Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlara sorarım telefonu beğenenler vardı onlara sölerim ben aldım ya 10 gün önce demiş olsaydın senden alırdm bak boşuna verilen ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-05-08, 03:37   #1351 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.05.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaşlara sorarım telefonu beğenenler vardı onlara sölerim ben aldım ya 10 gün önce demiş olsaydın senden alırdm bak boşuna verilen 130 ytl var
cintesun çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-08, 11:15   #1352 (permalink)
sanitarium86
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.08

Alıntı:
jumanjitr tarafından iletildi. Mesajı göster
yanılmıyorsam pc actvsync yüklü olmalı ki tanısın ve işlemi yapsın.
Doğrumuyum arkadaşlar?
hımm olabilir belki de teşekkürler
sanitarium86 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-08, 20:12   #1353 (permalink)
akifkose
New Member

Katılım tarihi: 19.03.08

selamlar arkadaşlar. uzun zamandır g500 kullanıyorum. gayet iyi ve sorunsuz bi telefon. ben biraz oyun manyağı bi insan olarak bi soru sorucam. worms world party diye bi oyun war. fakat tam ekranda oynayamıyorum. bazıları bi yama veya patch dosyası ile bu sorunu ortadan kaldırmışlar. ben bi türlü beceremedim. eğer yapabilen bi arkadaş olursa çok sewinirim. herkese teşekkürler...
akifkose çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-08, 21:05   #1354 (permalink)
_neslihan_
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: İSTANBUL

Alıntı:
ahme_t888 tarafından iletildi. Mesajı göster
ön kameradan 640x480 görüntü çekme...
Videoda olabildigince anlasılır vermeye calıstım ama sesi kapatmayı unutmusum :S kusuruma bakmayın artık
i
ARKADASIM GERCEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ AMA BEN O CURRENT 3 Ü NASIL YAPCAM ?? BENDE O DEĞERLER
0
1
2
VAR ?? 3 YOKKİ_?__
_neslihan_ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-08, 22:19   #1355 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.07

selam arkadaşlar, hardwaremania da okuduklarımdan yola çıkarak telefonu aldım, saolun. faydalı bilgiler ve programlar söylemissiniz, saolun. daha kac kere saolun derim bilmem çok saolun.

absürt bir sorum olacak bu telefonu webcam yapabilirmiyim
vurgac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 00:49   #1356 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

yapılabilme potansiyeli var çünkü ilgili programlar var.ama ben bir tanesini denemiştim.bir işe yaramıyor.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 06:19   #1357 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.05.08

arkadaşlar forumda freeware link vermek serbest mi ?? daha dorusu hepimizin çok istediği ama tek seferde tek siteden bu kadar çok ekran rengi bulabileceğini sanmıorm msla giriş ekranı düzeni splash seçin indirdiğiniz dosyların hepsini my documents in içine atın kurmanıza gerek yok sora renk olarak istediğinizi seçin mükemmel şeler var özellikle herkesin aradığı o yeşilin en az 10 türü var sadece link verebilirsin desinler yapıştırcam
cintesun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 10:41   #1358 (permalink)
ahme_t888
New Member

Katılım tarihi: 11.05.08
Nereden: izmir

Alıntı:
_neslihan_ tarafından iletildi. Mesajı göster
ARKADASIM GERCEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ AMA BEN O CURRENT 3 Ü NASIL YAPCAM ?? BENDE O DEĞERLER
0
1
2
VAR ?? 3 YOKKİ_?__
"value name=3","value data=640X480" değerini kendin atıycan zaten currentede 3 yazcaksın o kadar video yapmamın sebebi bu zaten olabildigince acık yapmaya calıstım.Saygılar...
ahme_t888 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 11:26   #1359 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.11.07
Nereden: İstanbul

Alıntı:
sanitarium86 tarafından iletildi. Mesajı göster
ya arkadaşlar geçen bi arkadaşta kaldım şarj bitiodu onun elinde fotomakinesinin kablosu varmış ver dedim şarj ediim 2 saat bilgisayarda şarj da kaldı bi baktım bir milim ilerlememiş anlamadım neydendir acaba yaa
Fotoğraf makinesinin jac. fiziken uysada, telefona elektrik transferi için uygun olmadığı için olabilirmi. Bence pile ya da cihaza zarar gelmediği için sevin.
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 11:29   #1360 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Alıntı:
_neslihan_ tarafından iletildi. Mesajı göster
ingilizce sözlük nasıl yüklicemmmm... bu bir...
ikincisi biri cagrı atınca bilinmiyor yazıyo telefon numarası... sinir olmya başladım artık... arıyorum müşteri hizmetlerini maşallah telefonu acan yok tam 5 dakika müzik dinledim telefonda ya..!!! aaaa
Başlıkta bunlar daha önceden yazıldı.
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 11:33   #1361 (permalink)
iBaS
Rookie Member

Açıkçası işte olduğum için başlığı tarayamıyorum, bir arkadaşım tavsitemle g500 aldı, avea hat ile kullanıyor ama mesajları telefon çifter çifter yolluyor bunun çözümü nedir?
iBaS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 11:37   #1362 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

bu da yazılmıştı
avea kullanmıyorum ama kullananlar kartlarını yenileyince sorunun hallolduğunu yazıyorlardı.yani eski hatlarda varmış böyle bir sorun.bir avea noktasına gidip yeni bir sim kart ile değiştirebilir
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 19:35   #1363 (permalink)
Zux34
New Member

Katılım tarihi: 13.05.08

Bende geldim aranıza arkadaşlar. G500 aldım iyimi yaptım kötümü yaptım daha bilmiyorum=)
Zux34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 19:41   #1364 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

bikaç güne kalmaz öğrenirsinbakalım sevenlerden mi olacaksın sevmeyenlerden mi?
hoşgeldin,kolay gelsin
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 20:51   #1365 (permalink)
Zux34
New Member

Katılım tarihi: 13.05.08

Dış görüntü kapağın inmesi falan çok hoş fakat wireless işini halledemedm Ağ bağlantı şifresini yazıyorum falan ama explorerdan hiçbir siteye giremiorum hata verio anlamadım neden
Zux34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-08, 21:00   #1366 (permalink)
Justazzzy
New Member

Katılım tarihi: 10.05.08

iyi günler telefondaki resimleri pc de neden görüntülemiyorum bi yolu varmıdır bunun ?