Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: agarslan tarafından iletildi. merhaba arkadaşlar, g500 ü yeni aldım her özelliği de güzel.fakat büyük bir problemim var, telefonu 1 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-06-08, 18:07   #1476 (permalink)
vurgac
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.07
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
agarslan tarafından iletildi. Mesajı göster
merhaba arkadaşlar,
g500 ü yeni aldım her özelliği de güzel.fakat büyük bir problemim var, telefonu 1 saat kadar kullanmadığımda ekran açılmıyor. farklı numaradan aradığımda telefon açık görünüyor fakat hiç bir tepki vermiyor. aklım hayalim durdu. şok oldum bu arızanın neden kaynaklandığını bilen var mı ?
aynı sorunu kendi telefonumda yaşadım ama 1 saat konusunca degil tema yukledikten sonra oldu. aynen baska numaradan arayınca calıyor ama hic tepki vermiyordu malesef master reset attım :S
yıldız + sağ üsttki - tusu + acma kapama tusu : dikkat teltfondaki tüm bilgiler siliniyor.
vurgac çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 21:58   #1477 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Ynt: Dost tavsiyesi;)

Dikkat edin işte.makinayı fazla yormayın program yüklücem diede abartmayında doğal olarak kafayı yer..
jumanjitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 02:59   #1478 (permalink)
lvnt937
New Member

Katılım tarihi: 21.05.08

bi servise götürüp sorun bence
lvnt937 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 19:26   #1479 (permalink)
kskwelly
New Member

Katılım tarihi: 04.06.08

arkadaşlar bnm bu telefonla sorunlarım bitmiyor bana basit dille şu kolay olabilecek yanıtları adım adım anlatacak olan varsa çok memnun olurum forumu okudum ama anlatımı ypğun ve zor geldi

1 bluetooh dan aktarım yapınca telefon hafızasına kaydediyor storage karda nasıl aktarırım

2 bluetooth ismini nasıl değiştireceğim g500 olarak mı kalacak hep

3 telefonu uzaktan kumanda slayt geçişi olarak kullanabilirmiyim

4 tv seredebiliyormuyuz telefonumzla peki

5 radyo yükleyebiliyormuyuz

6 word excel dokumanı düzenleme programı olana var mıdır

7 ingilizce türkçe sözlük öneren yada linki verip kurulumunu anlatabilen varsa çok memnun olucak saygılarımla .........
kskwelly çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 22:01   #1480 (permalink)
cmnynknk
New Member

Katılım tarihi: 08.06.08
Nereden: ankara

Ben de bir g500 kullanıcısı oldm çokta memnunum fakat bu dediğnz phm programı active sync tarafından tanınmıyor ve yükleyemedim yardımcı olursanz sevinirim
cmnynknk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 23:05   #1481 (permalink)
alonelegend
New Member

Katılım tarihi: 26.03.08

bende aranıza yeni katıldım birkaç sorum olacak
msn adresi yazarken alttre"_" kullanamıyorum
birde msn şifremde parantez falan var onuda koyamıyorum yardımcı olusanız sevinirim
alonelegend çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 00:25   #1482 (permalink)
agarslan
New Member

Katılım tarihi: 07.06.08
Nereden: adana

Alıntı:
lvnt937 tarafından iletildi. Mesajı göster
bi servise götürüp sorun bence
teşekkürler arkadaşlar. büyük bir firmadan aldım yaklaşık bi hafta kadar olmuştu tel ile arayıp bi cevap almak istedim.garanti servisi aradım istanbula yönlendirdiler o da ctesi 1 de kapanıyormuş.iade etmeyi düşünüyorum. servisin onayı gerekiyormuş.....!!! 15 gün kadar bekleteceklerini söylediler.program vs yüklemedim. telefon 1 saat kadar kullanılmayınca ekran açılmıyor ve cevap vermiyor,off gibi, ancak şarjı çıkarıp takıyorum. 1 haftalık bile olmayan telefon için bence büyük bir sorun.....

özellikleri kesinlikle hayran bırakacak türden bukadar hızlı internete bağlanacağımı düşünmezdim ayrıca işlemcisi de diğer dengi telefonlarından yüksek. ama telefonu insanlara gösterirken ekranın açılmadığını görmek alay noktası olabilyor...ama yinede seviyorum ben bu aygıtı ya.
agarslan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 13:55   #1483 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
alonelegend tarafından iletildi. Mesajı göster
bende aranıza yeni katıldım birkaç sorum olacak
msn adresi yazarken alttre"_" kullanamıyorum
birde msn şifremde parantez falan var onuda koyamıyorum yardımcı olusanız sevinirim

yazarken * a 4 kez bas acılacaktır o menü
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 13:36   #1484 (permalink)
gux500
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.02.08
Nereden: istanbul

bir ay önce falan arkadaşın biri güzel bi gri renkte tema linki vermişti ama bulamıyorum şuan rica etsem özelden masajla linkini atar mısınız.. eğer elinde olan varsa varsa
gux500 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 19:38   #1485 (permalink)
tazzzy
New Member

Katılım tarihi: 22.06.07

Satılık G500 2 aylık telefon hiç bi sorunu yoktur..hepsiburada.comdan alınmıştır fatura vs vs kutusu herşeyi içindedir. 22 ay garantisi duruyor.isteyen olursa teklif yapabilir.. Justazzzy@hotmail.com
tazzzy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-06-08, 22:27   #1486 (permalink)
hortune
Rookie Member

Merhaba arkadaslar .g500 hemen hemen hiç bir java oyunu adam gibi açmadı çok denedim ama açılmıyor siz oyun oynayabiliyormusunuz ayni şekilde java programda açmıyor
hortune çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 01:55   #1487 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

yine forumda vermiştim bir java emülatörü var.onu kurunca pek çok oyunu açıyor
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 15:06   #1488 (permalink)
moonspell88
New Member

Katılım tarihi: 17.06.08
Nereden: ksk

slm arkadaşlar sonunda bende g500 sahibi oldum. hepsiburada dan bana özel indirimle 391 ytl ye aldm telefonumu.çok harika bişey. konuyu baştan sona okudum hepinize teşekkür etmek istedim herşeyi öğrendim. kamera ayarlarını yaptım, bluetooth ismini değiştirdm, kapakla cevaplama falan herşey sorunsuz.

windows live messenger .cab dosyasını buraya koyabilirseniz çok ii olur ben bulamadım
moonspell88 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 19:39   #1489 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
moonspell88 tarafından iletildi. Mesajı göster
slm arkadaşlar sonunda bende g500 sahibi oldum. hepsiburada dan bana özel indirimle 391 ytl ye aldm telefonumu.çok harika bişey. konuyu baştan sona okudum hepinize teşekkür etmek istedim herşeyi öğrendim. kamera ayarlarını yaptım, bluetooth ismini değiştirdm, kapakla cevaplama falan herşey sorunsuz.

windows live messenger .cab dosyasını buraya koyabilirseniz çok ii olur ben bulamadım
hayırlı uğurlu olsun.güzel günlerde kullanman dileği ile.pişman olmazsın emin ol buna.
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-08, 19:45   #1490 (permalink)
hortune
Rookie Member

Selam arkadaslar.Forum kesinlikle çok iyi.Ama yazılan soru ve cevaplar o kadar çok ki bir sorunu çözmek için saatlerce forum sayfalarında dolaşmak gerekiyor bunu farkettim.benim çözemediğim bir kaç sorun var.
1- telefon da alarm diye bir şey yok bunu nasıl hallederiz.
2-telefonla hemen hemen hiç java program açamıyorum.IBM java emulator yükledim ama yine açmadı adam gibi bir emulator bulamadım java oyun ve program kullananlar nasıl kullnaıyor hangi emülatorü kullanıyor yardımcı olursanız sevinirim .
3-bir kişiye ödemeli çağrı atılamıyor.bunun için kişinin numarsını ezberlemek gerekiyor.bunun için regedit patch olmalı
4-PHM regedit editorü kuramadım exe ACtive sync açık ama yüklemiyor cab dosyası varsa link verbirmisiniz.
5-Ifonz adında bir tema yükledim ama .NET sürümü desteklemdiğinden uygulamayı açmadı.Bu NET sürümün eski olmasaydı youtube da açabirdim yükledim youtube player i ama NET eski dedi.kaldırdım ama menüde ikonu kaldı.bunu nasıl kaldıracağım.
6-en önemli sorunlardan biri kamera ayarları her seferinde ayar yapmak gerekiyor.bunn için hangi ayar nasıl değişecek
7-Fotograflarla slay gösteri yapılmıyor.Ve Düzgün çalışan bir dosya yöneticisi bulamadım çoğu ücretli.
8-SON OLARAK ÇOK RİCA EDİYORUM CEVAPLARINIZI YAZARKEN SONUÇ SAYFANIN LİNKİNİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM çünkü forumda kayboluyorum
hortune çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-08, 15:21   #1491 (permalink)
moonspell88
New Member

Katılım tarihi: 17.06.08
Nereden: ksk

arkadaşlar msn live buldum buyrun
RapidShare: Easy Filehosting
moonspell88 çevrim dışı