Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Zux34 tarafından iletildi. Arkadaşlar bu mesaj gödnerildikten sonra banada iletilmedi raporu geliyor fakat turkcell online menu nerde onu bulamadm ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-08-08, 16:35   #1651 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
Zux34 tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar bu mesaj gödnerildikten sonra banada iletilmedi raporu geliyor fakat turkcell online menu nerde onu bulamadm sanırım kontör sayacını kapatmak gerekıyormuş fakat menü nerde anlamadm. Bir problemımde rehberimi yedeklemek istiyorum ama nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum. Hafıza kartı alamadım bilgisayara yedeklesem sonra format attıktan veya vm6 kurduktan sonra tekrardan telefona yuklesem olurmu? Bunları nasıl yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
telefonu ActiveSync ile bilgisayara bağlayınca zaten otomatik olarak ms outlook ile rehberi eşitliyor. birinde olup diğerinde olmayan bir kişi varsa diğerinede kopyalıyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 16:36   #1652 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
fakundo tarafından iletildi. Mesajı göster
arkdaslar aciil yardım Toshiba g 500 device.exe hatası veriyor ardından telefonu kapatıyor bataryayı cıkarıp takmadan tekrar acılmıyorr her seferinde aynı sorun..Lütfenn aCiL
master reset at. yıldız + sağ seçim tuşu + power tuşu. diğer bir söyleyişlede format yani..
RapTabya çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 16:54   #1653 (permalink)
gewa
New Member

Katılım tarihi: 14.08.08

Alıntı:
alone_prince tarafından iletildi. Mesajı göster
ya sadece son birşey sormak istiyorum ben telefonu aldığımda daha kutusunu açmadan orjinal olduğunu yada kaçak olmadığını nasıl anlayabilirim

multimedya bilgisayarı arayıp onlardan bilgi alabilirsin.toshibayı onlar getiriyor.böylece için ferah alırsın alacağın yerden.
gewa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 18:17   #1654 (permalink)
Zux34
New Member

Katılım tarihi: 13.05.08

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
telefonu ActiveSync ile bilgisayara bağlayınca zaten otomatik olarak ms outlook ile rehberi eşitliyor. birinde olup diğerinde olmayan bir kişi varsa diğerinede kopyalıyor.
Yanıtın için teşekkürler peki bu mesaj attıgımızda iletilmedi raporu geliyor fakat mesaj gidiyor bunu nasıl halledeceğim?
Zux34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 18:29   #1655 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
Zux34 tarafından iletildi. Mesajı göster
Yanıtın için teşekkürler peki bu mesaj attıgımızda iletilmedi raporu geliyor fakat mesaj gidiyor bunu nasıl halledeceğim?
sonner yazmış biraz altta ben bilmiyorum turkcell kullanmadığım için..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 21:36   #1656 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

arkadaslar birisi ing sözlük linki werebilirmi (özel msjlada olur)
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 23:45   #1657 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar birisi ing sözlük linki werebilirmi (özel msjlada olur)
RapidShare: Easy Filehosting

çok güzel bi sözlük benim gördüğüm en kapsamlı cep sözlüğü...
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 01:20   #1658 (permalink)
nahil
Rookie Member

Katılım tarihi: 17.08.08

1- az önce içindeki 2 programı yanlışlıkla sildim. nolur? biri startup biri Turkey'li bi şey.

2- *123#'yi arayamıyorum mesela. naapmam lazım?

3- 2 mesaj birleşik yollayınca 2. olan gitmiyo. mesela 250 karakterli bi mesaj yolladım. 160ı gidiyo. diğer 90 gitmiyo. 2. mesaj gitmesi için napıcam?

4- phm registry yükledim de registry'e nasıl giricem? hkey current user şeyini nerden bulucam.

teşekkürler.
nahil çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 13:06   #1659 (permalink)
NYchirs
New Member

Nereden: KAYA

yha arkadaslar yardım plsssssss!!!:S bn dün G500 aldım ama wi-fi olmuyo:S yha wifi yi tıklıyorum ulasılamıyor dio bozuqmu yoqsa bağlantımı bulamıyor?sizde bağlantı bulamıyınca ne dio??:Syardım çoqqqq pls :S
NYchirs çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 14:37   #1660 (permalink)
nahil
Rookie Member

wireless çekmezse öyle der. çeken bi yere git. bide benim laptopla bağlandığım bağlantılara telefonla bağlanamıyorum mesela. iyi çeken bi wireless olmalı bağlanmak için.
nahil çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 14:54   #1661 (permalink)
NYchirs
New Member

Nereden: KAYA

saol kardeş yha şimdi kullanılabilir dio internete giriom googleye giriom en basitinden bağlanılıyor dio girmio sonra hata dio bağlanılamıyor . kapsama alanında olduğunuzu doğrulayın ve yeniden deneyin diyor :S yhaf k.bqma çoq soru soruom daa yeniyim
NYchirs çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 18:47   #1662 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

raptabya link için çok saol ama tel e attım ok dedim ama açılmadı geçerli bir windows ce uygulaması değildir diyor ne yapmam lazım (biras fazla sorun yarattım galiba)
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 19:22   #1663 (permalink)
fakundo
New Member

Katılım tarihi: 12.08.08

Alıntı:
master reset at. yıldız + sağ seçim tuşu + power tuşu. diğer bir söyleyişlede format yani..

Raptabya cok TEşekkürler ama Denedim Yemedi... hala aynı sorund ewam ediyor telefon kapanmıyor çözdüm ekran gidiyor ışık söndükten sonra ekran geri gelmiyor her tusa bastim.bataryayı cıkarıp taktıktan sonra geliyor..
fakundo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 19:51   #1664 (permalink)
fakundo
New Member

Katılım tarihi: 12.08.08

Alıntı:

yemedi bu garip bi sıkıntı ekran kapkara oluyor ya beklemeye aliyor kendini normalde bi tusa basinca gelmesi lazim gelmiyor :S
fakundo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 01:16   #1665 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
raptabya link için çok saol ama tel e attım ok dedim ama açılmadı geçerli bir windows ce uygulaması değildir diyor ne yapmam lazım (biras fazla sorun yarattım galiba)
telefona atmayacaksın direk. telefon pcye bağlıyken rar dosyasının içindeki exe'yi çalıştır öyle yükle. sen rar'ı cab sandın heralde.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 01:18   #1666 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
fakundo tarafından iletildi. Mesajı göster
yemedi bu garip bi sıkıntı ekran kapkara oluyor ya beklemeye aliyor kendini normalde bi tusa basinca gelmesi lazim gelmiyor :S
o zaman servis yolu görünmüş sana büyük ihtimalle. master resetlede düzelmiyorsa yapabileceğimiz birşey yok..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver