hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: darkmoon34 tarafından iletildi. yani basit bir şey öyle kodluk eklentilik karmaşık bir şey değilde bir bilgidir neticede bir köşede ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 10-07-08, 20:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1551 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.07.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
darkmoon34 tarafından iletildi. Mesajı göster
yani basit bir şey öyle kodluk eklentilik karmaşık bir şey değilde bir bilgidir neticede bir köşede dursun elinizin altında bulunsun çünkü bulunduğunuz yerde wireless varsa özellikle iş merkezlerinin hepsinde artık bedava bu hizmet oturup izliyorsunuz borsayı döviz kurunu canlı izliyorsunuz haberleri izliyorsunuz yani alışdınızmı telin vageçilmez bir özelliği haline geliyor.

Birde insalar dışardan bakıyor meraklı gözlerle bu telefonda tv mi var diyorlar çok dikkat çekiyorsunuz
ben denedim olmadı help yanlış mı yaptım acaba trt1 de bi deniyim dedim ama nafile
error8998707 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 23:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1552 (permalink)
ALİKOOO
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 25.05.08

Alıntı:
cintesun tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar forumda freeware link vermek serbest mi ?? daha dorusu hepimizin çok istediği ama tek seferde tek siteden bu kadar çok ekran rengi bulabileceğini sanmıorm msla giriş ekranı düzeni splash seçin indirdiğiniz dosyların hepsini my documents in içine atın kurmanıza gerek yok sora renk olarak istediğinizi seçin mükemmel şeler var özellikle herkesin aradığı o yeşilin en az 10 türü var sadece link verebilirsin desinler yapıştırcam
slm bende g 500 cüyüm bahsettiğin linki bana özel msj olarak yollayabilirmisin mailim aliyazici67@hotmail.com şimdiden teşekkürler
ALİKOOO çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-07-08, 20:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1553 (permalink)
kaanozgan
New Member

Katılım tarihi: 11.07.08
Nereden: EDİRNE

slm arkadaşlar g500 de zil sesine mp3 konulabiliyomu konuluyosa nasıl??????* cvp yazarsanız sevinirim
kaanozgan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 21:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1554 (permalink)
atikanatasoy
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 17.12.06

merhaba arkadaşlar

bu hafta sonu ürünü ikinci el ama 5 temmuz da alınmış olarak satın aldım, ama ürün teknosada satılan özürlü ürün statsünde olduğu için geri verdim, ama denemek icin telefonu açtım ve kurcaladım

çok fazla fırsatım olmadığı için burada sormak istiyorum, arkadaşlar bu telefonda iki uygulamayı aynı anda çalıştıramıyor muyuz? mesela wireless bağlantısı bulduk ve explorer ile dolaşıyoruz, o sırada media playerı açıp müzik dinleyemez miyiz?

telefon inanılmaz ilgimi çekti, ve gözümü karartıp almıştım, ama yukarıda sorduğum sorunun cevabını kendim bulamadığım için burada soruyorum, bilen varsa lütfen cevap yazsın
atikanatasoy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 23:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1555 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

ikiden fazla uygulama da çalıştırırsın rahat ol
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 13:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1556 (permalink)
hasanucar
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 14.07.08

Arkadaşlar 6 aydır g500 kullanıyorum tek şikayetim gürültülü ortamlarda kulaklık sesi az gelmesinden dolayı karşıdan ses duyulmuyor. Herhangi bir programla bunu yükseltmemiz mümkün mü?
Bu arada tuş kilidi sorununu

maniac's Smartphone Tools - Downloads | Automatic Keylock | AutoKeylockRelease

programı sayesinde çözdüm denenmiştir.
hasanucar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 20:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1557 (permalink)
atikanatasoy
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 17.12.06

açılış ekranında üst tarafta gözüken uygulamalar kısa yollar mı yoksa o sırada açık olan uygulamalar mı? mobile windowsa alışık değilim, uygulamalar arası geçişi nasıl yapıyoruz?
atikanatasoy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 23:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1558 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

onlar son kullandığın uygulamalar.arka planda çalışsa da çalışmasa da son kullandıkların orda durur.programları sonlandırmak,programlar arası geçiş yapmak vs için bir görev yönetici kullanmanı öneririm.ben mesela celetask kullanıyorum
Eski 15-07-08, 10:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1559 (permalink)
hortune
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.06.08

bu telefonda format işi nasıl oluyor ayarlardan girdiğimde yüklü bütün programlar silinecek diyor.o zman media player internet explorer fingerlaunch opera gibi beraberinde gelen yazılımlarda uçuyormu bun ları daha sonra nereden bulabilirz.formatv atan arkdaslar yardımcı nolursa sevinirim.format atma nedenim ise belirtmistim wifi açılmıyor "the video phone is on do not turn wifi device" gibi hata veriyor bir türlü düzeltemedim. birde media player mp4 ve 3gp oynatmıyor bunun yerine bilinmeyen 0048.. hatsı diyor bu sorunları nasıl çözeceğiz arkadaslar yardıma ihtiyacım var teşekkürler..
hortune çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-08, 11:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1560 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

ayarlar içinde bir bölüm var.ordan format atabiliyoruz.ama mediaplayer felan gitmiyor tabi.sonradan bizim yüklediğimiz ne varsa onlar gidiyor.bir de medya oynatıcı olarak coreplayer tavsiye ederim birçok uzantıyı destekliyor
Eski 15-07-08, 21:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1561 (permalink)
hortune
Rookie Member

peki wifi sorunu nasıl düzelteceğiz format atmak istemiyorum çünkü rehber var birsürü program var ayarlar var uğraşmak istemiyorum açıkcası en önemli sorun suan wifi sorunu yardımlarınızı bekliyorum
Eski 16-07-08, 09:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1562 (permalink)
swarthy
Member
Bilgisayarım

swarthy Avatar

Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
kaanozgan tarafından iletildi. Mesajı göster
slm arkadaşlar g500 de zil sesine mp3 konulabiliyomu konuluyosa nasıl??????* cvp yazarsanız sevinirim
defalarca verıldı bıraz arasan bulacaksın !
bukadar hazırcılık kotü
Eski 16-07-08, 20:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1563 (permalink)
hortune
Rookie Member

arkadaslar şu wifi için yardımcı olun lütfen çözemedim.ayarlar bağlantılar kısmında WİFİ diye sekme varmı sizlerde bende vardı sanırım şimdi yok .yaklaşık birhafta önce telde wifioff.exe diye bir exe çalıştırdım kendi exe si smartphonun ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum.tel eşitlendikten sonra format atım diyelim otomadık olarak activesync rehberi vs geri yüklüyormu acaba format atan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum..
Eski 16-07-08, 20:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1564 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

eğer tel usb ile bilgisayara bağlıysa bağlantılar kısmında wi-fi bölümü kayboluyor.yani interneti bilgisayara bağlı olarak kullanıyor.yine de telin içindeki bilmediğimiz exeleri hiç kurcalamazsak daha iyi olur.eğer activesync'da rehber felan eşitlediysen formattan sonra geri geliyor.
Eski 17-07-08, 22:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1565 (permalink)
ali_ipek42
New Member

Katılım tarihi: 17.07.08
Nereden: KONYA

arkadaşlar bende alacam kullnnlar memnun dglmi bana zaten wi fi si lazım oda herkez ii dior bide kamera onu netleştiriyorlarmş nasıl yapıyrsnz
ali_ipek42 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-07-08, 08:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1566 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
ali_ipek42 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bende alacam kullnnlar memnun dglmi bana zaten wi fi si lazım oda herkez ii dior bide kamera onu netleştiriyorlarmş nasıl yapıyrsnz
dostum alacaksan ben satıorum.herşeyi mevcut. ilgilenirsen maxidextr@hotmail.com a msj at.
jumanjitr çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-08, 17:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1567 (permalink)
exe-e
New Member

Katılım tarihi: 23.07.08
Nereden: izmir

Ben G500 kullanıyorum ama bi sorun çıktı bilgisayarla bağlantı kurulmuyo ve media player açılmıo arkadaşlar fabrika ayarlarının geri nasıl yüklendiğini bilen varsa lütfen söylesin çok acele
exe-e çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-08, 17:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1568 (permalink)
exe-e
New Member

Yada bu media player ve bağlantı sorununu benim gibi yaşayan varsa ne yaptuğını söylebilrmi çok acele lazım
Eski 23-07-08, 21:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1569 (permalink)
G500
New Member

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
ayarlar içinde bir bölüm var.ordan format atabiliyoruz.ama mediaplayer felan gitmiyor tabi.sonradan bizim yüklediğimiz ne varsa onlar gidiyor.bir de medya oynatıcı olarak coreplayer tavsiye ederim birçok uzantıyı destekliyor
Selamın aleyküm arkadaşlar. Aranızda Yeniyim ßende 3 Aydır G500 kullanıyorum program falan hiçbişey yüklmedim. coreplayer programını verebilirsen sevinirim peculiar. bide program falan nasıl yükleniyor :/
G500 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-07-08, 01:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1570 (permalink)
exe-e
New Member

peculiar ya ben program atmayı bilmiyorum biraz karışık geldi sakncası yoksa msnden bana anlatabilrmsin ve tavsiye ettiğin program ve oyunlar neler
Eski 24-07-08, 01:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1571 (permalink)
exe-e
New Member

Bu arada Wi-fi üzerinden internetteyken Wi-fi Bağlantı giderse Kontür Yemeye başlıyo onu nasıl engelleyebilrim bilen varsa PLS
Eski 24-07-08, 12:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1572 (permalink)
exe-e
New Member

Bu telefonun özelliklerini Programlarıyla ilgili bilen birileri varsa bana yardım edebilrmi

Peculiar Sen iyi biliyosun heralde telefonu yardımcı olabilrmisin lütfen
Eski 24-07-08, 16:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1573 (permalink)
hortune
Rookie Member

arkdaslar Smartphoen sdk yın nasıl yükleyeceğiz kuran varsa yardımcı olsun lütfen kurulumda ImageShack - Hosting :: adszie4.jpg
linkteki hatayı veriyor problem ne çözemedim
hortune çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver</