Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: RapTabya tarafından iletildi. Eksik yaptığın birşey vardır, kullanma klavuzunun ilgili bölümünü okursan yaparsın sanırım.. Bu arada destek olan arkadaşlara ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-08-08, 17:29   #1726 (permalink)
evandrus20
New Member

Katılım tarihi: 26.08.08
Nereden: İZMİR
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
Eksik yaptığın birşey vardır, kullanma klavuzunun ilgili bölümünü okursan yaparsın sanırım..

Bu arada destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Tekrar merhaba, kullanım klavuzunu okudum. Herşeyi doğru yapıyorum! Kabloyu da değiştirdim. Program telefon ile bağlantı kuramuyor. Ekranda kablonun takılı olduğunu gösteriyor, pc de de mobil aygıt olarak gözüküyor fakat içini açtığımda mobil aygıtın hiç birşey gözükmüyor rica etsem bana bir yol gösterirmisiniz?

Ayrıca bu şekilde bir problem garanti kapsamında görülebilir mi?
evandrus20 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 22:42   #1727 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Katılım tarihi: 23.08.08
Nereden: samsun

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
nerde gördün acaba %90 şikayetçilik oranını merak ettim.. zaten şikayet edenlerde genelde bu işlerden anlamayan kişiler. bu telefondan önce en azından bi symbian tecrüben yoksa G500'le işin biraz daha zor ama bilgisayardan anlıyorsan telefonuda kısa bir zamanda çözersin sorun olmaz yani.. ama yok ben daha önce symbian diye bir şey duymadım, Windows Mobile mı oda ne, smartphone'da neyin nesi diyorsan kesinlikle yanlış telefon seçimi yapmışsın demektir..
okadar bilgim var ama banada hak vermen lazım telefon ilk elime geçtiği gün arızalı olursa çok kötü oluyor Allah kimsenin başına vermesin
raaaaaanaaaaaa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 23:30   #1728 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
c_green_1907 tarafından iletildi. Mesajı göster
Gencler merhaba burda hararetlı bı sohbet var ne guzel yaklasık 5 aydır bende g500 kullanıorum bı kac ufak sorun dısında memnunum.Bende ılk aldıgımda wm5&smartphone nedır falan bılmıodum kı boyle bısey hıc kullanmamıs ve karsıma ne cıkacagını bılmıorum fakat desktoplar hakkında yanı windows xp-vista vb kullandıysanız zor gelmez vede bırazda bılınclı olmak lazım yanı bu tarz telefonlar herkese uygun deıl kısacası bu tarz telefonu alanlar elınde club muzık calarak mıllete sesını duyurup sokakta gezemezler cunku bu telefonun bı agırlıgı var ayrıca telefon dıoz ayıp oluo CEP BILGISAYARI degıl mi? Neyse arkadaslar ben su wm6 ısıne bakındım bıraz sımdı
*bunu nasıl yuklıcez vede elınde wm6 dosyarı olan calısan arkadas varmı?
* bır soru daha bunu yuklersek gerı donme sansımız varmı?
* Kullanılan dılı ıngılızce degıl mı?
1) RapidShare: Easy Filehosting burada kurulumu kısa bir şekilde anlattım.

Mpx.Gen.TR Forumları - Rules And Agreement buraya bakarsan WM5, WM6 ve WM6.1 romlarını bulabilirsin ve daha detaylı bilgiyide..

2) Verdiğim linkte WM5'te olduğu için evet var.

3)Evet ingilizce.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-08-08, 23:36   #1729 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
okadar bilgim var ama banada hak vermen lazım telefon ilk elime geçtiği gün arızalı olursa çok kötü oluyor Allah kimsenin başına vermesin
tamam bilgisayardan anlıyorsan sorun olmayacaktır. ben sana öylesin demek istemedim zaten genel olarak yazdım.. çünkü görüyorum bazen adamın ne bilgisayarla ne de teknolojik cihazlarla pek alakası yok sadece telefonun tipini beğenmiş bilmediği bi kaç özellik duyuncada gaza gelmiş almış ondan sonra sürekli telefonu kötülüyor.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 16:51   #1730 (permalink)
bhaalspawn
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08
Nereden: Ankara

Merhaba arkadaşlar. Ben de dün şimdial'dan toshiba g500'ü 329 liraya aldım. Henüz elime ulaşmadı ama elime geçtiğinde senkronizasyon, update vs. işlemlerini yapıp görüşlerimi söyleyeceğim. Aldığım siteden bizzat arayarak havale ödemesi teyidini yaptılar, ayrıca ürünü alırken yazmayı unuttuğum birşeyi müşteri hizmetlerine gece ilettim, ertesi günün sabahı hemen dikkate almışlar; müşteri hizmetleri gayet iyi görünüyor. Şu anda kampanyalı, ilgilenenler varsa buradan tereddüt etmeden alabilirler. Tabi henüz birşey söylemek için erken hele sapasağlam elime geçsin de
bhaalspawn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 17:19   #1731 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
bhaalspawn tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar. Ben de dün şimdial'dan toshiba g500'ü 329 liraya aldım. Henüz elime ulaşmadı ama elime geçtiğinde senkronizasyon, update vs. işlemlerini yapıp görüşlerimi söyleyeceğim. Aldığım siteden bizzat arayarak havale ödemesi teyidini yaptılar, ayrıca ürünü alırken yazmayı unuttuğum birşeyi müşteri hizmetlerine gece ilettim, ertesi günün sabahı hemen dikkate almışlar; müşteri hizmetleri gayet iyi görünüyor. Şu anda kampanyalı, ilgilenenler varsa buradan tereddüt etmeden alabilirler. Tabi henüz birşey söylemek için erken hele sapasağlam elime geçsin de
Hayırlı olsun memnun kalırsın umarım.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 20:34   #1732 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Alıntı:
bhaalspawn tarafından iletildi. Mesajı göster
hayırlı olsun bende 5 gün önce 400 ytl ye aldım her gün düşüyormu fiyatlar ama benimkini değişime gönderdim arızalı çıktı inşallah memnun kalırsın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-08, 00:15   #1733 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
hayırlı olsun bende 5 gün önce 400 ytl ye aldım her gün düşüyormu fiyatlar ama benimkini değişime gönderdim arızalı çıktı inşallah memnun kalırsın
Bende anlamadım ya 329ytl bu telefon için bedava yani çok düştü fiyatı...
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-08, 17:22   #1734 (permalink)
bhaalspawn
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08
Nereden: Ankara

Teşekkürler arkadaşlar, açıkçası şimdial mng kargoyla gönderdiği için pek güvenememiştim ama ödemenin hemen 1 gün sonrasında başına birşey gelmeden getirmişler şimdi ilk şarjına taktım, incelemek için fırsatım olmadı. Aleti keşfetmek için sabırsızlanıyorum
bhaalspawn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-08, 23:30   #1735 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

arkadaşlar deneyen varmı aranızda vifiden bankaya girip hisse senedi işlemleri yapanınız varmı aranızda
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-08-08, 23:36   #1736 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

bu gün şimdi alda 319 ytl ben bi motorola gördüm fena fiyat düşen bide toshiba 10 15 gün sonra bedavaya getirebilirsiniz biraz daha sabırrrrrrr
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-08, 00:35   #1737 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
bu gün şimdi alda 319 ytl ben bi motorola gördüm fena fiyat düşen bide toshiba 10 15 gün sonra bedavaya getirebilirsiniz biraz daha sabırrrrrrr
yada biraz daha beklersek üstüne para verecekler bu gidişle.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-08, 10:29   #1738 (permalink)
alone_prince
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.08.08
Nereden: ankara

oh be sonunda ben de dün mediamarkt dan zor da olsa aldım360 ytl ye yalnız içinden hafıza kartı çıkmadı keşke bekleseydim bedava getirecektik heralde bu gidişle
alone_prince çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-08, 16:04   #1739 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
alone_prince tarafından iletildi. Mesajı göster
oh be sonunda ben de dün mediamarkt dan zor da olsa aldım360 ytl ye yalnız içinden hafıza kartı çıkmadı keşke bekleseydim bedava getirecektik heralde bu gidişle
hafıza kartı kutunun içinden çıkmaz. bi çok yer telefonun yanında ayrıca hediye olarak veriyordu. sen hediyesinizi aldıysanda ayrıca hafıza hartı alman lazım hafı kartı olmadan bu telefon kullanılmaz.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-08-08, 23:41   #1740 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Alıntı:
alone_prince tarafından iletildi. Mesajı göster
hayırlı olsun inşallah beğenirsin ben aldım hala vatan bilgisayarda bide alırken bana arızalı çıkarsa birebir dediler tam yalancı bunlar sakın yanılmayın vatan bilgisayara arkadaşlar fazla verin ne alacaksanız sakın ordan almayın adamlar tam yalancı
Alıntı yaparak cevap ver