Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: ahme_t888 tarafından iletildi. ön kameradan 640x480 görüntü çekme... Videoda olabildigince anlasılır vermeye calıstım ama sesi kapatmayı unutmusum :S kusuruma ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-05-08, 02:21   #1426 (permalink)
utku90
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.05.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
ahme_t888 tarafından iletildi. Mesajı göster
ön kameradan 640x480 görüntü çekme...
Videoda olabildigince anlasılır vermeye calıstım ama sesi kapatmayı unutmusum :S kusuruma bakmayın artık

Video - g500 n kamera ayarlar - zlesene.com - cretsiz Video Paylam Sitesi
çoook saaaoool.

En son utku90 tarafından düzenlendi: 29-05-08 saat 02:47
utku90 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-05-08, 02:40   #1427 (permalink)
leexlee
New Member

Katılım tarihi: 29.05.08

Biliyorum saat çok geç ve aceleci davranıyorum ama lütfen yardımcı olun. Telefonla hiçbirşey yapamıyorum..
Applicationdata/home klasorundeki dosyaları lütfen upload eder misiniz?
leexlee çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-05-08, 10:18   #1428 (permalink)
leexlee
New Member

Master reset yapsam geri gelir mi sizce dosyalar?? Ya da bu aletin geridönüşüm kutusu yok mu?
leexlee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-05-08, 12:06   #1429 (permalink)
leexlee
New Member

Master resetle artık menuler açılıyor, ama hiç bir ayarım da kaybolmadı sanki
leexlee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-05-08, 16:10   #1430 (permalink)
densenblood
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.08
Nereden: Istanbul

Alıntı:
utku90 tarafından iletildi. Mesajı göster
Sorunu Hallettim
sorunu nasıl hallettiğini bizlere de yazarsan iyi olur. belki aynı sorunu bir daha biri yaşar.
densenblood çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 14:28   #1431 (permalink)
utku90
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.05.08

Alıntı:
densenblood tarafından iletildi. Mesajı göster
sorunu nasıl hallettiğini bizlere de yazarsan iyi olur. belki aynı sorunu bir daha biri yaşar.
rar içindeki cab dosyasını rar'dan çıkarmadan direk telefonun hafıza kartına attım.sonrada telefondan rar klasörünü aç diyerek programı yükledim.
utku90 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 16:57   #1432 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.07

Alıntı:
anchovy61 tarafından iletildi. Mesajı göster
slm arkadaşlar telofonumu kapalı şekilde şarjladıktan sonra açınca girişteki kırmızıyla yazılı olan 'in touch with tomorrow TOSHİBA' yazısında kitlenip kaldı.ben de master reset atmayı denedim ve * - ve açma düğmesine bastım.clean boat diye bir yazı çıktı ve tekrar o kırmızı yazıda kitlendi.1 saat beklememe rağmen açılmadı.
YARDIM edebilirseniz sevinirim.Hepinize teşekkür ederim...
benim g500 yüklediğim bir temadan dolayı kilitleniyordu ve kaldıramadım az önce * - açma düğmesi (master reset) olayını yaptım "clean boot" yazdı ve ilk aldığım günkü gibi sorunsuz açıldı.. büyük ihtimalle makinanada bir sorun var.
vurgac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 17:00   #1433 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım

Alıntı:
1) böyle bir sorun bende de olmuştu benimkinde pin kodu girilip telefon açılınca 1 -2 saniye de temayı ancak yükleyebiliyordu .tam bu sırada menüye hızlıca girerek home screen ' i degistirdim.bunu denemeni tavsiye ederim.

2)eğer olmazsa bilgisayardan tele bağlandığında temanın kurulu olduğu klasörü bul ve sil.tel açıldığında tema dosyaları bulunamadığı için otomatik default tema açılacaktır.
aynen dediğin gibi yapmıştım ama sonra rahat duramadım başka bir tema daha yükledim bu defa pc ye bağlasam bile için göremiyordum!!! :S master reset attım :S:S
vurgac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 17:53   #1434 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım

Alıntı:
toshi tarafından iletildi. Mesajı göster
bende 2 yada 3 tane denedim ama mavi yeşil kırmızı acayip bi renk karmaşası içinde görüntü çıkyor.
evet bende denedim aynı sorun var. çözümü yokmusur bunun . olsa çok işe yarayacak ya...
vurgac çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 17:59   #1435 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

ne tesadüf ki ben de bugün temalarla uğraştım biraz ama neyseki sorun.
bazı temalar bir takım plug-in ler istiyor.onların kurulumu da tamamlanmayınca böyle takılmalar yapabiliyor.ben yine bildiğim temadan şaşmadım
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 19:42   #1436 (permalink)
GreenBeret
Member

GreenBeret Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.05.08
Nereden: Malatya

Arkadaşlar ben G500 kullanmıyorum ama bir arkadaşım kullanıyor ve arka 2 hapörlörü çalışmıyor ve sürekli olarak kulaklık profilinde hapörlöre geçmiyor.Nasıl yapabiliriz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 20:28   #1437 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa
Exclamation Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

ARKADASLAR temalara cok dıkkat edın telefonun yazılımına virüs bulasıyor ve master reset felan kar etmıyor sıze tavsıyem ya sadece microsoft tan indirin yada kullanılmıs ve sorun yasanmayan temaları kullanın buyuk sorunlar acabılır saygılarımla
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-08, 12:40   #1438 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
GreenBeret tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar ben G500 kullanmıyorum ama bir arkadaşım kullanıyor ve arka 2 hapörlörü çalışmıyor ve sürekli olarak kulaklık profilinde hapörlöre geçmiyor.Nasıl yapabiliriz.
arka ıkı hoparlor derken kapagın altındakı ıkı yerdenmı bahsedıyorsun bıldıgım kadarı ıle onlar hoparlor degıl !
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-08, 12:43   #1439 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
slm arkadaşlar telofonumu kapalı şekilde şarjladıktan sonra açınca girişteki kırmızıyla yazılı olan 'in touch with tomorrow TOSHİBA' yazısında kitlenip kaldı.ben de master reset atmayı denedim ve * - ve açma düğmesine bastım.clean boat diye bir yazı çıktı ve tekrar o kırmızı yazıda kitlendi.1 saat beklememe rağmen açılmadı.
YARDIM edebilirseniz sevinirim.Hepinize teşekkür ederim...
bunun tek cozumu servıse gondermen bende aynı sorunu yasadım ve servıs cozum saglıyor
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver