Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@Jass dostum anlaşılmıştır çok güzel bir açıklama hemen MOD dan GSM ye geçtim habersiz Turkcell i zengin etmeyelim. Sizinde bahsetmişsiniz ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-01-08, 01:28   #351 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

@Jass dostum anlaşılmıştır çok güzel bir açıklama hemen MOD dan GSM ye geçtim habersiz Turkcell i zengin etmeyelim. Sizinde bahsetmişsiniz şifreli wireless lere da önceki sayfalardaki açıklamalara bakarak girmeyi denedim ama başaramadım ağ anahtarını bilmek gerekiyorki buda bana göre imkansız siz halletmişsiniz galiba ama nasıl
kapkara1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 01:31   #352 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
ağ anahtarını bilmek gerekiyorki buda bana göre imkansız
ağ anahtarı bilinmeden şifreli ağlara bağlanamazsınız.zaten işin esprisi de o değil mi
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 01:51   #353 (permalink)
De_Facto
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.12.07
Nereden: Bursa

Öteki sayfada sorduğum bi kaç şey vardı ama gören olmadı galiba wi-fi heyeacanı ile varsa bi fikri olan paylaşabilir mi ?

Battery & Memory yi görebildiğimiz bir program var ya, Task Manager programı hani, onu yükledim kullanıyorum ve kullananlara sormak istiyorum,

Main Memory tlfonunuz normal durumdayken % kaç görünüyor ?

bende %55 lerde falan, ayriyetten mesela media playeri açtığımda %78 lere falan çıkıyor main memory kullanımı, normalmidir ?

He bide sizin şarzınızda bir günde 15 saat gibi bir sürede bitiyormu, ben yaklaşık günde 30 dk lık tlf görüşmesi, 4-5 msj bir kaç mp3 arada birde oyun ve kurcalama şeklinde kullanıyorum ve 15 satte uyarı vermeye başlıyor batarya... normal mi sizce ?
De_Facto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 01:52   #354 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
ağ anahtarı bilinmeden şifreli ağlara bağlanamazsınız.zaten işin esprisi de o değil mi
Bende giriyorum deme sakın
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 01:55   #355 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07
Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Az önce eklemeyi unuttuğum şeyleri de yazayım.
1. Wi-Fi bağlantısı ayarlarında "anahtar otomatik sağlanır" seçeneğinde işaret olmayacak. Bağlantı tamamlandığında, üst satırda wireless bağlantısını gösteren işaret tam çizgi halinde görünmeli, yani ortadaki yüksek kısmın etrafındaki yuvarlak halka nokta nokta olmamalı. Kullanım klavuzuna bakarsanız 24. sayfanın 8. sütunundaki işareti tam olarak görmeniz lazım bağlıysanız. Ayrıca şebeke adınızın yazdığı yerin hemen altında da Wİ-Fİ yazan yerde bağlandığınız ağın yada modemin adını görmeniz lazım.
2. Şifreli yada şifresiz bir ağa bir kez bile bağlansanız, her seferinde o ağ için ayar yapmanıza gerek kalmadan, eğer kablosuz modemin ayarlarında değişiklik yapılmamışsa, wi-fi kendiliğinden bağlanıyor.

Bence, önce şifresiz bir ağa yada özelliklerini öğrenebileceğiniz bir şifreli ağa bağlanıp, wi-fi yi orda deneyin.
Şifreli ağların özelliği zaten peculiar' ın dediği gibi ağı koruması, yani şifreyi ve şifreleme tipini bilmeyenlerin girememesini sağlaması.
Alışveriş merkezleri, büyük elektronik marketler, restaurant, cafe vb. yerlerde şifresiz wireless var; bağlantıyı orada deneyin önce, ne kadar basit ve hızlı olduğunu göreceksiniz.
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:08   #356 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07
Cevap: Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi. Mesajı göster
Öteki sayfada sorduğum bi kaç şey vardı ama gören olmadı galiba wi-fi heyeacanı ile varsa bi fikri olan paylaşabilir mi ?

Battery & Memory yi görebildiğimiz bir program var ya, Task Manager programı hani, onu yükledim kullanıyorum ve kullananlara sormak istiyorum,

Main Memory tlfonunuz normal durumdayken % kaç görünüyor ?

bende %55 lerde falan, ayriyetten mesela media playeri açtığımda %78 lere falan çıkıyor main memory kullanımı, normalmidir ?

He bide sizin şarzınızda bir günde 15 saat gibi bir sürede bitiyormu, ben yaklaşık günde 30 dk lık tlf görüşmesi, 4-5 msj bir kaç mp3 arada birde oyun ve kurcalama şeklinde kullanıyorum ve 15 satte uyarı vermeye başlıyor batarya... normal mi sizce ?
Batarya kullanımınıza ve şebekeyle olan bağlantınıza göre değişik sürelerde bitiyor. Wi-Fi açıksa çok daha hızlı bitiyor. Ekran ışıkları vb. ayarları minimumda kullanırsanız şarj süreniz uzuyor. Bir de ilk kullanımlarda 2 yada 3 kez pili tamamen boşalttıktan sonra telefon kapalıyken 8 saat civarında şarjda tutarsanız pilin şarj süresi uzuyor diye bir yazı okumuştum, onu denedim; genelde benim kullanımım telefon ve gprs ağırlıklı, müzik-film için pek sık kullanmıyorum; 2-2.5 gün gidiyor(gece de açık). Ama gün içinde konuşma sürem uzarsa, wifi kullanırsam haliyle şarjı bitmeye başlıyor.Ama herhangi bir yerde bulabileceğiniz bir mini usb kablosu ve pc-laptop işe yarıyor, hemen şarjı dolmaya başlıyor.

Main memory dediğiniz free memory herhalde? Ben herşeyi genelde bellek kartına yüklüyorum, 22.42 MB free memory var. Bilgi menüsüne girip baktığımda toplam memory: 51.27 MB,Free: 22.42 MB yazıyor(%43).Bellek kartımın da şu an % 64'ü boş.
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:19   #357 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Jass teşekkürler bu alet bizi bu saatte bile meşgul ediyorya helal olsun dertmi aldık zevk mi aldık belli değil
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:23   #358 (permalink)
De_Facto
Member

Bilgisayarım

Benim bahsettiğim main memory tlfon programları ve kendi özelliklerini çalıştırırken kullandığı kendi ana belellği gibi bişey aslında,

neyse, bigi için teşekkürler...

bide bu g500 ün bazı sitelerde resimleri var , ve giriş ekranındaki renk düzeni yeşil görünmekte bakınız,

Tafsilat Kaynağı // Bilginin Paylaşıldığı Mekan: Yeni Çıkacak Cep Telefomları Burda...

aradım ama bulamadım, elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
De_Facto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:43   #359 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

@De facto
bide bu g500 ün bazı sitelerde resimleri var , ve giriş ekranındaki renk düzeni yeşil görünmekte demişsiniz
ben daha yeni aldım 7 ocak ekran mavi renk değiştirebiliyormıyuz
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:46   #360 (permalink)
De_Facto
Member

Bilgisayarım

Bende onu diyorum, bi an seninkinin yeşil olduğunu sandım..

En son De_Facto tarafından düzenlendi: 11-01-08 saat 02:49 Sebep: yanlış yazım
De_Facto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:49   #361 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

@Peculiar arkadaşın sanıyorum 7 veya 8 nci sayfada verdiği HEC KEY değişikliklerini yaptım gayet iyi PHM REGISTRY programıyla
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:50   #362 (permalink)
De_Facto
Member

Bilgisayarım

Bir çok sitede bu yeşil renkle lanse ediyorlar tlfonu ve bence çok hoş duruyor,

orginalinde sadece mavi ve seçenekte turuncusu var ama yeşil yok...

o registry programı kurdum ve ayarları bende yaptım, çok faydası oldu... bize tatktim edenlerler çok teşekkür...
De_Facto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 02:57   #363 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Hadi mevzu dışı olsun tüm arkadaşlara iyi geceler ha bu arada ilaçlı core player ı olan varmı gönderebilirmi

En son kapkara1 tarafından düzenlendi: 11-01-08 saat 02:59 Sebep: ilave
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 12:19   #364 (permalink)
altugg34
Rookie Member

Nereden: istanbul

çekmıs oldugum bir resmı ısınlamayı secıyorum.ortamdakı çogu cıhazı goruyo.ancak hepsınde bilinmeyen aygıt dıyo?sızdede bölemı durum?
altugg34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 12:35   #365 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

hayır,biraz bekleyince karşıdaki aygıtın ismi çıkıyor.ama ben eşleştirme yapmıştım bilgisayarı, bluetooth kulaklığı .belki bundan isimleri hemen görüyorum ama eşleme olmasa da görünür diye düşünüyorum.eşleme yapmak için ayarlar>bağlantılar>bluetooth>menü>aygıtlar>yeni cihaz ekle
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!