #308 (permalink)
darkmoon34
Member

Katılım tarihi: 10.10.06

arkadaşlar windows mobile 6 çıkdı ben indirdim ama nasıl yükliycem anlıyamadım
darkmoon34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 16:37   #309 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Alıntı:
altugg34 tarafından iletildi. Mesajı göster
tamam mydocuments de dursun melodılerbaşlat>ayarlar>sesler>zilseslerine gırın hocam orda o dedıgınız 6-7 mp3 sıra ıle gezerken gorceksınız
Teşekkürler @altugg34 kardeş ama maalesef my documents da mp3 ler var olmasına rağmen zil seslerinde görünmüyor ayrıca @Peculiar kardeşin söylediğini yani simdekileri tlf hafızasına yükledim ama yinede kişiye özel ses ve zil atanmıyor tahminim ayni sebeplerden dolayı mp3 ler My documents daki zil seslerinde görünebilse hepsi çözülecek.
uygulamam şuydu yanlış birsey varmı ? activesync ile PC deki MP3 leri storege karda attım vede dosya gezgininden girdiğimde my document da görüyorum ama sonrası ııhhhh yok

Bu arada bir arkadaş VM6 dan bahsetmiş bildiğim kadarıyla G500 de sadece VM5 çalışıyor bence yüklemeye kalkmayın tlf kafayı yer
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 16:53   #310 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
activesync ile PC deki MP3 leri storege karda attım vede dosya gezgininden girdiğimde my document da görüyorum ama sonrası ııhhhh yok
iyi de hem storage'ye atıp hem de belgelerim içinde nasıl görebiliyorsun??sen zil sesi yapmak istediğin mp3'ü direkt belgelerim içine at
wm6 desteklemeyecek diye biliyorum ben de,ama belki bu işin ustaları birşeyler yapabilirler,bilemiyorum..

ayrıca mp3leri zil sesi yapmayla ilgili bilgi kutuyla gelen bir tanıtım kartı var multimedia'nın,orda yazıyor..

En son peculiar tarafından düzenlendi: 09-01-08 saat 17:07
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 17:07   #311 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Sayın Peculiar dosya gezgininden girdiğinizde my documents klasöründe
my music
my pictures
my sounds
my videos hepsi görünüyor burada menü tuşuna basıp storege card dakileride görebiliruz yani my documents my music de 6-7 mp3 var Aygıtta) storege card da ise çok var anladığım my documnts my music veya my sound da görülenleri zil seslerinde görmem gerekiyor ama yok ne atlıyoruz bilemedim
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 17:10   #312 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

sayın kapkara1,
zil sesi yapmak istediğin mp3'ü(ve ya mp3leri) o klasörden çıkarıp klasörlerin devamına ekle,ortada olsunlar yani hiç bir klasörün içinde olmasın
edit:biraz dağınık gözükcek ama napalım çözüm bu..
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 17:14   #313 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Cool Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

ayrıca mp3leri zil sesi yapmayla ilgili bilgi kutuyla gelen bir tanıtım kartı var multimedia'nın,orda yazıyor..
valla ben biliyorsun pzt yeni değiştirdim sıfır kutu multimedya da aldım kendim öyle bir kart çıkmadı
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 17:25   #314 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

neyse o ekstra bi bilgiydi,dediğimi denedin mi??
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-01-08, 17:28   #315 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar