Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar msj atıyorum 2 tane birden gidiyor napcam ben yardım edin :s :S..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-07-08, 00:50   #1576 (permalink)
darksht
New Member

Katılım tarihi: 26.07.08
Nereden: ank
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaslar msj atıyorum 2 tane birden gidiyor napcam ben yardım edin :s :S
darksht çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 06:40   #1577 (permalink)
hakan89
New Member

Nereden: lüleburgaz

ben mayısta aldım teli.teknosadan 450ytl'ye yanında hafıza kartı da vermediler.bt kulaklık da.
neyse benm sorunum forumun 47 sayfasını okudum.daha fazla gözlermi yormadan yazayım dedim.
bikaç kişide daha varmış aynı sorun.
benm tel bir sarsıntı anında mesela(kızak hızlı kapatıp açtığımda) kapanıo.bunun haricinde hiçbiyerinde arızası yok ve servise verdiğimde hep deişik sorunlarla yeni tel gelmesinden çekiniorum.D
ayrıca telin tam anlamıyla açılması 30saniye sürüo benm.sizde de böle mi?
bi de kullanma kılavuzunda telefondaki ctrl gibi bi tuştan söz ettiğini hatrlıorum.sanırım siz de o tuşu hala bulamadınz.

fakat telden çok memnunum.waylısı,kamerası,ve kulaklıkla dinliorum müziği beni oldukça tatmin etti.
hakan89 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 20:02   #1578 (permalink)
suem
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.09.05
Nereden: İstanbul

Bende temmuzda aldim Tel'i. bu forumu basdan sona okudum cok iyi bilgiler ogrenmis oldum. B.sayar gibi dusunulmesi gerektigi yazilmis. dogrudur. Cok program yuklenmemesi gerekiyor. Yuklenen programlari dikkatli secmek gerekiyor. Abartmamak lazim. Benimde ilk yasadigim sorunlar, device.exe sorunla karsilasti kapatilmasi gerek demesi. Uzun sure acik tutulmasi halinde telefon kitleniyor. Pili cikarip yeniden acmak gerekiyor. Sarj suresi cok sik kullanilmadigi takdirde 1bucuk 2 gun civari gidiyor. Pil zayifladi isareti alinmasi ile fazla ekstra zamaniniz yok konusma sirasinda kurcalama esnasinda sak diye kapaniyor. Krediniz yok yani. Uyariyi aldiginizda kurcalamayacaksiniz telefonu Wireless mp3 fotograf olarak cok kullanisli. Kulaklik aparati olmadan yapilan ses kayitlari BERBAT ve hakan arkadasim, bende ki durum baslangic goruntuleri hemen acilmakta bunlarin suresi topu topu 4-5 sndir. ve hemen ekran ana menusu geliyor ama Turkcell hat adi, pil sarj durumu, tarih ve saat bilgisi ve "gelen randevu yok" yazisi tum bunlarin yerli yerine oturana kadar gecen surede biraz takilma yasaniyor ama buda 3-4 sn surmektedir.

Kapagi hizli kapatip actiginda tel. kapaniyor diyorsun. Boyle bir sorun bende yok. Pil'in yerine iyi oturup oturmadigini bir kontrol et derim. Sert sarsintilarda temassizlik mi yasaniyor bak. Sana ve olmayan herkese tavsiyem celetask isimli programi telefonunuza yuklemeniz. Task manager programidir arka planda acik kalan programlari kapatmaniza yariyor. Nokia da menu tusuna surekli basildiginda cikan menu gibi arka planda calisan yazilimlari kapatiyorsunuz. Cunku bu telefonda, SMS lere balktiginizda, belgelerim klasorune girdiginizde, exploreri actiginizda, solitare oynadiginizda, arayanlar listesine girdiginizde bu menulerden cikmamis arka planda calisir vaziyette birakmis oluyorsunuz. Cozumu bu program.

Wireless koptugunda hali hazirdaki baglantiyi korumak icin hattin gprsinden baglanmakta telefon. Bundan korunmanin yolu yok. Wireless'i kopartmamaya bakacaksiniz. Yada tek cozumu gprs ayarlarini silmeniz. Bu seferde mms ve gprs'e girme mecburiyetinde sorun yasarsiniz.

program yuklemeyi ya usb kablosu ile telefonunuza dosya gondermek sureti ile yada bluetooth vasitasi ile dosya gondermeniz sureti ile olur. Telefon *.cab uzantili dosyalari tanimakta, direk telefona gonderip bulundugu yerde uzerine gelip secmek sureti ile yukleyebilirsiniz. Set-up seklinde olan *.exe dosyalarini ise, telefon kutusunda gelen cd yazilimi b.sayariniza kurup usb ile tel.nizi b.sayarla baglantisini saglayacaksiniz. Bagli oldugunuz sirada, b.sayardan ilgili programi calistirdiginizda otomatik kurulum cikmakta ve b.sayar tel. baglantisi araciligi ile yazilimi tel.e kurmaktadir. O esnada telefon elinizde olsun kurulum esnasinda yonergeleri takip edeceginiz yerler cikacaktir. ornegin, telefona mi hafiza kartina mi kurulsun diye soru soracak

Fabrika ayarlari : baslat + ayarlar +(0) diger + (7) kullanici bolumlemesini bicimlendir. burasidir. Boyle basit seyleride kullanim klavuzunu basdan sona okumak sureti ile ogrenmis olursunuz.

kamera netlestirme ayarlari, regedit programi hepsi bu forumda var. usenmeyin basdan sona kadar okuyun mesajlari

Saygilar.

Suat

Alıntı:
hakan89 tarafından iletildi. Mesajı göster
ben mayısta aldım teli.teknosadan 450ytl'ye yanında hafıza kartı da vermediler.bt kulaklık da.
neyse benm sorunum forumun 47 sayfasını okudum.daha fazla gözlermi yormadan yazayım dedim.
bikaç kişide daha varmış aynı sorun.
benm tel bir sarsıntı anında mesela(kızak hızlı kapatıp açtığımda) kapanıo.bunun haricinde hiçbiyerinde arızası yok ve servise verdiğimde hep deişik sorunlarla yeni tel gelmesinden çekiniorum.D
ayrıca telin tam anlamıyla açılması 30saniye sürüo benm.sizde de böle mi?
bi de kullanma kılavuzunda telefondaki ctrl gibi bi tuştan söz ettiğini hatrlıorum.sanırım siz de o tuşu hala bulamadınz.

fakat telden çok memnunum.waylısı,kamerası,ve kulaklıkla dinliorum müziği beni oldukça tatmin etti.
suem çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-07-08, 22:38   #1579 (permalink)
darksht
New Member

arkadaslar internete bağlanıyor ama tarayıcıda bşey açmaya kalkınca bağlantı sunucu tarafından kesildi diyor bi ayar falanmı yapmam gerekiyo ? bide şu çift msj olayı başına gelen başka kimse yokmu ?
darksht çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-08, 02:54   #1580 (permalink)
hakan89
New Member

Nereden: lüleburgaz

Alıntı:
suem tarafından iletildi. Mesajı göster
hakan arkadasim, bende ki durum baslangic goruntuleri hemen acilmakta bunlarin suresi topu topu 4-5 sndir. ve hemen ekran ana menusu geliyor ama Turkcell hat adi, pil sarj durumu, tarih ve saat bilgisi ve "gelen randevu yok" yazisi tum bunlarin yerli yerine oturana kadar gecen surede biraz takilma yasaniyor ama buda 3-4 sn surmektedir.

Kapagi hizli kapatip actiginda tel. kapaniyor diyorsun. Boyle bir sorun bende yok. Pil'in yerine iyi oturup oturmadigini bir kontrol et derim. Sert sarsintilarda temassizlik mi yasaniyor bak.
Suat
bugün tekrar baktım açılırken sadece toshiba yazısında 20-25 sn geçior.tel arızalı sanırım benm.hiç bi program yüklemedim henüz.regedit ayarlarını bile yapmadım o derece ellemedim tele.çünkü gerek duymadım.girdiğimde elle ayarlıom hepsini.10saniyelik olay.D
kapanma sorunu içinse:
ilk aldığımda teknosadan arabada daha açtım teli sonra kızağı kapatırken tel kapandı.şarj bitti sandım.ancak şarjı fulken de yapıo.
hakan89 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-08, 19:16   #1581 (permalink)
cnx
New Member

cnx Avatar

Katılım tarihi: 27.07.08
Nereden: istanbul

elinize kolunuza saglik
cnx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-08, 20:50   #1582 (permalink)
darksht
New Member

Arkadaslar telefon toshiba yazısında kalıyo açılmıyo herşeyi denedim daha önce başına gelen varmı yardım edin
darksht çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-08, 22:54   #1583 (permalink)
cnx
New Member

cnx Avatar

Katılım tarihi: 27.07.08
Nereden: istanbul

g 500 ıyı cıhaz daha oncce g smart vardı x bond illet ettim hos i smart ada bakdım ınceledım tam alacakken 500 de karar kıldım ve ıyıde olmus pasalar gıbı devam
cnx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 01:43   #1584 (permalink)
darksht
New Member

Exclamation Ynt: ankaradan satılık 5 aylık garantili g500 ( 300 ytl )

arkadaslar g500 ümü paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum 5 aylık ve 1.5 yıl daha garantisi var 2 gb hafıza kartı ve diğer aksesuarlarıda yanında kutulu tertemiz bir ürün 600 ytl lik faturası var 300 ytl ye satıyorum

05055535836
darksht çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 10:00   #1585 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
1_yolcu tarafından iletildi. Mesajı göster
G500 için telefonda video çevirebilen program var mı???

Birde sıcaklık ölçebilen program arıyorum...

herhangı bır converter ile cevirebilirsin önemli olan tam surum olması

2. soru ıse bıraz mantıksız sıcaklık olcebılmesı ıcın uzerınde bır sensor olması gerekır yanı bunu yapman ımkansız
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 10:01   #1586 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
darksht tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaslar telefon toshiba yazısında kalıyo açılmıyo herşeyi denedim daha önce başına gelen varmı yardım edin
var benım basıma geldı telefonunu servıse yolluyorsun ıcını komple degıstırıp gerı gonderıyorlar hafıza kartını formatlamadan gonder vırus varsa bulurlar
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 10:04   #1587 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
darksht tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar msj atıyorum 2 tane birden gidiyor napcam ben yardım edin :s :S
forumu bıraz ıncelersen cevabın orada var
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 10:13   #1588 (permalink)
swarthy
Member

swarthy Avatar

Bilgisayarım

@peculiar arkadaşım tebrikederim hala bıkmadan usanmadan ilgileniyorsun !
swarthy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 12:20   #1589 (permalink)
darksht
New Member

Alıntı:
swarthy tarafından iletildi. Mesajı göster
var benım basıma geldı telefonunu servıse yolluyorsun ıcını komple degıstırıp gerı gonderıyorlar hafıza kartını formatlamadan gonder vırus varsa bulurlar
saol dostum ama hallettim nası yaptığımıda açıkliym ayarlar-diğer-kullanıcı bölümlemesini biçimlendir bunu yapınca cihaz ilk yapıldığı haline döner dilide ingilizceye geçiyo ama sonra ayarlıyosun hepsini
darksht çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 13:22   #1590 (permalink)
TAKLAMBAC
New Member

Katılım tarihi: 03.06.08
</