Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "peculiar bende 3 farklı yerden indirmeme rağmen başarısız oluyor kurulum. Formatta attım ama nafile. Kullandığınız live versiyonunu nereden bulabiliriz acaba?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-07-08, 10:38   #1526 (permalink)
qunt
New Member

Katılım tarihi: 08.07.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

peculiar bende 3 farklı yerden indirmeme rağmen başarısız oluyor kurulum. Formatta attım ama nafile. Kullandığınız live versiyonunu nereden bulabiliriz acaba?
qunt çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 12:13   #1527 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Question Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

herkese selambende g500 aldım wi-fi çalışıyor ama bi türlü internete bağlanamıyorum hata veriyor bide parmak okuyucuyu çalıştıramadım yardım edermisiniz bozuk olmasından şüpheleniyorum şimdiden teşekkür ederim
error8998707 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 14:25   #1528 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Thumbs down Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
error8998707 tarafından iletildi. Mesajı göster
herkese selambende g500 aldım wi-fi çalışıyor ama bi türlü internete bağlanamıyorum hata veriyor bide parmak okuyucuyu çalıştıramadım yardım edermisiniz bozuk olmasından şüpheleniyorum şimdiden teşekkür ederim

bide parmak okuyucu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor sinir olacam ya kafasına göre takılıyor

help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 14:35   #1529 (permalink)
c_green_1907
New Member

c_green_1907 Avatar

Katılım tarihi: 03.07.08
Nereden: İzmir

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
@c_green_1907
başka bir yerden bulup kurmaya çalış live messenger'larda sorun yok g500'de gayet iyi çalışıyor.
@jumanjitr
bence forumun satılık ürünler kısmına da bir konu açmalısın.hem bir kaç foto da koyarsın belki.ordan daha kolay alıcı bulursun bence
peculiar
eger sende calısan bı setup varsa bana gonderebılırmısın ben 6-7 tane denedım olmadı!!!
c_green_1907 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 15:08   #1530 (permalink)
qunt
New Member

Alıntı:
bide parmak okuyucu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor sinir olacam ya kafasına göre takılıyor

help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help help
Çalışmamaktan kastınız nedir? Parmağınızı hafif bastırarak yukarıdan aşağıya doğru kaydırarak kaydedip, aynı şekilde okuttuğunuzda problem olmaması gerek.
qunt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 16:43   #1531 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Lightbulb Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
qunt tarafından iletildi. Mesajı göster
Çalışmamaktan kastınız nedir? Parmağınızı hafif bastırarak yukarıdan aşağıya doğru kaydırarak kaydedip, aynı şekilde okuttuğunuzda problem olmaması gerek.

tamam şimdi oldu bide wifi için yardım ederseniz sevinirim wifi çalışıyor ama iexplorer'da internet bağlantınız düzgün yapılandırılmamış veri bağlantılarınızın içindeki ayarları onaylayın diye bişey var biliyorum biraz aceleciyim daha telefonu elime bugün aldım biraz araştırmalıyım biliyorum ama en azından bu sorun için bi çözüm bulsanız hiç fena olmaz şimdiden teşekkür ederim
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:03   #1532 (permalink)
qunt
New Member

Alıntı:
tamam şimdi oldu bide wifi için yardım ederseniz sevinirim wifi çalışıyor ama iexplorer'da internet bağlantınız düzgün yapılandırılmamış veri bağlantılarınızın içindeki ayarları onaylayın diye bişey var biliyorum biraz aceleciyim daha telefonu elime bugün aldım biraz araştırmalıyım biliyorum ama en azından bu sorun için bi çözüm bulsanız hiç fena olmaz şimdiden teşekkür ederim
Opera'da görüntüleyebiliyoe musunuz internet sayfalarını?
qunt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:04   #1533 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
c_green_1907 tarafından iletildi. Mesajı göster
1-sıfre yerı kurulum anında yapılıo ılerı ılerı denıyo ya wıreless bulunca orda sıfre gırıyosun sonra tel wıreless ıle etkılesıme gırınce bır kereye mahsus tekrar sorabılıove sonra otomatık baglanıo
2-halletmıssın sanırım!
3-mms ayarları toshıbanın sıtesınde var..
4-cozumu turkce karekter ç-ş-İ-ğ-ı... kullanma bak sms yazarken altta 0/160 yazıo ya 160 yerınde 70 sayısını gordugun an bılkı turkce karaktere gecmıssındır bu kadar bu...
5-Microsoft Office Outlook kur veya belkı makınanda yukludur bı acmayı dene ıstersen
6-o sorunu daha ben de cozemedım ama her guzelın bı kusuru vardır
7-orası sana kalmıs bıraz zor bı bılgısayar yanı cep bılgısayrı wındows'la hasır esır olanlar bıraz rahat alasıo cıhazla :d
6. sorununuzun cevabı (bunuda daha oncelerde foruma yazdık tabiki) butun g500 ler boyle telefonun kulaklıgı ıle ses kaydı yaparsanız guzel ve temız ses alırsınız
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:31   #1534 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Cool Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
Opera'da görüntüleyebiliyoe musunuz internet sayfalarını?
malesef kardeşim olmuyor denedim ayarları mı yanlış yaptım acaba diyorum çünki benim modem şifreli şifreli modemle wi-fi ye bağlanan arkadaşlar varsa yardım edebilirmi wi-fi yi de çözdüm mü tamamdır ama bi türlü çözemiyorum sizdede aynı problemler oluyor mu acaba

error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:42   #1535 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Exclamation Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
viper33 tarafından iletildi. Mesajı göster
sayın g 500 kullanıcıları öncelikle belli başlı sorunlarım var ve bunları bu konu başlığı altındaki yazılanları okuyarak düzeltemedim ayrıca kullanma kılavuzunu da okudum ama hala birdeğişen yok yada ben salağım artık o hale geldim yani

1 - wifi bağlantısını yapmıyor burda yazılanların hepsini denedimbağlantıyı buluyor ama bir anten işareti ve üzeri kırmızı yuvarlak ile işaretli şekilde diğer bulduğu bağlantılarda şifreli bağlantılı olduğunu belirten bir işaret var benim hatta ise öyle bir şey ve bağlanmıyor

2 - hadi gprs ile bağlanıyım dedim bağlantı ayarlarını toshibanın sitesindeki bağlantı ile yaptım yine uzak sunucu kabul etmedi gibi birşey diyor avea ve turkcellden ayrı ayrı denedim olmadı ( turkcellin sitesinden bakarak manuel yaptım )

3 - mms gönderiyim dedim hem gönderemedim ve aynı zamanda da alamadım ayarları yine toshibanın sitesinden yaptım (avea ) turkcell mms ayarlarını manuel yaptım ama ondan da gitmedi

4 - ayrıca aveadan sms ler çifter çifter gidiyor ( çözümü forumda yazıyor denemedim simkart değişmesi gerekiyormuş bide öyle deneyelim bakalım)

5 - çokta sefil bir user değilim ama artık sıkılmaya başladım senkronizasyonda kişiler pc de gözükmüyor ordan bir düzenlemede yapamıyorum ne anlamı kaldı senkronlamanın neyse

6- dahası da var alacaklara bilgi olsun biz aldık kullanmaya çalışıyoruz berbat bir ses kayıt ve video kaydı var

7 - sefil userlar uzak dursun derim böyle bir aletten dahakullanıcı dostu olmalıydı neyse artık cevaplarsanız sevinirim en azından evimde oturduğum yerde wifidan bağlansa yetecek diğer özelliklerden geçtim artık

1. sorun benimde sinirimi bozuyor yok mu yardım edebilecek birileri:w arning::wa rning::war ning:
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:51   #1536 (permalink)
qunt
New Member

Alıntı:
1. sorun benimde sinirimi bozuyor yok mu yardım edebilecek birileri:w arning::wa rning::war ning:
siz şifre yazıyor musunuz?
qunt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:53   #1537 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Alıntı:
siz şifre yazıyor musunuz?
evet yazıyorum herşey tamam kullanılabilir diyo ama internete girmiyo hata veriyo
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 21:58   #1538 (permalink)
qunt
New Member

Alıntı:
evet yazıyorum herşey tamam kullanılabilir diyo ama internete girmiyo hata veriyo
Wi-fi den bir ağa bağlandığınız zaman o ağın ismi çıkıyor wi-fi yazısının yanında. Ağ anahtarını yazıyorsanız muhtemelen diğer ayarlarda problem vardır. Kimlik doğrulaması ve veri şifreleme menülerinde bazı ayarlar var (WEP, TKIP, AES gibi) bu ayarların sizin ağınızdaki ayarlarla örtüşmesi gerekli.
qunt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 22:03   #1539 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Exclamation Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
Wi-fi den bir ağa bağlandığınız zaman o ağın ismi çıkıyor wi-fi yazısının yanında. Ağ anahtarını yazıyorsanız muhtemelen diğer ayarlarda problem vardır. Kimlik doğrulaması ve veri şifreleme menülerinde bazı ayarlar var (WEP, TKIP, AES gibi) bu ayarların sizin ağınızdaki ayarlarla örtüşmesi gerekli.
işte ben wpa kullanıyorum bunlardan hangisini seçmeliyim peki sen bağlanıyormusnu nete wi-fi den
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver