Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. öncelikle PHM registry editör programını telefona kurman gerekiyor Çok teşekkürler eline sağlık..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-11-07, 20:29   #76 (permalink)
osman_goksel
New Member

Katılım tarihi: 24.10.05
Nereden: istanbul
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
öncelikle PHM registry editör programını telefona kurman gerekiyor
Çok teşekkürler eline sağlık
osman_goksel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-07, 21:56   #77 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

rica ederimbana değil bu ayarı yapan arkadaşa teşekkür etmek lazım
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-07, 12:26   #78 (permalink)
conura
New Member

Katılım tarihi: 16.11.07

Herkese Selamlar,

3 gün önce ben de G500 aldım. Ancak telefonumla ilgili bir sorun farkettim. Video çekimi yaparken veya ses kaydı yaparken (Resco programı ile) sesler rezalet. Kendi söylediklerimi bile anlayamıyorum. Mikrofonda bir bozukluk olsa sanırım normal telefon görüşmelerimi de doğru düzgün yapamam heralde. Ses kayıt ayarları ile herhangi bişey göremedim.
İkinci sorun ise yaptığım video çekimlerini bilgisayara attığımda sanki hiç ses kaydı yapılmaksızın çekilmiş gibi sessiz oluyorlar. Ama telefonda dinleyince berbat bile olsa bişeyler duyuluyor.
Aşağıdaki linkte örnek bir kayıt var. Cevaplarınızı bekliyorum

RapidShare: 1-Click Webhosting
conura çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 16:03   #79 (permalink)
darkmoon34
Member

Katılım tarihi: 10.10.06
Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaşalr benimde sorum var güvenemiyorum ne zaman wireless a geçdiğini yada ne zaman gprs e geçdiğini nasıl anlarız
darkmoon34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-11-07, 16:09   #80 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

sinyal gücü göstergesi üzerinde G harfi çıkıyorsa gprs'e geçiyor.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-07, 07:45   #81 (permalink)
fecr
New Member

Katılım tarihi: 14.10.07

selam millet tkrr burdayım benim sorum su acaba flashplayer yukleyebılırmıyız telefona? malum wıdyo fln ızlıcekken ınternette sorun oluo,flashplayerın sıtesınde wm5 icin olanı war indirdim yalnız sorun oluo yuklemııo telefon warmı buna bir care bulan herkese sımdıden tesekkurler
fecr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-07, 04:01   #82 (permalink)
darkmoon34
Member

Katılım tarihi: 10.10.06

arkadaşım ben avot player diye bir şey ekledim direk youtube falan bütün sitelerden aramasına ne yazsam çıkıyor süper bir şey ve gayette güzel izleye biliyroum sanada tavsiyem..

divx playerda yükledim ama netten divx indiremiyorum bilinmeyen format tarzında bir yazı çıkıyor

benim esas en büyük problemim bilgisayara bağlayınca hep eror veriyor bağlanmıyor devamlı sıkıntı yaşıyorum bende o yüzden bilgisayarıma basit bir server kurdum modemime bağlandım öyle indiriyorum eklentileri müzik dosyalarını falan çok uğraşdım o program bir türlü tanımadı teli hep sorun hep sorun
darkmoon34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-07, 01:27   #83 (permalink)
osman_goksel
New Member

Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Arkadaşlar bu telefonda gprs i pratik olarak kapama imkanı yokmudur? illa ayarı silmekmi gerekiyor. ortada wifi yayını varken msn e bağlandığımda birde bakıyorumki wifi yi bırakmış gprs den söğüşlemeye geçmiş. bu sorunu çözemedim bi türlü
osman_goksel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-07, 01:33   #84 (permalink)
osman_goksel
New Member

Alıntı:
darkmoon34 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşım ben avot player diye bir şey ekledim direk youtube falan bütün sitelerden aramasına ne yazsam çıkıyor süper bir şey ve gayette güzel izleye biliyroum sanada tavsiyem..

divx playerda yükledim ama netten divx indiremiyorum bilinmeyen format tarzında bir yazı çıkıyor

benim esas en büyük problemim bilgisayara bağlayınca hep eror veriyor bağlanmıyor devamlı sıkıntı yaşıyorum bende o yüzden bilgisayarıma basit bir server kurdum modemime bağlandım öyle indiriyorum eklentileri müzik dosyalarını falan çok uğraşdım o program bir türlü tanımadı teli hep sorun hep sorun
merhaba
sana tavsiyem CorePlayer111SP kurman, DivXPlayer kurman.
ayrıca ben bilgisayarıma jetaudio denen programı kurdum. mükemmel video dönüştürme yapıyor. flv bile tanıyor.COWON America

bunu kurun convert video seçip hazır ayarlarından "cowon d2" tam toshiba g500 için uygun. hemde az yer tutuyor ve baya kaliteli.
osman_goksel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 12:01   #85 (permalink)
tt86
New Member

Katılım tarihi: 24.11.07

slm arkadaşlar bende 1 hafta kadar önce g500 aldım Gayet güzel bir telefen alıştım herkese tavsiye edebilirim..Yanlız şöle bir şey var parmak izi korumasını çalıştıramadım.parmak izimi tanıttım ama.güvenlik olarak atayamadım yardımcı olabilirmisiniz.
tt86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 13:29   #86 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7

Alıntı:
conura tarafından iletildi. Mesajı göster
Herkese Selamlar,

3 gün önce ben de G500 aldım. Ancak telefonumla ilgili bir sorun farkettim. Video çekimi yaparken veya ses kaydı yaparken (Resco programı ile) sesler rezalet. Kendi söylediklerimi bile anlayamıyorum. Mikrofonda bir bozukluk olsa sanırım normal telefon görüşmelerimi de doğru düzgün yapamam heralde. Ses kayıt ayarları ile herhangi bişey göremedim.
İkinci sorun ise yaptığım video çekimlerini bilgisayara attığımda sanki hiç ses kaydı yapılmaksızın çekilmiş gibi sessiz oluyorlar. Ama telefonda dinleyince berbat bile olsa bişeyler duyuluyor.
Aşağıdaki linkte örnek bir kayıt var. Cevaplarınızı bekliyorum

RapidShare: 1-Click Webhosting
Ses sıstemı olarak pek ıyı bır telefon degıl hem mıcrofonu hemde hoporlörü berbat denecek kadar kotu ama su varkı gerısındekı ozellıkler bunu ortuyor. Tabı benım gıbı seslı not tutmayı sevenler ıcın kotu ama zaten ben boyle bırsey ıstıyordum guzel bır alet ve ben memnunum resco explorerıdeyukleyınce canavar oldu
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 13:30   #87 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

ayarlar>güvenlik>parmak izi burdan ayarlamak gerek
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 14:49   #88 (permalink)
penceree
New Member

Katılım tarihi: 24.11.07

Arkadaşlar dokunmatik ekranı olmadığı için internete girerken kullanımının
zor olacağına dair yazılar var, genelde bu konu üzerine pek yorum yapılmamış,
siz sahip olanlar, ne düşünüyosunuz bu konuda? eksikliğini hissediyor musunuz?
penceree çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 22:17   #89 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07

Parmak izi okuuyucu ile touchpad gibi ekranda ilerleme yapılabiliyor. Aşağı yukarı, sağa sola çok kolay ilerleniyor, kullanan arkadaşlara denemelerini öneririm. Dokunmatik ekrana gereksinim duymadım şu ana kadar.
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-11-07, 00:01   #90 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
jass tarafından iletildi. Mesajı göster
Parmak izi okuuyucu ile touchpad gibi ekranda ilerleme yapılabiliyor. Aşağı yukarı, sağa sola çok kolay ilerleniyor, kullanan arkadaşlara denemelerini öneririm. Dokunmatik ekrana gereksinim duymadım şu ana kadar.
++ hafifçe bastırdığınızda seçme işlemini de yapabiliyorsunuz.ama yine de yön tuşları işinizi daha kolay halletmenizi sağlıyor.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver