hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "telden bir ss gönderiyorum,slaytın bir sayfası. yalnız türkçe karakterleri göstermiyor ama sanırım o da kullandığım programdan kaynaklanıyor. bir de zoom ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 04-12-07, 23:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

telden bir ss gönderiyorum,slaytın bir sayfası. yalnız türkçe karakterleri göstermiyor ama sanırım o da kullandığım programdan kaynaklanıyor. bir de zoom yapılabiliyor ama tabi tam ekran göremiyoruz o zaman.karar senin
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-12-07, 23:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
istıpafe
New Member

Katılım tarihi: 04.12.07

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
telden bir ss gönderiyorum,slaytın bir sayfası. yalnız türkçe karakterleri göstermiyor ama sanırım o da kullandığım programdan kaynaklanıyor. bir de zoom yapılabiliyor ama tabi tam ekran göremiyoruz o zaman.karar senin
Teşekkür ediyorum. Evet açıkçası fena değilmiş görüntünün büyüklüğü. Kafama takılan en büyük sorun çözüldü sayılır. Büyük ihtimalle ben de g500ü tercih edicem.

Ama bir sorum daha olacak. Ben ist.da oturuyorum, bulduğum en düşük fiyat kadıköyde technocityde 620 ytl. Daha uygun bir yer önerebilecek var mı?
istıpafe çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-12-07, 23:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

rica ederimbence pişman olmayacaksın.dediğim gibi zoomla daha net görüntü elde edebilirsin ama bu sefer de ekranı kaydırmak zorunda kalabilirsin.son fiyatlar nedir bilmiyorum ama mesela teknosa da 680 ytl şu anda.peşin alımda %10 düşüyor,610 ytl civarı.ben ordan aldığım için teknosa örneğini verdim ama eminim 610 ytl altında bulabileceğin yerler vardır
Eski 05-12-07, 00:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
istıpafe
New Member

Tekrar teşekkürler. Birkaç yere daha baksam daha iyi olur haklısın
Eski 05-12-07, 15:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07

Ben bir süre önce vatan bilgisayardan 639 YTl ye 12 taksitle almıştım. Bu hafta sonu kardeşime ve bir arkadaşa daha aldık aynı yerden, cardfinansa % 8 indirim ve 12 taksit özelliği ile ayda 51.76 YTl ye aldık. Bu da 621 ytl ediyor. Dolar düşünce fiyatlar günlük değişiyor zaten. Bugünkü fiyat 51.61X12= 619 YTL.
jass çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-07, 20:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
istıpafe
New Member

Bugün 620 ytlye taksitle aldım telefonu. Şu an şarjda Geçmiş sayfalarda verilen programlar çok yardımcı olacak...
Eski 06-12-07, 08:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
darken
New Member

Katılım tarihi: 15.11.07
Nereden: Balikesir

beyler ayın 10 nunda ins bende alıcam kartları boşaltmam lazm teli alnca ilk kac saat şarja koyuyorz sacma bi soru sanrm :p
darken çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-07, 09:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

valla ben normal sürede tutmuştum,belki yarım saat fazla da kalmış olabilir tabizaten kullanma kılavuzunda 3 şarjdan sonra en iyi performansına ulaşacağını yazıyor.ama tam şarj etmeden cihazla uğraşmayın bence.
Eski 06-12-07, 10:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
darken
New Member

ya mesela eski tellerimde 15 saat şarjda tutun flan diolardı bunu 3 saatmi tutucaz teli ilk aldm eve geldim kac saat tutyim net bi süre
Eski 06-12-07, 11:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

onlar eski pillerde geçerliydi ya.şimdikiler lityum pil.işte şarj olurken kırmızı bi ışık yanıyo o sönene kadar şarj et işte.içim rahat etsin diyosan bi 15 dakka daha öyle kalsın işte.zaten sonra orasının burasını kurcalayınca 2. kez şarj etmen gerekecek
Eski 06-12-07, 11:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
istıpafe
New Member

Ve işte telefonla ilgili ilk sorumu soruyorum. Şu an wireless erişimi olan bir yerdeyim, erişelebilir bir wireless ağı olduğu telefonda da gözüküyor. Ama bağlantılar>wi-fi bölümünde bağlan diyorum ama bağlantı gerçekleşmiyor. Ayarlarda mı sorun var acaba
Eski 06-12-07, 17:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
kambilge
New Member

Katılım tarihi: 06.12.07

telefonu almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak,
sanırım telefonda tek mini usb girişi var ve bu girişlede hem şarj ediyoruz hemde veri aktarımı yapabiliyoruz değilmi yada şöyle soruyum veri aktarımı yaptığımız sıradada şarj oluyor mu ?

rıca etsem ,gece çekimi, karanlıkta gündüz, makro vs.. hepsinden çekilmiş fotoğraflar koyabilirmisiniz tam boyutuyla, bir de flaş denilen led ışıkmı yani flaş var mı bu telde
kambilge çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-07, 18:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Alıntı:
istıpafe tarafından iletildi. Mesajı göster
Ve işte telefonla ilgili ilk sorumu soruyorum. Şu an wireless erişimi olan bir yerdeyim, erişelebilir bir wireless ağı olduğu telefonda da gözüküyor. Ama bağlantılar>wi-fi bölümünde bağlan diyorum ama bağlantı gerçekleşmiyor. Ayarlarda mı sorun var acaba
herhangi bir ayar yok,kablosuz bağlantıyı algıladığı anda hemen girebiliyorum internete.ama şifreli bir bağlantı olabilir,onu da hiç denemedim ama ilgili yere şifreyi yazın.bağlantının gösterildiği kısımda küçük bir kilit işareti varsa bağlantı şifrelidir

@kambilge evet usb'yi bilgisayara bağladığımızda şarj oluyor,kırmızı ışıktan da anlarsınız zatenaynı anda veri transferini de gerçekleştirebilirsiniz.ben kutuyla birlikte gelen cd'deki activesync programını kullanıyorum eşitlemek ve veri transferi için
özellikle geniş çekimlerde ve aydınlık ortamlarda güzel görüntü verdiğini söyleyebilirim. bir örnek veriyorum. flaşı yok malesef ama led ışığı var dediğiniz gibi.bu led ışıkta karanlıkta yakın çekimlerde etkili.geniş açılı resimlerde pek bi etkisi yok malesef.bir de makro modu da yok yukarıdaki postlarda geçen kamera ayarlarını telefona uygulamanızı şiddetle öneririm
Eski 06-12-07, 18:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
kambilge
New Member

bir de ; gece dışarıda ve bir odada çekilmiş bir obje fotoğrafı istesem koyabilirmisiniz.
Eski 07-12-07, 09:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
darken
New Member

peki teli kapalımı şarj edyim acıkmı farkedermi :p hayır cok basım yandı pil yüzünden yanlıs bi şarj talimatyla pilin ömrü bitio sonra günde 2 kere doldur oluo
Eski 07-12-07, 10:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

doğru olan nedir bilemiycem ama ben sana yaptığımı söyleyeyim ben ilk kapalıyken şarj ettimbi sorunla da karşılaşmadım..
Eski 08-12-07, 00:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
kambilge
New Member

telefonda güvenlik tuş kilidi bulunuyormu şifreli ? yada bunu parmak iziyle kilit koyarak yapabiliyormuyuz ?
bir de karanlıkta çekim yapan varsa fotoğraf koyabilir mi
Eski 08-12-07, 00:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

her ikisini aynı anda kullanabiliyorsunuz

örnek olması bakımından bu karanlık odada led flaşla çekilmiş bir foto:

yalnız karanlıkta uzak mesafelerde etkili değil bu ışık haberiniz olsun.

bu da oda ışığında çekilmiş olan:

dışarda çekilmiş bir fotoğraf yok.ayrıca kamerada otomatik,güneşli,bulutlu,iç mekan,gece çekim modları bulunuyor.yine de fazla yüksek kalite beklememelisiniz.sonuçta fotoğraf makinesi değil bir smartphone
Eski 08-12-07, 13:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
istıpafe
New Member

Wireless bağlantısıyla internete girdikten sonra sağ üst köşedeki şebeke göstergesinin üzerinde "E" işareti çıkıyor ve giriş sayfasından wi-fi manager bölümüne girdiğimde telefon kısmında "turkcell internet" açık gözüküyor. Bu internete edge ile girdiğimi mi gösteriyor, para gidiyor mu??? Hattım faturalı olduğu için kontrol edemiyorum
Eski 09-12-07, 12:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)
tt86
New Member

Katılım tarihi: 24.11.07

Merhaba Arkadaşlar ya kusura bakmayında parmak izi korumasını hala etkinleştiremedim.telefondan ayarlar-güvenlikten-parmak izi kısmına geliyorum ama bunu etkinleştirecek bir seçenek bulamadım baya bi uğraştım ama olmadı.Detaylı olarak bi anlata bilecek arkadaşım varsa çok sevinirim.Herkese iyi günler..
tt86 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 14:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #121 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07

Alıntı:
istıpafe tarafından iletildi. Mesajı göster
Wireless bağlantısıyla internete girdikten sonra sağ üst köşedeki şebeke göstergesinin üzerinde "E" işareti çıkıyor ve giriş sayfasından wi-fi manager bölümüne girdiğimde telefon kısmında "turkcell internet" açık gözüküyor. Bu internete edge ile girdiğimi mi gösteriyor, para gidiyor mu??? Hattım faturalı olduğu için kontrol edemiyorum
Sağ üst köşedeki E internete gprs ile bağlandığını gösterir. Ben bu durumda kablosuz yöneticisine girip, telefon menüsünden cep veri bağlantısını kes yazan yere tıklayıp gprs bağlantısını durduruyorum. Wireless açıksa bağlantım oradan devam ediyor.

En son jass tarafından düzenlendi: 09-12-07 saat 14:40. Sebep: yazım hatası
jass çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 16:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #122 (permalink)
sağtek
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.12.07
Nereden: Çorum
Question Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Arkadaşlar hepinize selamlar.Kısa zaman içinde bende g500 alıcam.Hatta geçen gün Teknosa'ya gittim.İşletim sistemi broşürlerinde Türkçe idi.Ama telefonda İngilizce kurulu olduğunu gördüm.Yetkililer servisi aradılar onlarda sim kartı takınca otomatik Tükçeye döndüğünü söylediler.Kullanan arkadaşlardan ricam böyle bir şey varmı.Sonradan Türkçeye çevirirsem garanti kapsamından çıkar diye çekindim.O yüzden almadım.Yeni alan arkadaşların ilk aldıklarında Türkçe mi yoksa İngilizcemi kuruluydu.Sonradan mı çevirdiler yoksa otamatik mi dönüştü merak ediyorum.Şİmdiden teşekkürler.
sağtek çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 19:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #123 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım