Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: kskwelly tarafından iletildi. sevgili arkadaşlarım değerli forum üyeleri öncelikle yazdığınız yorumları okuyarak g500 ümü dün 415 10 takside aldım ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-06-08, 17:01   #1451 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
kskwelly tarafından iletildi. Mesajı göster
sevgili arkadaşlarım değerli forum üyeleri öncelikle yazdığınız yorumları okuyarak g500 ümü dün 415 10 takside aldım soracak basit de olsa sorularım var yanıtlarsanız çok sevineceğim ...

1. mp3 ü zil sesi olarak atayamıorum my pictures içine attım sölenilen gibi dosyayı fakat zil sesleri menüsünde mp3 die bir seçenek yok nasıl yapacağım

2. wireless a çok kolay bağlanıyor diyor bnm evde bağlantım olmasına rağmen şifreyi giriyorum ama anahtar hatası gibi bişi yazıyor bağlanamıyorum kendi ağıma bile

3 e mail almam için neler yapmam gerek mailim kskwelly3107@yahoo.co.uk nasıl yüklerim pop up ne demek onu bile bilmıorum

4 bluetooh da obex tiici yükleyin diye aktarımı reddedio nede öle oluyor anlamadım

5 şarjım çok çabuk bitiyor 1 gün bile kullanmadan neden acaba

6 parmak izini tarattım güvenlik ayarlarından fakat nerede nasıl bunu kullanırım hiç bir fikrim yok

7 1 gb harşcş kartım var bunu menüde görmüorum nasıl mp3 lerimi oraya atıcam

arkadaşlarım soruların cevapları benim için çok önemli toshibadan soğumaya başladım ilk gün izlenimi yardımlarınızı talep ediyorum saygılarımla....
hayırlı olsun arkadsım !

biraz incelersen bütün soruların dahaönce cevaplanmıştır işin kolayı yerine biraz emek harca istersen çok yazıncada cok cevap alamazsın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 17:04   #1452 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
CandanCi tarafından iletildi. Mesajı göster
Ya arkadaşlar pocket msnden bağlanamıyorum.Sürekli "Sign failed. Please try again" hatasını veriyor.bağlantıları korntol ettim.wifi den deneyincede böyle oluyor.ne yapabilirm?
bağlandığın modem ile wifi ayarlarında sorun olusmus o bağlantı kaydını si yeniden tanıt sorun kalmayacaktır
swarthy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 17:07   #1453 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

@peculiar bana sorunsuz bir dosya yöneticisi ismi söylemen mümkünmü ne yüklesem bir sorun cıkıyor tesekkürler !
swarthy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 17:46   #1454 (permalink)
hortune
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.06.08

Selam arkadaslar.Bende g500 almayı düşünüyorum ama teknosaya gittim stok ta sıfır yok,garantiye gönderilen ise 12 tane samsun teknosada.personele sordum neden bu kadar çok garantiye gönderilen ürün var diye müşteri memnuniyetsizliği dedi parça eksik çıkıyormuş felan.Tısrtım açıkcası sizde eksik parça veya bu güne kadar yaşadığınız bir problem oldumu??
hortune çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-08, 18:58   #1455 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
swarthy tarafından iletildi. Mesajı göster
@peculiar bana sorunsuz bir dosya yöneticisi ismi söylemen mümkünmü ne yüklesem bir sorun cıkıyor tesekkürler !
senin kullandığın hangisi ve nasıl sorunlarla karşılaşıyorsun??
bende resco explorer var şimdilik bir sorun yok.çoklu seçim ve kısayol atama gibi özellikleri de var.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 01:32   #1456 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
senin kullandığın hangisi ve nasıl sorunlarla karşılaşıyorsun??
bende resco explorer var şimdilik bir sorun yok.çoklu seçim ve kısayol atama gibi özellikleri de var.
@peculiar teşekkürler bendekilerin hepsini formatladım valla kafayıyedirteceklerdi

peki sende 2008 mi eger 2008 ise tam surumu varmı?

cok zahmetlı oldum özürdilerim
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 01:33   #1457 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
hortune tarafından iletildi. Mesajı göster
Selam arkadaslar.Bende g500 almayı düşünüyorum ama teknosaya gittim stok ta sıfır yok,garantiye gönderilen ise 12 tane samsun teknosada.personele sordum neden bu kadar çok garantiye gönderilen ürün var diye müşteri memnuniyetsizliği dedi parça eksik çıkıyormuş felan.Tısrtım açıkcası sizde eksik parça veya bu güne kadar yaşadığınız bir problem oldumu??
bi parça eksikliği yoktu valla servıse gıtmesının ana sebebıde kullanıcı hatası merak etme korkmadan alabılırsın servıs te de sıkıntı yok korkutmasın senı
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 10:20   #1458 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
@peculiar teşekkürler bendekilerin hepsini formatladım valla kafayıyedirteceklerdi

peki sende 2008 mi eger 2008 ise tam surumu varmı?

cok zahmetlı oldum özürdilerim
2007 v6.0 var ben de.programla birlikte bir registry ve sistem bilgisi programları da yanında geliyor.2008'de ne gibi değişiklikler var?
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 15:57   #1459 (permalink)
CandanCi
New Member

Katılım tarihi: 26.05.08

Alıntı:
bağlandığın modem ile wifi ayarlarında sorun olusmus o bağlantı kaydını si yeniden tanıt sorun kalmayacaktır
dedim olmuyor.ne wifi nede gprsten bağlanıyor sürekli aynı hata..
CandanCi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 16:10   #1460 (permalink)
CandanCi
New Member

Katılım tarihi: 26.05.08

sorunu çözdüm arkadaşlar.şifrenizi çok uzun tutunca böyle oluyor.dikkatli olun
CandanCi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 20:35   #1461 (permalink)
hortune
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.06.08

Alıntı:
utku90 tarafından iletildi. Mesajı göster
çoook saaaoool.
Ekran görüntüsünü nasıl aldın arkadasım programın adı nedir??
hortune çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-08, 23:12   #1462 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

şimdi de ben de bir sorun var.ayarlar>programları kaldır listesi bomboş.nasıl oldu bilmiyorum.düzeltmek için bir fikri olan var mı??yoksa format gözüküyo
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 02:21   #1463 (permalink)
agarslan
New Member

Katılım tarihi: 07.06.08
Nereden: adana

merhaba arkadaşlar,
g500 ü yeni aldım her özelliği de güzel.fakat büyük bir problemim var, telefonu 1 saat kadar kullanmadığımda ekran açılmıyor. farklı numaradan aradığımda telefon açık görünüyor fakat hiç bir tepki vermiyor. aklım hayalim durdu. şok oldum bu arızanın neden kaynaklandığını bilen var mı ?
agarslan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 13:27   #1464 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster