Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlara sorarım telefonu beğenenler vardı onlara sölerim ben aldım ya 10 gün önce demiş olsaydın senden alırdm bak boşuna verilen ..." şeklinde özetlenebilir....
selamlar arkadaşlar. uzun zamandır g500 kullanıyorum. gayet iyi ve sorunsuz bi telefon. ben biraz oyun manyağı bi insan olarak bi soru sorucam. worms world party diye bi oyun war. fakat tam ekranda oynayamıyorum. bazıları bi yama veya patch dosyası ile bu sorunu ortadan kaldırmışlar. ben bi türlü beceremedim. eğer yapabilen bi arkadaş olursa çok sewinirim. herkese teşekkürler...
selam arkadaşlar, hardwaremania da okuduklarımdan yola çıkarak telefonu aldım, saolun. faydalı bilgiler ve programlar söylemissiniz, saolun. daha kac kere saolun derim bilmem çok saolun.
absürt bir sorum olacak bu telefonu webcam yapabilirmiyim
arkadaşlar forumda freeware link vermek serbest mi ?? daha dorusu hepimizin çok istediği ama tek seferde tek siteden bu kadar çok ekran rengi bulabileceğini sanmıorm msla giriş ekranı düzeni splash seçin indirdiğiniz dosyların hepsini my documents in içine atın kurmanıza gerek yok sora renk olarak istediğinizi seçin mükemmel şeler var özellikle herkesin aradığı o yeşilin en az 10 türü var sadece link verebilirsin desinler yapıştırcam
ARKADASIM GERCEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ AMA BEN O CURRENT 3 Ü NASIL YAPCAM ?? BENDE O DEĞERLER
0
1
2
VAR ?? 3 YOKKİ_?__
"value name=3","value data=640X480" değerini kendin atıycan zaten currentede 3 yazcaksın o kadar video yapmamın sebebi bu zaten olabildigince acık yapmaya calıstım.Saygılar...
ya arkadaşlar geçen bi arkadaşta kaldım şarj bitiodu onun elinde fotomakinesinin kablosu varmış ver dedim şarj ediim 2 saat bilgisayarda şarj da kaldı bi baktım bir milim ilerlememiş anlamadım neydendir acaba yaa
Fotoğraf makinesinin jac. fiziken uysada, telefona elektrik transferi için uygun olmadığı için olabilirmi. Bence pile ya da cihaza zarar gelmediği için sevin.
ingilizce sözlük nasıl yüklicemmmm... bu bir...
ikincisi biri cagrı atınca bilinmiyor yazıyo telefon numarası... sinir olmya başladım artık... arıyorum müşteri hizmetlerini maşallah telefonu acan yok tam 5 dakika müzik dinledim telefonda ya..!!! aaaa
Açıkçası işte olduğum için başlığı tarayamıyorum, bir arkadaşım tavsitemle g500 aldı, avea hat ile kullanıyor ama mesajları telefon çifter çifter yolluyor bunun çözümü nedir?
bu da yazılmıştı
avea kullanmıyorum ama kullananlar kartlarını yenileyince sorunun hallolduğunu yazıyorlardı.yani eski hatlarda varmış böyle bir sorun.bir avea noktasına gidip yeni bir sim kart ile değiştirebilir
Dış görüntü kapağın inmesi falan çok hoş fakat wireless işini halledemedm Ağ bağlantı şifresini yazıyorum falan ama explorerdan hiçbir siteye giremiorum hata verio anlamadım neden