Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mesaj ayarlarında uni code kullan işaretlersem içerisinde türkçe karakter olan mesajları ikier defa yolluyor dolayısla fazla kontor gidiyor. neden aynı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-09-08, 15:27   #1751 (permalink)
saidgoren
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.08.05
Nereden: hatay
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

mesaj ayarlarında uni code kullan işaretlersem içerisinde türkçe karakter olan mesajları ikier defa yolluyor dolayısla fazla kontor gidiyor. neden aynı mesajı iki defa yolluyorsun dıye sorup duruyor herkes.

uni code kullan işaretlemezsem de türkçe karakter kullandığımda bu karakterler karşı tarafa ? olarak gidiyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-08, 16:12   #1752 (permalink)
alone_prince
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.08.08
Nereden: ankara

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
wm5 tede direk activesync olmadan görebiliyor muydun telefonun içini?

activesync yükleyip yüklememek sana kalmış ama yükleyebilirsen iyi olur çünkü telefon rehberini vs. bilgisayarla eşitleyebiliyorsun ve telefona format attığında hepsini bilgisayardan geri alabiliyorsun.
zaten wm 5 te görüyorum telin içinde ne varsa görünüyo artık ben activesync i yüklemiycem zaten vistaya yüklenemez diyo
alone_prince çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-08, 22:41   #1753 (permalink)
nahil
Rookie Member

Katılım tarihi: 17.08.08

bluetoth/ local name /

orda g500ü değiştirdim. başka isim yaptım. ama bluetooth adım hala g500. aynı telefon ablamda var. onda da öyle.
nahil çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 00:22   #1754 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
nahil tarafından iletildi. Mesajı göster
bluetoth/ local name /

orda g500ü değiştirdim. başka isim yaptım. ama bluetooth adım hala g500. aynı telefon ablamda var. onda da öyle.
daha önce eşitlemediğin bir cihazla denersen yeni adının görünmesi lazım çünkü önceden eşitlediğin cihazlardaki adın ilk eşitlediğindeki gibi kalır.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 04:54   #1755 (permalink)
ali_ipek42
New Member

Katılım tarihi: 17.07.08
Nereden: KONYA

Alıntı:
nahil tarafından iletildi. Mesajı göster
bluetoth/ local name /

s.a kardeş nasıl giriyon bletooth/local name ye nerden girdin anlatırmsn şimdiden tşklr
ali_ipek42 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 14:07   #1756 (permalink)
nahil
Rookie Member

Katılım tarihi: 17.08.08

hayır önceden hiç bluetooth alışverişi yapmadığım bi insanda gözüktü.

bluetooth / local name bölümüne de phm programıyla girdim. phm registry programını yükle internetten. telefona at çalıştır. yapamazsan yardım ederim yine. ben de yapamamıştım ilk başta ^^
nahil çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 21:33   #1757 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Katılım tarihi: 23.08.08
Nereden: samsun

Alıntı:
saidgoren tarafından iletildi. Mesajı göster
konuşma esnasında ses kaydetme özelliği yoktur bunda bulamadım ben.

telefonda konusurken konusmaları kaydetmek istiyorum.

yardım please. bugun aldım bende 419 ytl ye teknosadan...

birde kulaklık la konusurken sesi az geliyor ya bu meretın gürültülü ortamda konuşmak imkansız.
hayırlı olsun keşke şimdi aldan alsa idin orada 319 ytl kdv dahil olsun ama tekrar hayırlı olsun bende öyle bir sorun yoktu sadece hiç çalışmadı bende servise gönderdim alalı hiç kullanamadım
raaaaaanaaaaaa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 21:37   #1758 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
çok teşekkür ederim,dediğim gibi ben yokken wm6 felan çımış bi ara o konulara da bakıcam.inşallah yani
bak bak sizbakında bizde sizden öğrenelim inşallah hazıra konuyoruz bizde gerçi daha gelmedi tel servisten ya ben bişe soracam bu telden bankaya girip hisse senedi işlemleri apılıyormu
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 21:50   #1759 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
bak bak sizbakında bizde sizden öğrenelim inşallah hazıra konuyoruz bizde gerçi daha gelmedi tel servisten ya ben bişe soracam bu telden bankaya girip hisse senedi işlemleri apılıyormu
o işlerle alakam olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum ama eğer bir internet sitesine giripte yapabildiğin basit bir işlemse yapabilirsin.

bu arada kaç gün oldu ya senin telefon neden gelmedi hala acaba?
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 22:25   #1760 (permalink)
deencher
New Member

Katılım tarihi: 20.08.08

RapTabya ve peculiar arkadaşlarım teşekkür ederim denedim bu siteyide ama sorun hallolmuyor ben anlayamadım bu işi sağlıcakla kalın...
deencher çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-08, 23:11   #1761 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
o işlerle alakam olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum ama eğer bir internet sitesine giripte yapabildiğin basit bir işlemse yapabilirsin.

bu arada kaç gün oldu ya senin telefon neden gelmedi hala acaba?
ayın 22 sinde elime ulaştı bozuk çıktı 25 inde gönderdim ve hala onlarda telefona elime geçmeden demode olacak bişe değil
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 00:19   #1762 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
ayın 22 sinde elime ulaştı bozuk çıktı 25 inde gönderdim ve hala onlarda telefona elime geçmeden demode olacak bişe değil
hiç bi zaman moda olmadı ki demode olsun. zaten 1yıldır falan var G500 merak etme yani..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 00:36   #1763 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

birkaç gün sonra 1 yıl olacak telefonu aldığım.hakkatten ya piyasadaki telefonlara bin basar ama moda olmadı dediğiniz gibi.mesela n95 ile yapılan her şeyi yapıyor nerdeyse hem de 3'te 1 fiyatına.ama olsun herkeste olmaması da iyidir
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 01:03   #1764 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

katılıyorum peculiar snasonuçta ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve sırf nokia die 1000ytl vericeğime toshiba aldım daha ucuzada aldım .Ayrıca bir telefonun moda olmasıda zaten kısa bir sürelik birşey yenisi çıkınca moda değişiyior ama g500 ölemi:d ismini hiç duymayanlar bile var ki ben bu özelliğini çok sevdim kimse bilmiyor nerdeyse
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 21:27   #1765 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi. Mesajı göster
katılıyorum peculiar snasonuçta ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve sırf nokia die 1000ytl vericeğime toshiba aldım daha ucuzada aldım .Ayrıca bir telefonun moda olmasıda zaten kısa bir sürelik birşey yenisi çıkınca moda değişiyior ama g500 ölemi:d ismini hiç duymayanlar bile var ki ben bu özelliğini çok sevdim kimse bilmiyor nerdeyse
evet ben şimdiye kadar hiç bilene rastlamadım nerdeyse. her gören çok farklı birşey görmüş gibi şaşırıyor bende sonra parmak izi okuyucusunu falan gösteriyorum hepsinin ağzı açık kalıyor.

Nokia almak konusuna gelirsekte nokia'lar bizi kesmez çünkü windows mobile symbian'dan çok daha iyi bir işletim sistemi ve windows mobile a alıştıktan sonra symbian çok basit geliyor. ben eskiden symbianda kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Nokianın kalitesine sözüm yok tamam ama bence nokialar bu işlerden pek anlamayan kişiler için üretilen telefonlar. Fiyatını hakeden bir marka değil yani...
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 23:37   #1766 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

arkadaşlar ne güzel konuşuyo