Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. bluetooth da G500 olarak görünen ismi Registry'den HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-06-08, 22:27   #1501 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

Katılım tarihi: 21.06.08
Nereden: samsun
Talking Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
bluetooth da G500 olarak görünen ismi Registry'den
HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirerek değiştirebilirsin. tabi önce bir registry programı yüklemek gerek telefona

sağ ol dostum peki onerebilecegın bi prog. var mı
sRonin çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:30   #1502 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
sRonin tarafından iletildi. Mesajı göster
sağ ol dostum peki onerebilecegın bi prog. var mı
yine verilmişti forumda ama büyük ihtimalle link uçmuştur.

PHM Registry
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:44   #1503 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
yine verilmişti forumda ama büyük ihtimalle link uçmuştur.

PHM Registry

sağ olasın hacaaaaaaa allah razı olsun
sRonin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 22:51   #1504 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

aha bu linkleri nabbiiionuz anlamadım ki bu arada ben yeni windows6.0 yukletsem garanti iptali olurmu???????
sRonin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 00:23   #1505 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
black_eagles tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar yorumlarınızı okuduktan sonra bende TOSHIBA PROTEGE G500 almaya karar verdim umarım bi sorun yaşamam
İnşallah ama ben bıle ayar tutturdu ısem sorun yasamazsın korkma
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 02:08   #1506 (permalink)
De_Facto
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.12.07
Nereden: Bursa

Slm arkadaşlar tekrardan, arada takip ediyor ama bişeyler karalayamıyorum ne zamandır

Aylardır sorucam sorucam diyipte hep unuttuğum bişey var,

hani g500 ün arka kapağını açtığımızda alt sağ ve sol kısımlarda hopörlere benzer küçük şeyler var ya, onlar hopörlör mü ? öyleyse niye ordan hiç ses çıkmıyor, sizde çıkıyorsa benimkiler mi bozuk )

Son soru, onlar hopörlör değilse ne
De_Facto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 02:34   #1507 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi. Mesajı göster
Slm arkadaşlar tekrardan, arada takip ediyor ama bişeyler karalayamıyorum ne zamandır

hani g500 ün arka kapağını açtığımızda alt sağ ve sol kısımlarda hopörlere benzer küçük şeyler var ya, onlar hopörlör mü ? öyleyse niye ordan hiç ses çıkmıyor, sizde çıkıyorsa benimkiler mi bozuk )

onların hoparlör olmadığını biliyorum ama neden öyle bişey yapmışlar bende pek bi anlam veremedim..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 16:37   #1508 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: ist.

Arkadaşlar HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirirken yanlışlıkla bi alttaki değeri değiştirmişim. :-( orada ne yazıyordu söyleyebilecek olan varmı. yardım lütfen dosya gönderiyor ama alamıyorum.
hakandindoruk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 17:30   #1509 (permalink)
derebeyi
New Member

Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: sakarya

Merhaba arkadaşlar
Bu telefonu aldığım günden beri atmak-satmak arasında gidip geldim.En sonunda başıma sim kilidi sorunu geldi.

Telefona sim kilidi koydum.Ancak sim kartı çıkartıp takınca aynı sim kartını tanımadı,şifreyi de kabul etmedi.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var.Çözüm bulan oldu mu?
Toshiba yetkili servisleri cihazın dandikliğinden kaynaklanan bu soruna 50 ytl istiyormuş,böyle bir hakları var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
derebeyi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 10:20   #1510 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Arkadaşlar HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirirken yanlışlıkla bi alttaki değeri değiştirmişim. :-( orada ne yazıyordu söyleyebilecek olan varmı. yardım lütfen dosya gönderiyor ama alamıyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 13:03   #1511 (permalink)
hakandindoruk
New Member

arkadaşlar aranızda regeditti eski haline (ilk haline) getirmeyi bilen varmı?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 14:27   #1512 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
hakandindoruk tarafından iletildi. Mesajı göster
scan mode diyorsan o değer 0 olacakbende öyle gözüküyor.
registry eski değerleri bilmiyorsan geri alabileceğini sanmıyorum.çözümü format olur.
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 15:53   #1513 (permalink)
hakandindoruk
New Member

yok peciluar kardeş scan mode altındaki g500 ismini değitiriyoruz ya istediğimiz isimle işte onun altındaki değeri sormuştum aslında.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 20:48   #1514 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi. Mesajı göster

bende bunu bayya bı arastırdım ve daha oncede bırısı sormustu onlar hoparlor degıl bılgısayar mantıgı ıle dusunecek lursak bızım ıslemcı sogutucumuz dıyebılırz !
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-08, 02:10   #1515 (