Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar size çoq mühim bi sorum olacq yha :| yha bnm 1 gb hafı kartı war G500 de iyi güzel ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-08-08, 03:57   #1701 (permalink)
NYchirs
New Member

Katılım tarihi: 17.08.08
Nereden: KAYA
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaşlar size çoq mühim bi sorum olacq yha :| yha bnm 1 gb hafı kartı war G500 de iyi güzel yeter ama bluetooth dan gelen weriyi hafıza kartına kaydetmio yha sonra dosya gezgininde storage card a atıom bu seferde media playerden weya resimlerden gözükmüo ne yyapmam gereqli!!! yardım pls
NYchirs çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 17:22   #1702 (permalink)
deencher
New Member

Katılım tarihi: 20.08.08

ya arkadaşlar şu soruma cevap verebilecek kimse yokmu ? unutuldu sanırım

merhaba arkadaşlar rica etsem g500 için avea gprs ve wap ayarlarını manuel olarak yazarmısınız herşeyi denedim ama bağlanamadım avea kullanan arkadaşlar çalışan ayarları açık bir biçimde yazarsa sevinirim şimdiden sağolun
deencher çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-08, 17:58   #1703 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
NYchirs tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar size çok mühim bi sorum olacak ya :| ya bnm 1 gb hafıza kartım var G500'de iyi güzel yeter ama bluetooth'tan gelen veriyi hafıza kartına kaydetmiyor ya sonra dosya gezgininde storage card a atıyom bu seferde media playerden veya resimlerden gözükmüyo ne yapmam gerekli!!! yardım lütfen
Öncelikle mesajını Türkçe'ye çevirdim ki ne dediğini anlayabilsin herkes diye...

1) Hafıza karındaki ses dosyalarını media player'ın library bölümündeyken menu/library/storage card seçersen ve sonrada update library dersen görebilirsin. Wm5 kullanıyorsan menü/kitaplık/hafıza kartı...

2)Resimlerdede benzer bir ayar var biraz kurcalarsan bulabilirsin heralde...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-08, 20:41   #1704 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Katılım tarihi: 23.08.08
Nereden: samsun

arkadaşlar bende aranızdayım artık bende bugün aldım vatandan 400 ytl ye şuan şarjda inşallah bi sorun ile karşılaşmam
raaaaaanaaaaaa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 00:12   #1705 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

arkadaşlar ilk sorunla karşılaşıyorum teli bi beş dakika boş bırakmaya gelmiyor kendiliğinden ekran kararıyor tuş kilidi olayımı anlayamadım ben biraz tenoloji cahiliyim kusura bakmayın arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim telefonumu evden arıyoum çalıyor ama ekranda ne görüntü var ne ses her seferinde pili takıp çıkarmak gerekiyor ne olur acil yardım arkadaşlar tuş kilidi ise nasıl açılıyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 01:04   #1706 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

tuş kilidini devreye sokunca tel kapanıyor ekran kararıyor evden arıyorum ne ses var ne görüntü ama tel çalıyor görünüyor evdeki telden çok moralim bozuldu ne olur yardım arkadaşlar en yakın zamanda kullanamıyorum teli acaba servislik işimi var daha bugün aldım teli
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 01:27   #1707 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
tuş kilidini devreye sokunca tel kapanıyor ekran kararıyor evden arıyorum ne ses var ne görüntü ama tel çalıyor görünüyor evdeki telden çok moralim bozuldu ne olur yardım arkadaşlar en yakın zamanda kullanamıyorum teli acaba servislik işimi var daha bugün aldım teli
bu sorunu daha öncede birinden duymuş gibiyim ama nasıl düzeltmişti hiç hatırlamıyorum malesef.. önce bi servisi arayıp sor gönderin derlerse gönderirsin..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 05:24   #1708 (permalink)
NYchirs
New Member

Katılım tarihi: 17.08.08
Nereden: KAYA

arkadaşlar sizin wireless g500 de yaklaşıq metreden çeqio yha ewden giriom dien war bzm ewin etrafı dolu ama hepsi 1 çizgili we girmio ancaq dibine girecen aynı oda yoqsa yoq sizdede böylemi??fabgrika sorunumu acaba?
NYchirs çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 10:54   #1709 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.07.08

ya arkadaşlar ben 2 gb lik hafıza kartı aldım içine bi kaç bişey attım şimdi ne kadar hafızam kaldığını göremiyorum daha önce forumda böyle bişey okumuştum ama şimdi zamanım yok yardım ederseniz sevinirim
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 11:43   #1710 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

telefonun kapanma işini çözdüm ama şimdide ışık sönmüyor hiç ama tuş kilidine alınca yine gidiyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 11:53   #1711 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Alıntı:
error8998707 tarafından iletildi. Mesajı göster
ya arkadaşlar ben 2 gb lik hafıza kartı aldım içine bi kaç bişey attım şimdi ne kadar hafızam kaldığını göremiyorum daha önce forumda böyle bişey okumuştum ama şimdi zamanım yok yardım ederseniz sevinirim
ben bilmiyorum ama ben kendim için bi soru sormak istiyorum yardım edersen bana telefonun ışığı hiç sönmüyor güç yönetiminden görüntü zamanı ayarladığım zamanda telefon ışığı sönüyor ama bu sefer tel komple gidiyor acaba bilmediğim bi kısa yol tuşumu var ne olur yardım lütfen
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 12:21   #1712 (permalink)
error8998707
Rookie Member

onthe fire Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
ben bilmiyorum ama ben kendim için bi soru sormak istiyorum yardım edersen bana telefonun ışığı hiç sönmüyor güç yönetiminden görüntü zamanı ayarladığım zamanda telefon ışığı sönüyor ama bu sefer tel komple gidiyor acaba bilmediğim bi kısa yol tuşumu var ne olur yardım lütfen

eeeee bilen birileri yok mu
: warning:
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 15:03   #1713 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

Alıntı:
error8998707 tarafından iletildi. Mesajı göster
usta task manager kullan o programda herşeyini gösterio telefonun şarj bilgisi ,hafıza durumu fln ...
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 19:24   #1714 (permalink)
error8998707
Rookie Member

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
usta task manager kullan o programda herşeyini gösterio telefonun şarj bilgisi ,hafıza durumu fln ...
eyvallah paşam task manager ararken application manager diye bişey buldum o daha iyi öneririm
error8998707 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-08, 23:37   #1715 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

onmli diil usta bide application mag. bnde kullanıyorum gerçekten çok iyi bir program
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-08-08, 00:29   #1716 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
NYchirs tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar sizin wireless g500 de yaklaşıq metreden çeqio yha ewden giriom dien war bzm ewin etrafı dolu ama hepsi 1 çizgili we girmio ancaq dibine girecen aynı oda yoqsa yoq sizdede böylemi??fabgrika sorunumu acaba?
araya 2den fazla duvar girerse çekmesi çok zorlaşıyor çeksede kopuyor. illa aynı odada olmak gerekmiyor yani. ama hemende telefondan şüphelenme belki senin modemin çıkış gücü daha zayıftır..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver