Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "wm6 yükleyen arkadaşlar dikkat etmiştir live messenger contact listesindeki kişiler rehbere kayıt oluyor ve rehberde seçenekte "video call" seçeneği var. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-08-08, 01:47   #1626 (permalink)
ewro05
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.08.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

wm6 yükleyen arkadaşlar dikkat etmiştir live messenger contact listesindeki kişiler rehbere kayıt oluyor ve rehberde seçenekte "video call" seçeneği var.
Görüntülü arama yapabiliyor muyuz internet üzerinden? Ben o seçeneğe bastığımda bişey olmadı msn açıkken. Ben başka bilgisayarda açık olan başka msnde telefonda açık olan msnime web kamerası gönder daveti gönderdim, bilgisayarda davet gözüktü fakat telefona herhangi birşey gelmedi. (bu live messenger titreşimi de destekliyor zaten) İnternet üzerinden görüntülü arama yapmamın bir yolu program vs. var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim...
ewro05 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-08, 18:39   #1627 (permalink)
Sonner
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.08.08

Arkadaşlar yazılan mesajlar harika. telefonu bugün aldım ve mesajlarınızdan yararlanıcam birazdan. G500 şarjda şu an
Sonner çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-08, 20:48   #1628 (permalink)
xeon83
New Member

Katılım tarihi: 06.08.08

evet arkadaslar bomba bi haberim var özellikle RAPTABYA kardeşim sayende vm6 yı kurduk fakat 6 yüklendiği an kamera bozuldu kafasına gore yeşil cizgili veya pembe acılıyor ne alaka anlamadım bazende düzeliyor ama %80 bozuk acılıyor fikri olan varmı(şu anda bu problem yüzünden vm5 e geri vites yaptım)
xeon83 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 00:34   #1629 (permalink)
ewro05
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.08.08

Alıntı:
Sonner tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar yazılan mesajlar harika. telefonu bugün aldım ve mesajlarınızdan yararlanıcam birazdan. G500 şarjda şu an
Hayırlı olsun kardeş. Bence çok memnun kalacaksın.
ewro05 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 01:15   #1630 (permalink)
alone_prince
Rookie Member

Nereden: ankara

Arkadaşlar ben bugün bu telefonu alacaktım (ankaralılar bilir)birde sıhhiyeye telefonculara bakayım dedim teknosada 410 ytl fiyat verdiler sıhhiyede ise bi kişi en son 285 e bırakırım dedi anlamadım bu nasıl iş oda garantili 2 yıl diyo açılmamış kutusunda ne kadar güvenilir diye soracaktım oralardan telefon alan yada ne kadar güvenilir olduğunu bilen bi arkadaş bana cvp verirse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
alone_prince çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 13:19   #1631 (permalink)
Sonner
Rookie Member

Telefonla dün 6 saate yakın uğraştım ve üşenmeden tüm sayfaları okudum ama gözümden kaçanlar da olmadı değil

*celetask'ı nasıl kurabilirim rarlı olduğu için açamıyor sanırım rar yüklemem lazım telefona?
*.net compact framework'u nasıl güncelleyebilirim?
*telefonun açılması uzun sürüyor biraz 30sn'yi buluyor nerdeyse. bir çözümü olan?

şimdilik bu kadar, teşkkürler
Sonner çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 14:19   #1632 (permalink)
Sonner
Rookie Member

Bir de telefonum her mesajdan sonra iletiniz gönderilemedi tadında bir hata veriyor ama msj gidiyor. buna bir çözümü olan var mı?
Sonner çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 15:04   #1633 (permalink)
gewa
New Member

Katılım tarihi: 14.08.08

Alıntı:
alone_prince tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar ben bugün bu telefonu alacaktım (ankaralılar bilir)birde sıhhiyeye telefonculara bakayım dedim teknosada 410 ytl fiyat verdiler sıhhiyede ise bi kişi en son 285 e bırakırım dedi anlamadım bu nasıl iş oda garantili 2 yıl diyo açılmamış kutusunda ne kadar güvenilir diye soracaktım oralardan telefon alan yada ne kadar güvenilir olduğunu bilen bi arkadaş bana cvp verirse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
fatura veriyorsa ve garantisini kontrol et multimedya garantiliyse al tabi.
gewa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 15:47   #1634 (permalink)
alone_prince
Rookie Member

Alıntı:
gewa tarafından iletildi. Mesajı göster
fatura veriyorsa ve garantisini kontrol et multimedya garantiliyse al tabi.
ya aslında adam fatura kesecem dedi vede ankarada beştepede asya diye bi şirket ilgileniyomuş garantiyle öyle söyledi dediğim kişi telefon borsasında (bilen varmı bilmiyorum ama)hemen yan tarafında bi de kvk yetkili satıcısı da bana 300 ytl fiyat verdi istersen 5 dakikada getirtirim dedi oda fatra kesecem garanti durumunda bana getir ben yollarım da dedi ya açıkçası aklımda soru işareti kalıyo teknosada 410 ytl iken burda 300 ytl
alone_prince çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 18:40   #1635 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
xeon83 tarafından iletildi. Mesajı göster
evet arkadaslar bomba bi haberim var özellikle RAPTABYA kardeşim sayende vm6 yı kurduk fakat 6 yüklendiği an kamera bozuldu kafasına gore yeşil cizgili veya pembe acılıyor ne alaka anlamadım bazende düzeliyor ama %80 bozuk acılıyor fikri olan varmı(şu anda bu problem yüzünden vm5 e geri vites yaptım)
ya o kamera sorunu bi kaç kişide daha olmuştu bende yok öyle bir sorun neden olduğunu bilmiyorum.. ama6.1i bekle bence bi kaç güne yeni rom geliyor o 6.0dan daha iyi olacak büyük ihtimalle..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 18:44   #1636 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
Sonner tarafından iletildi. Mesajı göster
Telefonla dün 6 saate yakın uğraştım ve üşenmeden tüm sayfaları okudum ama gözümden kaçanlar da olmadı değil

*celetask'ı nasıl kurabilirim rarlı olduğu için açamıyor sanırım rar yüklemem lazım telefona?
*.net compact framework'u nasıl güncelleyebilirim?
*telefonun açılması uzun sürüyor biraz 30sn'yi buluyor nerdeyse. bir çözümü olan?

şimdilik bu kadar, teşkkürler
öncelikle dosyanın uzantısına dikkat et çünkü cab dosyalarıda bilgisayarda winrarla açılıyor. ama eğer gerçekten rar formatındaysa içindeki cab dosyasını atman lazım telefona. celetask için değil sadece her program için böyle yani.

uzun sürmesine bir çözüm olacağını sanmıyorum olsa bilgisayarlar içinde olurdu aynı şey..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 18:48   #1637 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

bu arada vaktim kısıtlı oluyor uzun cevaplar yazamıyorum kusura bakmayın..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 18:51   #1638 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

ve sonunda g500 e kavuştum telefonu açtığımdan beri sanki öncedende kullanıyomuşum gibi oldu forumda nerdeyse okumadığım sayfa kalmadı we şuan için öyle belli bir problemim yok telefonla ilgili hani aşağılayıcı yorumların çoğu kullanıcı hatası galiba sonuç olarak g500 ümlemutlu mesut geçiniyoruz
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-08-08, 20:09   #1639 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
ve sonunda g500 e kavuştum telefonu açtığımdan beri sanki öncedende kullanıyomuşum gibi oldu forumda nerdeyse okumadığım sayfa kalmadı we şuan için öyle belli bir problemim yok telefonla ilgili hani aşağılayıcı yorumların çoğu kullanıcı hatası galiba sonuç olarak g500 ümlemutlu mesut geçiniyoruz
heheh hayırlı olsun..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-08-08, 00:16   #1640 (permalink)
alone_prince
Rookie Member

ve sonunda g500 ü almadan bütün forumu okudum tam 65 sayfa ama sonunda bitti gözlerim az ağrımadı gece saat 4 lere kadar sürsede sonunda bitti şimdi iş aleti almaya geldi ama ben hala karar veremedim ankaralı arkadaşlardan öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler
alone_prince çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-08-08, 01:31   #1641 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
alone_prince tarafından iletildi. Mesajı göster
ve sonunda g500 ü almadan bütün forumu okudum tam 65 sayfa ama sonunda bitti gözlerim az ağrımadı gece saat 4 lere kadar sürsede sonunda bitti şimdi iş aleti almaya geldi ama ben hala karar veremedim ankaralı arkadaşlardan öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler
yazık olmuş gözlerine yav orda boş tartışmalar veya muhabbetler falan var baya. birde o zamanlar pek birşey bilmiyorduk telefonla ilgili son sayfalara doğru daha fazla bilgilenmiştik..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver