Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "valla arkadaşlar iş birazda bizde bitiyor sanırım..aynı sorulara cevap vermesek hep başta kalmaz ilerleriz die düşünüom..aynı yerde saymayalım derim.. bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-05-08, 22:15   #1376 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

valla arkadaşlar iş birazda bizde bitiyor sanırım..aynı sorulara cevap vermesek hep başta kalmaz ilerleriz die düşünüom..aynı yerde saymayalım derim..
bu arada sorusu olan arkadaşlar forumda biraz araştırma yaparlarsa seviniriz..tekrarlama yapmayız.daha yeni çözümler sunulur diyorum.
dediğimi yapın gittiğim yoldan gitmeyin
jumanjitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 23:36   #1377 (permalink)
tazzzy
New Member

Katılım tarihi: 22.06.07

bluetoth ismini değiştirmek mümkünmüdür.?
tazzzy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 23:48   #1378 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

ne yapmamı istersiniz arkadaşlar??
aslında hak vermek de lazım 46 sayfa olmuş bulmakta zorlanabilir yeni gelen arkadaşlar.
Alıntı:
HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName buraya istediğin ismi yazıyorsun
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-05-08, 00:51   #1379 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08

@Peculiar helal olsun sana hiç vazgeçmemişsin, devam...
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-05-08, 04:37   #1380 (permalink)
densenblood
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.08
Nereden: Istanbul

ben de 35 sayfadan sonra bırakmıştım.... şaşı olacaktım artık..
@jumanjitr: ilerlemekten ben de yanayım.. ama bakınca hep aynı soruların sorulduğu görülmekte.. onu diyorum ben.. neyse susayım en iyisi.. konu için hayırlı olmayacak konuşmam..
densenblood çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-08, 02:18   #1381 (permalink)
utku90
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.05.08

slm arkadaşlar.ben g500 ün siparişini verdim ama kafama bişey takıldı belki saçma olucak ama bu telefonun menüsü türkçe mi?telefonu aldıktan sonra bi süprizle karşılaşmak istemiyorum.
utku90 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-08, 11:37   #1382 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

dil seçenekleri arasında türkçe de var.ama ilk açılışta ingilizce geliyor o seni şaşırtmasın.ayarlardan dil seçeneklerini değiştirip,telefonu kapayıp açınca türkçe oluyor
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-08, 20:21   #1383 (permalink)
utku90
Rookie Member

slm arkadaşlar öncelikle size bu telefonu yeni almış olanlar ve alacak olanlara yardım ettiğiniz için teşekker ederim
utku90 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-08, 20:23   #1384 (permalink)
utku90
Rookie Member

slm arkadaşlar.bu telefona gitar için tuner programı yüklenebiliyormu.eğer varsa buraya bu tür programlar koyarsanız sevinirim
utku90 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-08, 21:39   #1385 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

doğrudur ama ben şahsım adına bilsem yada bilmesemde burada cvbı olan sorulara yanıt vermem.amac yardımsa herkes elinden geleni yapıor sağolsunlar..herkese saygılı ve bol paylaşımlı günler diliorum..
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 12:32   #1386 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.07

arkadaslar toshiba g500 e incredible diye bi çizgi filmin temasını kurdum ama telefon kilitlendi, lutfen yardım edin. telefonu kapayıp açıyorum pin giriyorum sonra ekran donuk vaziyette kalıyor..

telefona bilgisayar üzerinden bağlanabildim- registry ayarlarına ulaşıp home screen ' i degistirebilirsem sanıaım sorun kalmaz ama nasıl yapıcam.

En son vurgac tarafından düzenlendi: 19-05-08 saat 12:39 Sebep: telefona bağlanabildim
vurgac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 16:48   #1387 (permalink)
anchovy61
New Member

Katılım tarihi: 01.02.08

slm arkadaşlar telofonumu kapalı şekilde şarjladıktan sonra açınca girişteki kırmızıyla yazılı olan 'in touch with tomorrow TOSHİBA' yazısında kitlenip kaldı.ben de master reset atmayı denedim ve * - ve açma düğmesine bastım.clean boat diye bir yazı çıktı ve tekrar o kırmızı yazıda kitlendi.1 saat beklememe rağmen açılmadı.
YARDIM edebilirseniz sevinirim.Hepinize teşekkür ederim...
anchovy61 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 16:56   #1388 (permalink)
anchovy61
New Member

Katılım tarihi: 01.02.08

Alıntı:
vurgac tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar toshiba g500 e incredible diye bi çizgi filmin temasını kurdum ama telefon kilitlendi, lutfen yardım edin. telefonu kapayıp açıyorum pin giriyorum sonra ekran donuk vaziyette kalıyor..

telefona bilgisayar üzerinden bağlanabildim- registry ayarlarına ulaşıp home screen ' i degistirebilirsem sanıaım sorun kalmaz ama nasıl yapıcam.
1) böyle bir sorun bende de olmuştu benimkinde pin kodu girilip telefon açılınca 1 -2 saniye de temayı ancak yükleyebiliyordu .tam bu sırada menüye hızlıca girerek home screen ' i degistirdim.bunu denemeni tavsiye ederim.

2)eğer olmazsa bilgisayardan tele bağlandığında temanın kurulu olduğu klasörü bul ve sil.tel açıldığında tema dosyaları bulunamadığı için otomatik default tema açılacaktır.
anchovy61 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 19:55   #1389 (permalink)
ozkanka
New Member

Katılım tarihi: 19.05.08

Herkeze merhaba,
Bende yeni bir g500 kullanıcısıyım ve WM de yeni tanışıyorum. Şimdilik sorun yok. Bu forumun çok faydası oldu, Üstadlara teşekkürler. Netleştiremediğim bir kaç konu var vardımcı olursanız sevinirim (Daha önce tekrarlanan bir konu ise kusuruma bakmayın.)
1 - Usb charge disable ;
Farklı forumlada diğer SP'ler için çözümler var ama g500 registeryde böyle bir satır yok. Usb charge'ı kapatabilen varsa lütfen yardımcı olsun.
2 - Pil performansını arttırıcı yazılım veya registery modif ;
3 - Bluetooth ile dosya aktarılan konumun, storage karta çevirilme registery modifi;
Özellikle divx atarken sıkıntı oluyor.
4 - Parmak izi okuyucusunun bir süre sonra iptal olmasına karşı çözüm.
Okuyucuyu touchpad gibi kullanmak çok faydalı. Bir süre sonra devre dışı kalası sinir bozucu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
ozkanka çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-08, 04:02   #1390 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa
Exclamation Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
ozkanka tarafından iletildi. Mesajı göster
Herkeze merhaba,
Bende yeni bir g500 kullanıcısıyım ve WM de yeni tanışıyorum. Şimdilik sorun yok. Bu forumun çok faydası oldu, Üstadlara teşekkürler. Netleştiremediğim bir kaç konu var vardımcı olursanız sevinirim (Daha önce tekrarlanan bir konu ise kusuruma bakmayın.)
1 - Usb charge disable ;
Farklı forumlada diğer SP'ler için çözümler var ama g500 registeryde böyle bir satır yok. Usb charge'ı kapatabilen varsa lütfen yardımcı olsun.
2 - Pil performansını arttırıcı yazılım veya registery modif ;
3 - Bluetooth ile dosya aktarılan konumun, storage karta çevirilme registery modifi;
Özellikle divx atarken sıkıntı oluyor.
4 - Parmak izi okuyucusunun bir süre sonra iptal olmasına karşı çözüm.
Okuyucuyu touchpad gibi kullanmak çok faydalı. Bir süre sonra devre dışı kalası sinir bozucu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
sadece parmak ızı ıcın cozum suna bılırım benım telefon 3 kez komple yenılendı gıderılebılen bı sorun degıl ama yapabılecegın sey cep telefonu degılde windows mantıgı ıle dusuneceksın ve telefonunu gunluk kapatacaksın bı nevı on bellek bosaltımı yapacaksın bu yasayacagın butun sorunlara cozum olur ve mumkunse gecelerı komple kapalı bırak ve kesınlıkle kapalıyken sarj et hayırlı olsun demeyı unutmustum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-08, 04:09   #1391 (permalink)
swarthy
Member