Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "eyvala bende öle yapıorum ama daldan dala atlamar söz konusu..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 03-05-08, 02:37   #1301 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.05.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

eyvala bende öle yapıorum ama daldan dala atlamar söz konusu
cintesun çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-08, 11:52   #1302 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: ist.

arkadaşlar bu ativesnyc programında bilgisayardan kablo bağlantısıyla mesaj yazılamıyormu? yada bir program sayesinde. benim eski sagem my-x7 de bile vardı
hakandindoruk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-08, 21:42   #1303 (permalink)
kagan15
New Member

Katılım tarihi: 03.05.08
Nereden: istanbul

abilerim galiba benden hepiniz büyüksünüz neyse ben g500 almak istiyorum ama daha 15 yaşındayım önerirmisiniz bana fiyatıda bu ara baya düşmüş hayalimdeki smartphone gibi bişe bu telefon
kagan15 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-08, 21:45   #1304 (permalink)
cintesun
Rookie Member

arkadaşalr setuplı olan programları kurmasını başardım ama setup olmayan programları nasıl çalıştırabileceğimizi keşfedemedim bide bu camera ayarlarını bi türlü beceremedim register olayını bulamadım cevaplarsınız sevineceğim
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-08, 23:58   #1305 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

exe uzantılı proları bilgisayardan kurmaya başlayacaksın.sonra teli usb ile bağlayınca zaten otomatik olarak telefondan kurulum başlıyor.
cab uzantılı olanları ise tele atacaksın.telden kurulum yapacaksın
kamera ayarları için phm registry diye bir pro kullandık biz hem forumda hem de google da rahatça bulabilirsin.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 01:22   #1306 (permalink)
cintesun
Rookie Member

eyvala çok sağ ol yawaş yawaş öğrenioz işte acemilik başa bela registerida yptm bak bide bi site var herbişisi var içinde PDAgold.com :: Pocket PC & Windows CE sanırım burda işinize yarıcak şeler bulabilirsiniz
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 01:40   #1307 (permalink)
gux500
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.02.08
Nereden: istanbul

bu gün g 500 ü 2. kattan 1. kata merdivenin her masamağında takla attırarak çok fecii düşürdüm ve kesin bozul du dedim ama 10 saat oldu herşey normalll.. inş. bişey olmaz yaa 3 ayda parçalamayakım telefonu... ekranına falan da bişey olmadı
gux500 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 14:32   #1308 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Alıntı:
gux500 tarafından iletildi. Mesajı göster
bu gün g 500 ü 2. kattan 1. kata merdivenin her masamağında takla attırarak çok fecii düşürdüm ve kesin bozul du dedim ama 10 saat oldu herşey normalll.. inş. bişey olmaz yaa 3 ayda parçalamayakım telefonu... ekranına falan da bişey olmadı

dostum gçmiş olsun evlat acısı gibi olurdu vala sanslıymısın
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 19:34   #1309 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
gux500 tarafından iletildi. Mesajı göster
geçmiş olsun diim..bide 3. kattan denesen diom olmazsa her katı denesen rica etsem..
malum ben 13. katta oturuyorumda acaba hangi kattan düşürürsem bişey olmıcana kanaat getireyim bi zahmet
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 20:59   #1310 (permalink)
densenblood
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.08
Nereden: Istanbul

Alıntı:
jumanjitr tarafından iletildi. Mesajı göster
geçmiş olsun diim..bide 3. kattan denesen diom olmazsa her katı denesen rica etsem..
malum ben 13. katta oturuyorumda acaba hangi kattan düşürürsem bişey olmıcana kanaat getireyim bi zahmet

ya bi de telefon kaç metreye kadar su geçirmiyo? ben yüzmeyi severim de
densenblood çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-08, 21:08   #1311 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

neyse konuyu dağıtmayalım geçmiş olsun diyelim
yeni bir program arkadaşlar.birden fazla kişiye mesaj atmak için.bence oldukça yararlı.bayram mesajlarında felan tek tek seçiyordum kişileri şimdi iyi olacakkurdum ama henüz kullanmadım.bu arada telefona kayıtlı isimleri gösteriyor

group sms
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-05-08, 00:57   #1312 (permalink)
utku90
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.05.08

slm arkadaşlar.bende bu telefon için çok özendim ama yapılan yorumlar nedeniyle alıp almamada kararsızım.fiyatına göre özellikleri güzel ama hoparlör ve mikrofonda sorun varsa bi işe yaramazki.Daha önce de LG P7200 almıştım baya bi özenerek ama şimdi o telefonu aldığım güne lanet ediyorum.g500 de öyle olmasından korkuyorum.Alıp almama konusunda kararsız kaldım.Lütfen yardımcı olun.Yada başka bi telefon önerin.
utku90 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-05-08, 09:03   #1313 (permalink)
savas99
New Member

Katılım tarihi: 29.04.08

slm arkadaşlar; yaklaşık bir aydır Toshiba g500 kullanıyorum ve bazı sıkıntıları var. En önemliside okuduğum yorumlarda finger print kısmının sadece programa girmek için ve açılış güvenliği için kullanıldığını yazmış bazı arkadaşlar. Finger print kısmını yukarı aşağı, sağa sola gitmek için ve tıklayarak program çalıştırmak için kullanabiliyosunuz. Fakat bazen "finger print sensor faild" hatası vererek kilitleniyor. Multimedya ile görüştüm ancak haberleri yok. Bu hatayı alan arkadaşlar forumda var ve çözümünü bulabilen varmı? Genelde turkcell plus sim kullanıldığında kilitleniyor. makina yeni olduğu için kargoyla istanbul a gönderip içinin açılmasını istemiyorum.
savas99 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-08, 03:42   #1314 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Alıntı:
utku90 tarafından iletildi. Mesajı göster
slm arkadaşlar.bende bu telefon için çok özendim ama yapılan yorumlar nedeniyle alıp almamada kararsızım.fiyatına göre özellikleri güzel ama hoparlör ve mikrofonda sorun varsa bi işe yaramazki.Daha önce de LG P7200 almıştım baya bi özenerek ama şimdi o telefonu aldığım güne lanet ediyorum.g500 de öyle olmasından korkuyorum.Alıp almama konusunda kararsız kaldım.Lütfen yardımcı olun.Yada başka bi telefon önerin.
şimdi ses ayarlarından yüksek deilde 4 şekliyle ayarlarsan bi problem çıkmıo o zmn aletten çıkan ses gayet başarılı oluyo :P mikrafondaki sorun sadece ses kaydı yaparken geçerli açıkçası ben telefon görüşmelerinde hiç bi sıkıntı çekmiorm bence hiç başka tel arama internette hazır kampanyalarda var ben teli weblebiden 425 ytl ye aldm gayette memnunum bu fiyatta bu özellikte bişi yok :P
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-08, 03:46   #1315 (permalink)
cintesun
Rookie Member

peculiar ya tek sorunum wifi ile şifreleri bğlantılara bi türlü giremiorm şifresizlerde canavar gibide şifreliler için sana sorayım dedim en deneyimli sensin yorumlara bakaraktan söleyim bunu başka genel olarak bnde yeterli deneyim kazandm ama şifreli wifilerde sıkıntı var
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-08, 10:24   #1316 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.11.07
Nereden: İstanbul

Alıntı:
cintesun tarafından iletildi. Mesajı göster
peculiar ya tek sorunum wifi ile şifreleri bğlantılara bi türlü giremiorm şifresizlerde canavar gibide şifreliler için sana sorayım dedim en deneyimli sensin yorumlara bakaraktan söleyim bunu başka genel olarak bnde yeterli deneyim kazandm ama şifreli wifilerde sıkıntı var
Ben genelde "anahtar otomatik olarak sağlanır" ı işaretleyip altındaki "ağ anahtarı" kısmına şifreyi giriyorum ve "ileri" diyerek bağlantı kurulumunu tamamlıyorum ve giriyor.
iBaS çevrim dışı