Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. ofis uygulamalarını sadece görüntüleyebiliyoruz,menüde pikselviewer diye bir program var ya onunla.bunun dışında herhangi bir düzenleme vs ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-04-08, 12:38   #1251 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Nereden: İstanbul
Thumbs up Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
ofis uygulamalarını sadece görüntüleyebiliyoruz,menüde pikselviewer diye bir program var ya onunla.bunun dışında herhangi bir düzenleme vs yapamıyoruz.ama bilemiyorum belki uygun bir program vardır,WM'de çok yeniyim henüz
dosya gezginini açtığında my pic.,my videos, ua contents klasörleri var ya onların altında bulunması gerekiyor mp3lerin.zaten internetten indirdiğinde ya da BT ile gönderdiğinde direkt oraya kaydediyor.tabi daha sonra ayarlar>sesler>zil sesi oradaki listeden mp3'ü seçmelisin

edit:bu arada 15. posttaki ilk 2 soruyu sana da yöneltiyorumbi bilgin var mı??
cihazı aldığımdan beri bu mp3 olayını çözmeye çalışıyodum saolasın arkadaşım çok yardımcı oldun!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-08, 12:59   #1252 (permalink)
aysberg
Rookie Member

aysberg Avatar

Katılım tarihi: 14.03.05
Question Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaşlar benim bi sorunum var g500 le ilgili;
piyasada kayan kapaklı telefonlar bi hayli mevcut bildiğiniz gibi,söyle bi özellikleri var ;mesela arama geldiğinde kapağı yukarı kaydırdığımızda otomatik arama kabul ediliyo ve tersine kapayı aşşağı kaydırdığımızda görüşme sona eriyo. g500 de böyle bi özellik varmı acaba ? ben göremedim ?

birde menüde gezerken kapağı aşşağı kaydırdığımızda otomatik masaüstüne dönse tadından yenmez
aysberg çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-08, 15:01   #1253 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
aysberg tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar benim bi sorunum var g500 le ilgili;
piyasada kayan kapaklı telefonlar bi hayli mevcut bildiğiniz gibi,söyle bi özellikleri var ;mesela arama geldiğinde kapağı yukarı kaydırdığımızda otomatik arama kabul ediliyo ve tersine kapayı aşşağı kaydırdığımızda görüşme sona eriyo. g500 de böyle bi özellik varmı acaba ? ben göremedim ?

birde menüde gezerken kapağı aşşağı kaydırdığımızda otomatik masaüstüne dönse tadından yenmez
100. baskıyı geçiyorum
başlat>ayarlar>telefon>arama seçenekleri her tuşla yanıtla kutucuğu aktif olacak
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-08, 15:35   #1254 (permalink)
sanitarium86
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.08

aranırken kişilere atanmış resimler çok küçük, ekranı kaplayacak şekilde yapan bir program var mı dicektim yani en azından biraz büyütücek
sanitarium86 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 17:45   #1255 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.11.07
Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Toshiba g500 deki wm 5.0 ı wm 6.0 pro ya da 6.1 pro ya yükseltebilen varmı?

Birde mobile office pro yükleyebilen varmı?
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 17:47   #1256 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Bu arada yedek pili multimediadan sipariş ettim çok hızlılar ertesi gün geldi. Ancak iş adresi yazdığım halde eve yolladılar. Birde bu gün yine birşey yollamışlar oda eve gitmiş. Yeni pil eskisinden daha sağlam çıktı, ilk pilimi servise göndersem işleme alırlarmı sizcE?
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 18:07   #1257 (permalink)
drtoshiba
Rookie Member

Katılım tarihi: 30.03.08

slmlar.peculiar bir mesajında telefonu bilgisayara takarak internete bağlanabilirsiniz demişsinde...onu nasıl yapıyoruz?...ayarlamalar nasıl olacak?(hem bilgisayar hem telefon ayarı)
drtoshiba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 18:58   #1258 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

ben wireless kullanıyorum PC için.active sync da kurulu.teli pc'ye bağladığımda telefonda wi-fi bölümü kayboluyor zaten.ama yine de internete giriyor.herhangi bir ayarlama yapmadım.ama bence çok da önemli bir fonksiyon değil.yani bilgisayardan internete bağlanmak varken neden telden bağlanayım ki
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 19:12   #1259 (permalink)
drtoshiba
Rookie Member

Katılım tarihi: 30.03.08

ya bende wireless olmadığı için telefonda internetle çalışan bir program denemek istediğimde deneyemiyorum..o yüzden iyi olurdu..bide bu activesync bağlantısını nasıl keseriz?..telefon hala bilgisayarda bağlıyken yani...activesync te kapatma tuşu bulamadımda...teşekkürler ilgin için..
drtoshiba çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 20:53   #1260 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Benimde bilgisayarıma bağladığımda telefonda net oluyordu ama iki teme çektim çekeli olmuyor artık anlamadım gitti.
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 21:21   #1261 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

wayyy arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz foruma.G500 cüler bayaa çoğalmış.yandaşlar bulmak güzel.hayırlı olsun güle güle kullanın.hiç birşeyi sorun etmeyin herşey halloluyor birer birer.sadece takip edin yeter..kolay gele
@peculiar; nasılsın?kardeş yine döktürüon valla.seninde işin zor bea.kolay gele sanada..iş yoğunluğumdan dolayı pek uğrayamıorum idare et beni
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-08, 23:35   #1262 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

sağol sağol
yardımcı olmaya çalışıyorum işte.
gerçekten de sayımız oldukça arttı.ilk postlarımda dikkat ettiyseniz acaba benden başka kullanan çıkar mı diye baya korkmuştumaman aman maşallah diyelim
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-08, 03:43   #1263 (permalink)
€sc@p€
Rookie Member

€sc@p€ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.04.08
Nereden: Alcatraz
Arrow Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
sağol sağol
yardımcı olmaya çalışıyorum işte.
gerçekten de sayımız oldukça arttı.ilk postlarımda dikkat ettiyseniz acaba benden başka kullanan çıkar mı diye baya korkmuştumaman aman maşallah diyelim

Kardeş merak etme akın akın geliyoruz.... Bende bugün sipariş verdim ve bakalım 2 iş gününde teslim yazıyor iki gün sonra hep beraber buradan paylaşımlara devam ederiz...

Bu arada klavyen dert görmesin acayip ikna ettin beni ilk baştan beri topiği okudum ve inan bana 5 sayfada kesinlikle alıyorum dedim...

SENİN İÇİNDEKİ BU INTEL SEVGİSİNE"
€sc@p€ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-08, 03:49   #1264 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.
ben kendi deneyimlerimi paylaşıyorum burda.alıp da beğenmezseniz, benden bilmezsiniz umarım
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-08, 15:29   #1265 (permalink)