Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@fakundo device.exe hatası telefon birkaç gün gibi uzun süre açıkkaldığızaman yapabiliyor yani arda bi reboot yapsan iyi olur ekran kapandığında ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-08-08, 17:40   #1676 (permalink)
toshi
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.01.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

@fakundo device.exe hatası telefon birkaç gün gibi uzun süre açıkkaldığızaman yapabiliyor yani arda bi reboot yapsan iyi olur ekran kapandığında tektuşa pompala7-8 defa bas yada sürgüyü aç kapat ekranın açılması lazım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 17:43   #1677 (permalink)
wildbest
New Member

wildbest Avatar

Katılım tarihi: 18.08.08
Nereden: ANKARA

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
romu bulmana gerek yok telefonun içinde var zaten o. yıldız tuşu + sağ seçim tuşu (yön tuşu değil) + açıp kapatma tuşuna aynı anda basarak telefonu açarsan kendisi otomatik olarak telefonu formatlayıp işletim sistemini kuracaktır...
ben bu tuş bileşenini dün akşamdan beri defalarca denedim sanırım bi sorun var olmuyo yada bu işlem biraz zaman mı alıyo çok bekledim ama olmadı servisten başka çaresi yokmu bunun teli bugun hiç kulanamadım bunun yüzünden
peki tel içindeki rom kendisinde var demişsiniz ben onu bozmuş olabilirmiyim

En son wildbest tarafından düzenlendi: 18-08-08 saat 18:03
wildbest çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 18:20   #1678 (permalink)
toshi
Rookie Member

Katılım tarihi: 24.01.08

eğer hafıza kartsızda da hard reseti denediysen servis tek çare
toshi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 19:32   #1679 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
toshi tarafından iletildi. Mesajı göster
telefonu alalı 2 gün olmuş daha özelliklerinibile yeni farkettim diyosun rom değiştirmek basit bir iş değil 6ya geçmek istemendeki acelen ne anlamadım yani?biraz kullan smartphone kullanmayı öğren alış wm6 sana çok bişey kazandırmayacaktır.
geçsin ne fakeder ona alışsın daha zor birşey değil ki aynı şey.. esas sorunlu olan rom wm5 kesinlikle aylarca sürünmüşüz wm5te.. ben wm6 yüklediğimden beri bi kere bile device.exe hatasıyla veya başka herhangi bir hatayla karşılaşmadım.. artısı olarakta daha fazla uyumlu program olmasını sayabiliriz. mesela office olması bi çok kişinin işine yarayabilir. windows live messenger'da wm5te çalışmıyordu. daha başka örneklerde varda saymaya gerek yok..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 19:39   #1680 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
wildbest tarafından iletildi. Mesajı göster
ben bu tuş bileşenini dün akşamdan beri defalarca denedim sanırım bi sorun var olmuyo yada bu işlem biraz zaman mı alıyo çok bekledim ama olmadı servisten başka çaresi yokmu bunun teli bugun hiç kulanamadım bunun yüzünden
peki tel içindeki rom kendisinde var demişsiniz ben onu bozmuş olabilirmiyim
o zaman sana özel mesajla atayım ben wm5inde olduğu linki. birde öyle dene öylede olmazsa servise gönderirsin. aslında şimdide servise gönderebilirsin ama uzun sürebilir bekleme diye sonuna kadar zorla diyorum ben..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 23:27   #1681 (permalink)
togetherforever
New Member

Nereden: ankara

RabTabya wm6 linkini verebilirmisin ve romu yüklerken dikkat etmem gereken bişi varsa yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
togetherforever çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 10:30   #1682 (permalink)
TAKLAMBAC
New Member

Katılım tarihi: 03.06.08

merhaba arkadaşlar g500 ü kullanıyorum ve çok menmunum ama bir sorumda benim var rehberi pc de liste halinde görebilirmiyim bağlantı yaptığımda bunu nasıl yapacağım
TAKLAMBAC çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 15:20   #1683 (permalink)
togetherforever
New Member

arkadaşlar forumlara baktımama göremedim g500 ile inetnette video izlemeye çalışıyorum ama flash player yüklü olması lazım diyor nasıl yükleyebilirim yardım lütfen
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 18:07   #1684 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
TAKLAMBAC tarafından iletildi. Mesajı göster
merhaba arkadaşlar g500 ü kullanıyorum ve çok menmunum ama bir sorumda benim var rehberi pc de liste halinde görebilirmiyim bağlantı yaptığımda bunu nasıl yapacağım
ActiveSync kullanarak rehberi Outlook'la eşitlersen Outlook'tan kişilerini görebilirsin..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 18:08   #1685 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
togetherforever tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar forumlara baktımama göremedim g500 ile inetnette video izlemeye çalışıyorum ama flash player yüklü olması lazım diyor nasıl yükleyebilirim yardım lütfen
onun için çeşitli programlar var ama hangisi düzgün çalışıyor bilmiyorum ben bir iki tane denedim pek iyi değillerdi.. isimlerinide hatırlamıyorum şimdi..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 18:33   #1686 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

raptabya sn görmüşsündür büyük ihtimal mpx.gen.tr dekiler g500 için windows mobile 6.1 bulmuşlar
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 18:42   #1687 (permalink)
togetherforever
New Member

RapTabya internetten video izlemek için bir program buldum ve denedim çalışıyor. ama sadece youtube ve google daki videoları izleyebiliyoruz yani herhangi bir sitedeki videoyu açmak için yine flash player lazım. programın adı Avot kendi sitesinden en son sürümünü indirebilirsiniz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 21:46   #1688 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
raptabya sn görmüşsündür büyük ihtimal mpx.gen.tr dekiler g500 için windows mobile 6.1 bulmuşlar
benim bu sitede başlığım var zaten onla ilgili görmedin heralde.. isteyen arkadaşlara oranın linklerini veriyordum bende.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 21:47   #1689 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

6 ile 6.1 farklı diilmi?
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 21:49   #1690 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
togetherforever tarafından iletildi. Mesajı göster
RapTabya internetten video izlemek için bir program buldum ve denedim çalışıyor. ama sadece youtube ve google daki videoları izleyebiliyoruz yani herhangi bir sitedeki videoyu açmak için yine flash player lazım. programın adı Avot kendi sitesinden en son sürümünü indirebilirsiniz.
evet şimdi hatırladım benim denediğim de Avot'tu ama eski bir sürümüydü heralde sorunluydu biraz şimdi bakıyorum son sürümüne bende, sağol söylediğin için..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 21:55   #1691 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

raptabya şimdi gördüm snn baslığı pardon ya
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-08, 01:14