Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "belki isine yarayan olur.. e-posta ayarları kullanıcı adı:....@gmail.com parola:********* etki alanı (gerekiyorsa):parolayı kaydet TIKLANACAK İLERİ AĞ:nereden internete baglanıyorsanız..(bende "internet",turkcell den ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-12-07, 17:58   #151 (permalink)
byalman
New Member

Katılım tarihi: 16.11.07
Nereden: izmir
g500 gmail ayarları

belki isine yarayan olur..
e-posta ayarları
kullanıcı adı:....@gmail.com
parola:*********
etki alanı (gerekiyorsa):parolayı kaydet TIKLANACAK
İLERİ
AĞ:nereden internete baglanıyorsanız..(bende "internet",turkcell den oyle geldi..)
İLERİ
GELEN SUNUCUSU:pop.gmail.com:995
ssl baglantısı gerekiyor TIKLANACAK
GİDEN SUNUCUSU:smtp.gmail.com:465
giden sunucu icin kimlik dogrulaması gerekiyor TIKLANACAK

İLERİ

ASAGIDAKİ İLETİLERİ KARSIDAN YUKLE:TUM İLETİLER
YALNIZCA UST BİLGİ

bu son iki secenek keyfinize kalmıs..

sorunsuz calısıyor
ana sayfanızda sms iletilerinin altında gmail diye bir bolum acılacak..
byalman çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 01:00   #152 (permalink)
jass
Member

Katılım tarihi: 06.11.07
Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
ozgursa tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlra wi-fi lerde şifreli kablosuz ağlara bağlanılamamsı teknolojik bir güvenlik.onun dışında 2 HAYATİ SORUNUM VAR:
1)TAMindir .:|:. yeni kavram; bilgili program - Türkçe program sitesi dan indirdiğim 56 java oyunundan sadece 4 tanesi çalıştı.neden?
2)Sor & Öğren --- Bilgehan K. Gündüz---: Full Silent hazır program Download linkleri sitesindeki hiçbir .cab uzantılı dosya açılmadı.neden?

bu soruların cevabını verene sınırsız rep ve teşekkür
Çok ayrıntılı bilmemekle birlikte genel olarak söuyleyebileceğim şeyler:
1. Java olan tüm oyunlar bu telefonda oynanamaz zaten. Smartfone uyumlu ve windows mobile 5.0 da çalışan java oyunları burada ancak çalışır. Pek çok telefonda java desteği var ama hepsi wm 5.0 değil. Standart işletim sistemli yada nokialar gibi symbian işletim sistemli telefonlardaki java oyunlar wm5.0 smartphonelarda çalışmaz.

2.Bahsettiğiniz sitedeki programların uzantıları cab ama bunlar hangi programlara ve cihazlara uyumlu ben anlayamadım. Örneğin windows mobile 5.0 smartphoneların yanısıra, wm 6.0 larda ve ayrıca pocket pc lerde de çalışan tiplerde olabiliyor. Yani her cab uzantılı programı yükleyemezsiniz.

Sanırım siz sadece java yada cab uzantılı diye bakıyorsunuz,oysa sitelerde smartphone programları diye aradıktan sonra onun alt grubu olarak windows mobile 5.0 uyumlu programları bulup yüklerseniz sorunsuz çalışacaklardır. Yine bu forumda 2 adres vermiştim. Orada smartphone bölümlerini bulun ve windows mobile 5.0 uyumlu program yada oyunları seçin. Ben oralardan program yükledim sorunsuz çalışıyorlar.

Smart Phone Bölümü - CEP FORUM

Mpx.Gen.TR Forumları - Rules And Agreement

Bu sitelere üye olup verdiğim sayfalara girin, işinize yarayan epeyce program var.
jass çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 01:02   #153 (permalink)
sağtek
Rookie Member

Katılım tarihi: 08.12.07
Nereden: Çorum

Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum.Telefonum 3 gün önce elime geçti.Bu kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim.Kullandıkça çözüyorum.Özelliklerini keşfediyorum.Gerçekten harika bir smartpohone.Bilgisayarla içiçe olan,elektronikten hoşlanan ve bu telefonu araştıran arkadaşlara tavsiye ederim.Menü kullanımı kolay,malzeme kalitesi (made in Japan) harika.Uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon.Wi-fi bağlantısında problem yok,ekran kalitesi güzel,kamerası iyi..vs.vs.vs.
sağtek çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 01:39   #154 (permalink)
jass
Member

Alıntı:
sağtek tarafından iletildi. Mesajı göster
Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum.Telefonum 3 gün önce elime geçti.Bu kadar iyi olduğunu tahmin etmemiştim.Kullandıkça çözüyorum.Özelliklerini keşfediyorum.Gerçekten harika bir smartpohone.Bilgisayarla içiçe olan,elektronikten hoşlanan ve bu telefonu araştıran arkadaşlara tavsiye ederim.Menü kullanımı kolay,malzeme kalitesi (made in Japan) harika.Uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon.Wi-fi bağlantısında problem yok,ekran kalitesi güzel,kamerası iyi..vs.vs.vs.
Güle güle kullanın telefonunuzu. Azcık da olsa katkım olduysa sevindim. Hayırlı bayramlar. .
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 03:43   #155 (permalink)
jass
Member

G500 için program arayan arkadaşlara önereceğim bir program ve orjinal sitesinden indirebileceğiniz link:

Smartphone için Skype 2.2

İlgili sayfa:
http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/mobile/download.html

Doğrudan indirme adresi:
http://www.skype.com/go/getskype-smartphone-cab

Programı indirin. exe uzantılı bu dosyayı bilgisayarınızda çalıştırarak G500'ün bellek kartına kurun. Program kurulduktan sonra Wi-Fi açıkken (yada EDGE ile bağlanabilirsiniz tabiki- ancak GPRS bağlantınız sınırsız değilse ücrete dikkat edin), kullanıcı adınız varsa onunla, yoksa kendinize yeni bir kullanıcı adı ve şifre alarak oturum açın. Arkadaşlarınızın skype adlarını arayın, kaydedin. Program G500 de sorunsuz çalışıyor.

(Programın kurulumu için serial, şifre vb. gerekmiyor.)
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 04:18   #156 (permalink)
rakurtt
Rookie Member

Katılım tarihi: 21.12.07
Nereden: edirne

Forumun tüm saygıdeğer üyelerine merhabalar...Ve hepinizin Kurban Bayramı kutlu ve etli olsun...Foruma da yeni kayıt oldum bu arada...Yaklaşık olarak bir aydır G500 ü kullanıyorum...Bir türlü çözemediğim sorunlarım şunlar...zil sesini yüklü bir mp3 olarak ayarlayabiliriz deniyor zil seslerini değiştirdiğimiz (Ayarlar/Sesler/zil sesi / ve diğer bütün sesler)menüsündeki zil sesi seçenekleri arasında mp3 diye bir seçenek yok bunu nasıl halledeceğimi bilmiyorum.. ilk başta girdiğim msn adresinden başka bir hesapla msni nasıl açabilirim... msni açtığımda otomatik olarak ilk girdiğim adres açılıyo menüden bulamadım...bir başka ve bence en önemli sorun ise...işletim sistemiyle uyumlu ücretsiz antivirüs programı varmı bildiğiniz...güvenlik konusunda endişesi olan yorumcumuz pek yok....bu sorunu nasıl çözdüğünüzü benimle de paylaşırsanız sevinirim...Ya da gerek yok da benim mi haberim yok net bilmiyorum.. .edirneden selam ve saygılar
rakurtt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-12-07, 19:09   #157 (permalink)
byalman
New Member

Cevap: Toshiba G500 yardım

The Core Pocket Media Player 0.71 [Video & Müzik oynatıcı]

yukledim ,denedim calısıyordu,cıkmak istedim akran gri oldu,takıldı,pili cıkardım taktım,simdi acılmıyor,acılıstaki kırmızı toshiba yazısı takılı kalıyor..
ne yapmam lazım..?
byalman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-12-07, 00:11   #158 (permalink)
byalman
New Member

femura
Forum Üyesi

Giriş Tarihi: 2005-03-30
Teşekkür Etme Sayısı: 19
3 Mesajı İçin Toplam: 3 Teşekkür Aldı

masterreset tavsiye ederim. forumda nasıl yapacağın mevcut. ama yaptığında tüm programlar, rehber mesaj gider. yıldız tuşu (*) sağ onay tuşu (-) ve açma kapama tuşuna aynı anda bas ve açılana kadar bekle. ekranda clean boot yazarve gider. bir süre sonra sistem açılır
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-07, 10:33   #159 (permalink)
ozdenozan
New Member

Katılım tarihi: 20.04.04
Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

arkadaşlar 2 önemli sorunum var .
1.otomatik tuş kilidi yok sanırım
2.telefon kapalıyken alarm çalmıyor
sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.çözümü bilen varmı çok mutlu olacağım.teşekkürler
ozdenozan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-07, 10:37   #160 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

otomatik tuş kilidi için belki bi yazılım vardır ki benim haberim yok fakat alarm için yapacak bişey yok gece kapamayacaksın veya uçakmoduna alırsın yani şebeke sinyalini kapayabilirsin. telefon kesinlikle açık olmalı alarm için. ama kaparsan sabah açtığında sana alarmın geçiktiğini bildirir o yönden için rahat olsun.
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-07, 23:31   #161 (permalink)
jass
Member

Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
ozdenozan tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar 2 önemli sorunum var .
1.otomatik tuş kilidi yok sanırım
2.telefon kapalıyken alarm çalmıyorsırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.çözümü bilen varmı çok mutlu olacağım.teşekkürler

1. Tuş kilidi var. Üzerinde ev resmi olan solda ortadaki tuşa bir süre basılı tutarsanız tuş kilidi devreye giriyor.

2. Telefonun tamamını değil, arkadaşın dediği gibi sadece telefon hattını kapatıp, makineyi tam kapatmadan kullanırsanız alarm çalışıyor. (Ben o şekilde kullanıyorum.)
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-07, 23:48   #162 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

aygıt kilidi var işte hem de şifre de koyuyorsunuz min.2 dakikada telefonu kitliyor.
alarma gelince malesef yapacak birşey yok,bence telefonun en olumsuz özelliği..
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 01:34   #163 (permalink)
aegee
New Member

Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: istanbul
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

öncelikle selamlar...
bende en sonunda bu telefonu(telefon denırse buna şayet :P ) almakta karar kıldım yogun arastırmalar sonucunda; ve ilk işim üye olup buraya yazmak oldu daha taze siparişini verdim bakalım artık ne zaman gelırse... ama sizlerin yorumlarının cok yararlı olacagını düşünüyorum burada tel. hakkında deneyımlerını paylasan arkadaşlara şimdiden teşekkürler dıyorum.
aegee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 01:37   #164 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

hayırlı olsun şimdiden,g500cüler baya çoğalıyoruz.telefonu ilk aldığımda forumda tek kalacağımı düşünmüştüm başta
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 20:12   #165 (permalink)
jass
Member

Cevap: Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
aegee tarafından iletildi. Mesajı göster
öncelikle selamlar...
bende en sonunda bu telefonu(telefon denırse buna şayet :P ) almakta karar kıldım yogun arastırmalar sonucunda; ve ilk işim üye olup buraya yazmak oldu daha taze siparişini verdim bakalım artık ne zaman gelırse... ama sizlerin yorumlarının cok yararlı olacagını düşünüyorum burada tel. hakkında deneyımlerını paylasan arkadaşlara şimdiden teşekkürler dıyorum.
Hayırlı olsun. telefonunuz gelene kadar bence üşenmeyin, forumdaki tüm sayfaları okuyun. telefonu elinize alınca gerekli olacak pek çok şeyi öğrenebilirsiniz...
jass çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-12-07, 00:14   #