Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. doğru bağlandığınıza emin misiniz? wi-fi ile bağlanınca giriş ekranında bağlanılan ağın ismi gözükür ve sarı ışık ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-04-08, 13:43   #1276 (permalink)
sanitarium86
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
doğru bağlandığınıza emin misiniz?
wi-fi ile bağlanınca giriş ekranında bağlanılan ağın ismi gözükür ve sarı ışık yanıp söner.ayrıca wi-fi işareti kesikli değil sürekli çizgilerden oluşur.
eğer wi-fi:yanında kullanılabilir yazıyorsa wi-fi ayarlarından bir ağ seçmeniz gerekir
herşey tam ama yanıp sönmeyi hatırlamıorum tam olarak ama
sanitarium86 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 16:12   #1277 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: ist.

arkadaşlar şu wifi olayına pek girmedim ama artık zamanı geldi diyorum. şu wifi için bağlantı ayarlarında neler yapmak geliyor. mesela ben bi cafeye gittiğimde ağ anahterlı ve ağ anahtarsız bağlanıtı ayarları nasıl olmalı? diğer konularda çok iyi gelişme oldu telefonda çok hoş ama bu benim kafamı kurcalıyor. birde adam gözümün önünde n70e program yükledi ve excel tablosunun üzerinde değişiklik yaptı ve formulleri bile hesaplıyor yuw nasıl oluyor bu. bizide bi program bulmamız lazım arkadaşlar.
hakandindoruk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 16:46   #1278 (permalink)
TWİFİ
New Member

Katılım tarihi: 28.04.08
Nereden: antalya

Merhaba Arkadaşlar Ben Dün Aldım G500 ümü Ancak Birincisi Evdeki Kablosuz Ağıma Bağlanamadım.diğer Konu Bluetoot Ile Gönderim Yapamıyorum Mp3,resim V.s Ayrıca Gprs Ayarlarını Avea Hattım Müşteri Temsilcisinden Istedim Mailime Attı Ama Ben Bişey Anlamadım))sorun Bendemi Bilmiyorum)mevcuttaki Msn Kokunç Kötü Gelen Mesajı Görmek Imkansız Acaba Msn Live Yükleseniyormu.yardımlarınız Için şimdiden Teşekkürler:::
TWİFİ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 20:34   #1279 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
TWİFİ tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar Ben Dün Aldım G500 ümü Ancak Birincisi Evdeki Kablosuz Ağıma Bağlanamadım.diğer Konu Bluetoot Ile Gönderim Yapamıyorum Mp3,resim V.s Ayrıca Gprs Ayarlarını Avea Hattım Müşteri Temsilcisinden Istedim Mailime Attı Ama Ben Bişey Anlamadım))sorun Bendemi Bilmiyorum)mevcuttaki Msn Kokunç Kötü Gelen Mesajı Görmek Imkansız Acaba Msn Live Yükleseniyormu.yardımlarınız Için şimdiden Teşekkürler:::
hayırlı olsun.wifiyi aç o bulur zaten sonra ağını seç şifre varsa gir ışığın yanıp sönmesini bekle .ekranda ağ ismin yazarsa bağlısın demektir.
veri gönderimi için ışınlamayı açabilirsin.ayarlar-bağlantılar-ışınlama.tiki onayla..yada bluetooth-2 tikide onayla.olması gerekir.herşey tamam diyorsan veriyi ışınla diceksin okadar
Gprs ile ilgili bilgim yok çünkü hiç kullanmadımda ondan
evet msn sürümü yükseltiliyor.forumda arat bulursun dostum..
kolay gele
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 22:25   #1280 (permalink)
densenblood
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.08
Nereden: Istanbul

Alıntı:
hme uzantılı temaları başlat>dosya gezgini>menü>aygıtım>application data>home içine kopyalaman gerek.böylece başlat>ayarlar>giriş ekranı içerisinde hem renk düzenini hem de duvar kağıdını bulabilirsin.
tsk uzantılı olanlar renk düzenleridir.onlar nerde durursa dursun ayarların içinde görülebilir.

@densenblood bu daha açıklayıcı oldu sanırım
zaten forumu okuduysa benm açıklama bile fazla idi ya
neyse
densenblood çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 22:52   #1281 (permalink)
mta
New Member

Katılım tarihi: 17.03.07
Nereden: tespit edeLimedi

Arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum.Tek merak ettiğim Win. Mobile 6.1 yükleyebilir miyim ?Sayfalara göz attım ama cvp verildiyse ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.
mta çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 23:05   #1282 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
mta tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum.Tek merak ettiğim Win. Mobile 6.1 yükleyebilir miyim ?Sayfalara göz attım ama cvp verildiyse ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.
Alıntı:
Portege G500 is a Windows Mobile 5.0 device; can I upgrade it to Windows Mobile 6 ?

Currently we have no plan to offer a Windows Mobile 6 software pack for the Portege G500.
resmi sitedeki yazı bu yani olmayacağını söylüyor.ama forumları takip etmek gerekir ne olacağı belli olmaz.şimdilik bir gelişme yok..
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 23:43   #1283 (permalink)
alisancak
New Member

Katılım tarihi: 28.04.08

arkadaşlar bende bu fiyatlar civarında wifisi olan telefon arıyorum yazdıklarınız beni g500 almaya itti ama hala emin değilim aranızda g500ü BenQ-Siemens E72 ile karşılaştabilecek warmı ii ve kötü yönleriyle veya başka tavsiyesi olan warmı?
alisancak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 03:04   #1284 (permalink)
aakgul
New Member

Katılım tarihi: 20.04.08

Arkadaşlar CeleTask ve Resco Explorer, FTP ve Registry programları olan var mı?
Ben bir türlü bulamadım. mpx.gen.tr kapanmış giremedim.

Bulduklarımında crack i olmadı. crackli olanlar upload edip linkini verirse sevinirim.
aakgul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 10:17   #1285 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.11.07
Nereden: İstanbul
Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
Fatura yollamışlar.
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 10:55   #1286 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7

Arkadaşlar benim Toshiba Protage G500 ile yaptığım ses kayıtları hiç anlaşılmıyor G500 sahiplerinden bir ricam telefonları ile yaptıkları ses kayıtlarını buraya koyabilirler mi en çok kullandığım sesli not yönetemi yüzünden telefonu parçalayasım geliyor. Acaba benimkinin mikrofonunda sorun olabilir mi ?. Normal konuşmada herhangi bir sorun yok.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 12:11   #1287 (permalink)
rasitbirisi
New Member

Katılım tarihi: 12.02.08

Ses kaydı yaparken kulaklığı ve eklentisini (mikrofonu) kullan farkı farket...
rasitbirisi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 15:57   #1288 (permalink)
aakgul
New Member

Katılım tarihi: 20.04.08
Toshiba G500 Uyumlu Programlar ve Bir Kac Oyun

Arkadaşlar G500 alalı henüz 7 gün oldu.Bulduğum ve denediğim tüm programları sizlerle paylaşmak istedim.

Linke tıklayarak aşağıdaki programları indirebilirsiniz. Hayırlı olsun.

1. ACD Codec (AC3 formatındaki videoları oynatmak için.)
2. Alarm Clock 2007 (alarm programı.)
3. Bacup (yedekleme programı.)
4. Flash lite 2.1sp (flashları oynatabileceğiniz program.)
5. Pocket stream delux (internetten TV izleme.)
6. Pocket Player (MP3 dinlemek için.)
7. Register (registry ayarları için.)
8. Resco Audio Player (ses kayıt programı.)
9. Tcmpmp (programı memory ye atın kurmanıza gerek yok hemen çalışır güzel bir video oynatma programı hem de Türkçe.)
10. Toshiba Theme (temalarımız.)
11. UnRAR (memory e atın direkt çalıştırın kurulum yok. RAR dosyaları için.)
12. AbstractStart 3 (güzel bir program başlat menüsünü değiştirebiliyorsun.)
13. Adobe Reader LE (pdf kitapları okumak için.)
14. AvotmVspV5 (YouTube da video izlemek isteyenlere.)
15. Kuran Meali (Kuran-ı Kerim meali. Güzel)
16. Lingvosoft (ENG-TUR , TUR-ENG sözlük.)
17. Namaz s60 (Namaz, Dua ve surelerini isterseniz okuyun isterseniz dinleyin.)
18. NETCFSetup2 (Olmazsa olmazımız .NET Compact Framework 2.0.)
19. Not Defteri (Notlarımızı tutmak için.)
20. Office WM6 (Kurdum süper. Excel, Word ve Power Point dökümanlarını hem okumak hem değişiklik yapmak isteyenlere.)
21. Reset Button (Cihaza tekrar başlat seçeneği getirir ama dikkat disk formatta var seçeneklerinde.)
22. Smart Explorer (Dosya yöneticisi.)
23. Mundu Radio (Radyo dinlemek için.)
24. MyCnKnow Right Menu (Süper. Sağ tuş menu oluşuyor ve sık kullandığınız programları ekleyebiliyorsunuz.)
25. Skype For Smartphone
26. Oxiox Memory (RAM i sıfırlamak için.)
27. Real One Player (Video izlemek için.)
28. Pocket Music 21.0 (mui uzantılı şarkıları dinlemek için.)
29. Windows Live Messenger
30. Codec XVİD (Codec)
31. Web Cam (Anlatmaya gerek yok.)
32. SmartGear (Oyun Simuletörü)
33. Base Color (Ekran Rengini değiştir. Exe yi memory ye at çalıştır.)
34. Resco Photo (Fotoğraflarınız için güzel bir program.)
35. Termo (Pil sıcaklığını ölçer.)
36. Agile Messenger (Güzel bir chat programı.)
37. SatartUpMgr (Aygıt açılırken açılacak programları belirle.)
38. World Time (Dünya Saatleri.)
39. Mobil Pcket (E-Kitap okuyabilmek için.)
40. SmartSS (Ekran görüntüsünü almak için.)
41. MP3 Alarm Clock (Adından anlaşılacağı gibi alarma programı ama alarm sesine mp3 ses koyabiliyorsun.)
42. SMS Exprter (Süper bir şey sms lerinizi pc ye atın.)
43. Google Map (Güzel harita programı zaten pek çok kişi bilir.)
44. Smart Com (Arayanın resmini görmek için.)
45. GPRS sayacı
46. Smart Filter (Engellemek istediğiniz numaraları engelleyin.)
47. Virtual Caller (Ayarlayın canınız sıkıldığında aygıt sizi arasın.)
48. Crypto Security (Dosya şifreleme.)
49. IE Plugin (İnternetten rar vb. indirmek için.)
50. Clear Temp (Temp, Cookies temizliği.)
51. SmartLock (İstediğin programı kilitle.)
52. Attahsmart (Maillere dosya eklemek için.)
53. Orneta (Notepad, Chess)
54. Call Assistant (Telefona bakamadığınız zamanlar için mesajınızı kaydedin söylesin.)
55. Spdfview (PDF okumayı kolaylaştırır. Son kaldığın yerden okumaya devam edersin, metin boyutu ayalayabilirsin.)
56. ACBTaskMan (Yönetim Ekranı)
aakgul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 16:26   #1289 (permalink)
densenblood
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.08
Nereden: Istanbul

@aakgul: program vs paylaşımı (freeware -ki senin verdiklerinin çoğu değil- olmadığı sürece) yasaktır. postlarını editlersen iyi olur.
densenblood çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-04-08, 20:46   #1290 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
densenblood tarafından iletildi. Mesajı göster
@aakgul: program vs paylaşımı (freeware -ki senin verdiklerinin çoğu değil- olmadığı sürece) yasaktır. postlarını editlersen iyi olur.
+1
pek çok kez dile getirdim illegal paylaşım yapmayın diye,pek çok kişiye yararı dokunan güzel bir konumuz var başına birşey gelmesini istemeyiz di miçok gerekli olursa özel mesaj yoluyla halledebilirsiniz.
@aakgul malesef bir mod arkadaştan yardım istemek durumundayım.en azından bir önceki posttaki program açıklamaların için sana teşekkür etmiş olalım
peculiar çevrim dışı