hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

Ýnternetteki Güvenilir Donaným ve Teknoloji Rehberiniz!

Toshiba G500 için düþünceleriniz??

Bu sayfada Mobil Ýletiþim/Cep Telefonlarý bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altýnda Toshiba G500 için düþünceleriniz?? baþlýklý konu tartýþýlýyor. Tartýþýlan konu "bende ayrýca tema screen saver falan arýyorum bakayým bulabýlýrsem lýnklerýný gonderýrýmm......" þeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Ýnternet, Cep Telefonlarý ve Mobil uygulamalar > Mobil Ýletiþim/Cep Telefonlarý > Genel(Cep)

Kayýt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuþ olarak iþaretle

Info:

LinkBack Konu araçlarý
Eski 07-10-07, 13:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
betelgeuse
New Member

Katýlým tarihi: 07.10.07
Nereden: istanbul
Cevap: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

bende ayrýca tema screen saver falan arýyorum bakayým bulabýlýrsem lýnklerýný gonderýrýmm...
betelgeuse çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 14:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

Katýlým tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

mailleri daha önce telefondan okumamýþtým ama sen söyleyince denedim ve bende de ayný uyarýyý veriyor,nedenini bilemiyorum,bunu da @mutimuti'ye sormak lazýmsanýrým o email konusunda daha bilgili.
pekçok temaya rastladým hatta bir tanesini denedim ama default temaya geçemedim belki de ben beceremedim bilemiyorum o yüzden temalarla aram pek iyi deðil
bir de söylemeden geçemeyeceðim,malesf olumsuz bir özelliðine daha rastladým,telefonun alarmý telefon kapalýyken çalýþmýyor,bu benim için kötü oldu
peculiar çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 14:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
betelgeuse
New Member

Katýlým tarihi: 07.10.07
Nereden: istanbul

ben onu hiç denememiþtim ya alarmý zaten býraz güçsüz bený uyandýrmýyo bile...

araþtýrmalara devam ben sadece býr oyun ýndýrebýldým daha
betelgeuse çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 20:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
mutimuti
V.I.Member
Bilgisayarým

mutimuti Avatar

Katýlým tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize

ALİ BÖLÜKBAŞ
kamera sorunu reg ayarlarýyla düzeltiliyor. bu adresten bakýp yapabilirsiniz.
tüm ayarlarý en kaliteli yüksek çözünürlüðe ayarlanýyor.
mutimuti çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 07-10-07, 21:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

çok saðol @mutimuti düzeldi valla,hakikaten toshibanýn kem küm ettiði þey bu kadarcýk biþeymiþ.hazýrlayan arkadaþýn da ellerine saðlýk.bu telefonun en büyük kusurlarýndan biri düzeltilmiþ oldu böylece
Eski 07-10-07, 23:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
mutimuti
V.I.Member
Bilgisayarým

mutimuti Avatar

Katýlým tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize

Mpx.Gen.TR Forumlarý yi öneririm daha çok program ve ayar bulabilirsiniz. burda pek kullanan yok bu tip telefonlarý.
mutimuti çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 08-10-07, 00:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

az önce keþfettim orayý ve 36 sayfayý birden okudum,çok yararlý açýklamalar var gerçekten ama çalar saat sorunuyla ilgili bir þey göremedim
Eski 14-10-07, 13:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
fecr
New Member

Katýlým tarihi: 14.10.07

Oncelikle herkese selamlar.bENDE bugun itibariyle siz ve bir kac forum sayesinde toshiba g500 sahibi oldum ve memnunum .En basta bir akc sorunum war onlarý dile getirmek istiyorum.1.si parmak izini kaydettýremedým cok ekz denedým ama hic anlamadým nasýl tanýttýrcam parmagýmý yavascamý dokundurcam ne bilim bastýrcammý weya kaydýrcammý.Sonrasýnda skpe indirdim for smartphone lakin telefon attýgýmda CE icin deil fln diyor.Bir arkadas skype yukledým calýsýo dedi bir ayrdýmcý olursa sevinirim.Birde windows media playerda nasýl playlist olusturcam.Son olarakda telefona oyun weya program yuklemek ýcýn internete ne diye arayýcam mesela flash mý sis mi neleri calýstýrýyor.Boel begendiiniz guse l program veya oyunalrýn link weya int sitesini werirseniz coks evinirim

simdiden tesekkur ediyorum
fecr çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 19-10-07, 21:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

parmak izi kaydederken aþaðýdan yukarýya doðru parmaðýnýzý kaydýrmak gerekiyor.zaten telefonu nasýl tutacaðýnýz ekranda görülüyor.parmak izi okuyucusunun 3 görevi var,biri telefon güvenliði için,sizden baþkasý açamýyor.diðeri atayacaðýnýz herhangi bir programa tek parmak hareketiyle kolayca ulaþmayý saðlýyor.üçüncüsü ise touchpad gibi çalýþýyor.menülerde saða-sola-yukarý-aþaðý kullanabiliyor ve seçim yapabiliyorsunuz.

skype'a gelince..benim bulduðum dosya sorunsuz çalýþýyor.isterseniz yollayabilirim

wmp'de önce istediðiniz þarkýlarý kitaplýktan çalma listesine ekliyorsunuz,sonrasýnda menü içerisinde çalma listesini kaydet diye bir seçenek var,ordan çalma listesi oluþturabilirsiniz.

bu arada sanýrým .cab uzantýlý dosyalarý çalýþtýrabiliyor,baþka bir dosya türüyle karþýlaþmadým þimdilik.tabi bir de java uygulamalarý yükleyebilirsiniz
Eski 20-10-07, 11:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarým

e-diablo Avatar

Katýlým tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

Bende sipariþi verdim elime geçmesi muhtemelen bir ay kadar filan sürecek. Sonuçta ankaraya ordan kýbrýsa ama okuduðum kadarý ile birkaç ufak tefek sorun dýþýnda iyi bir telefon. Umarým memnun kalýrým .
Eski 20-10-07, 11:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarým

e-diablo Avatar

Ynt: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

Genel Özellikleri ;

Boyutlar 96 x 49 x 22.9 mm
Aðýrlýk 110 g
Þebeke UMTS / 900 / 1800 / 1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreþim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteði Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayýt ? Var
Sesli Arama Yok
Kronometre Yok
Bas Konuþ ? Yok
Ýþletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Kayan Kapaklý

Kutu Ýçeriði;

G500, Batarya, Þarj Cihazý, Data Kablosu, Kulaklýk, 2 gb Hafýza Kartý

Ben 36 ay taksitle aldým. Umarým ileride bunun üzerine linux filan yklenebilir bir duruma gelir .
Bu arada anlamadýðým mobil office yükleyip office dökðmanlarý ðzerinde bir deðiþiklik yapamýyormuyuz ?. Sonuçta p900 de bile word exel dökümanlarýný açabiliyordum.

e-diablo çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 12:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

Alýntý:
e-diablo tarafýndan iletildi. Mesajý göster
Bende sipariþi verdim elime geçmesi muhtemelen bir ay kadar filan sürecek. Sonuçta ankaraya ordan kýbrýsa ama okuduðum kadarý ile birkaç ufak tefek sorun dýþýnda iyi bir telefon. Umarým memnun kalýrým .
þimdiden hayýrlý olsun,eminim memnun kalacaksýn.
aklýna takýlan bir sorun varsa yardýmcý olmaya çalýþýrým
bana göre en önemli problemlerden biri kamera ayarlarýydý, o düzeltildi neyse ki,yukarýda bununla ilgili link var.
bir diðeri ise çalar saat..telefon kapalýyken çalmýyor malesef.
bu arada office dökümanlarýný ve pdf dosyalarý görüntüleyebiliyoruz ama üzerinde oynama yapamýyoruz.ama bilemiyorum belki ilgili bir program vardýr..
sonuç itibariyle güzel bir telefon..
Eski 20-10-07, 13:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarým

e-diablo Avatar

Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

Pdf üzerinde zaten bir deðiþiklik yapamyýz ancak bir pdf editörü olursa muhtemlen hatta kesinlikle bir office yazýlýmý yok üzerinde bildiðim kadarý ile officenin birde mobil olani var onunla olacaktýr. Þahsen benim en önem verdiðim özelliklerinden birisi voip kýsmý ve wifi kýsmý. Ve pda oluþunun yanýnda küçük ve kullanýlýr olmasý zaten leptopum var tam aradýðým þeydi bu meret özellikle sonyericson p serilerinden sonra bu boyutlar çok hoþ oldu umarým yakýnda uzun vadeli pillerinide görürüz. Þahsen yýllardýr pda kullanýyorum en büyük sorunum pill kullaným saatleri.
e-diablo çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 20-10-07, 13:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düþünceleriniz??

wi-fi kullanýmý sorunsuz,tek tuþla açýp hemen baðlanýyor(þifreli bir aðda henüz denemedim)
ama wi-fi açýkken çok fazla þarj harcýyor,umarým dediðin gibi uzun ömürlü piller de çýkar,ya da yedek pil taþýma olayýna gircez
bu arada wm6'ya yükseltilmesi bile düþünülmüyor,linux bilemiyorum..
Alýntý:
Portege G500 is a Windows Mobile 5.0 device; can I upgrade it to Windows Mobile 6 ?

Currently we have no plan to offer a Windows Mobile 6 software pack for the Portege G500.
Eski 25-10-07, 06:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
skyline1903
New Member

Katýlým tarihi: 25.10.07

Arkadaþlar bugün aldým telefonu kalýnlýðý ve smartphone lara alýþkýn olmamam nedeniyle bana biraz karýþýk gelmesi haricinde bir sorunu yok.Mp3 leri zil sesi yapamama sorunumu da sizin sayenizde hallettim.Fakat tek bir problemim kaldý; parmak izi güvenliði kýsmý.Finger launch özelliði çalýþýyor fakat tel. açýlýþýnda parmak izi istemiyor benden.Bunun sebebi sim þifresini sorma özelliðini kapatmýþ olmamadan mý kaynaklanýyor? Bilgi verirseniz çok sevinirim, þimdiden teþekkürler.
skyline1903 çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 25-10-07, 10:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

hayýrlý olsun öncelikle..
telefonu pin kodunu girerek açýyoruz.parmak okutarak açýlabileceðini sanmýyorum.kilidi açmak için yine ya þifre giricez ya da parmak okutucaz,bu þekilde
Eski 25-10-07, 15:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
skyline1903
New Member

Katýlým tarihi: 25.10.07

Ýlk açýlýþta bizden parmak izi isteseydi çok hoþ olurdu diye düþünüyorum.Cevabýn için teþekkürler.
skyline1903 çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 00:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
Anafartalar
New Member

Katýlým tarihi: 21.10.07

Merhaba Arkadaþlar,

Bende gerek burdaki yorumlar gerekse diðer kaynaklardan aldým bilgiler ýþýðýnda 3 gün önce G500'ü elime aldým. Sizinde takdir edeceðiniz gibi bence fiyat performans olarak piyasada bulabileceðimiz en iyi smartphone oldukça memnunum herkese de tavsiye ederim. Boþunuza diðer markalar çok para vermeyim bu cihaz her iþinizi görür.

Bana göre eksileri,

1- Parmak izi okuyucu daha etkin kullanýlabilirdi. Örneðin uygulamalara kýsa yol olmak yerine seçtiðimiz uygulamayý sadece parmak izi ile açmak daha þýk olurdu.
2- Mesaj sesi bitene kadar susmuyor. Çok anlamsýz!!!
3. ActiveSync programý ile senkronize etmeye çalýþtým ama bir türlü olmadý.Karýþýk gibi biraz. (Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaþ varsa paylaþýrsa seviniriz.)
4- Birde ben görmemeiþ olabilirim. Mesela hafýza kartýnda ne kadar boþ yer var diye göremiyorum. Buda ilginç!
5- Ayrýca usb her baðladýðýmda tel þarz olmaya baþlýyor. Bu özellikde tercihe baðlý olabilirdi.

Bu küçük ayrýntýlarýn dýþýnda gerek Multimedya gerekse diðer özellikler olsun cihaz harika. Dediðim gibi hem fiyatý uygun hemde bol özellikli bir alet istiyorsanýz G500 tam size göre.

Selamlar
Anafartalar çevrim dýþý   Alýntý yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 00:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarým

peculiar Avatar

sana da hayýrlý olsun,G500'cüler gittikçe artýyoruz anlaþýlan
parmak izi okuyucu bence touch pad olarak ve güvenlik için oldukça iyi,program atamasý özelliðini çok da kullanmýyorum zaten.
hafýzayý yeni bir program yüklediðimizde görebiliyoruz,ama belki hafýza bilgilerini görüntüleyebileceðimiz bir file manager programý vardýr.
ActiveSync'ý 1-2 kez kullandým dosyalarý eþitliyor ve bilgisayarla tel arasýnda kolayca dosya transferi yapabiliyoruz.

benim de tiptalk hakkýnda pek bilgim yok,kullanan oldu mu aramýzda acaba??
Eski 26-10-07, 00:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
Anafartalar
New Member

Katýlým tarihi: 21.10.07