Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. sıkıştıracamda telefon açıyorum vatana çıkmıyor şuan diyor bekliyen müşterilerimz arasında 1. kişisiniz bekliyorum aradan 25 dakika ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-09-08, 00:47   #1776 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
sıkıştıracamda telefon açıyorum vatana çıkmıyor şuan diyor bekliyen müşterilerimz arasında 1. kişisiniz bekliyorum aradan 25 dakika geçiyor babam bu ay beni öldürecek fatura bayağı kabarık gelecek bende kapatıyorum ne yapim mail atıyorum cevap vermiyorlar acaba multi medya aş. ye ulaşsam onlar ilgilenirmiki toshibaın tedarikçi firması heralde bende şimdi tüketici haklarına şikayetimi yazılı olarak bildirdim bakalım ne cevap gelecek bekliyoruz sabırrrrrrrrrr Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıkarımı çok kötü bir olay çünki
vatan ilgisiz davranıyor demekki. sen keşke telefonu vatan bilgisayara değilde direk multimedyaya verseydin şimdi multimedyayı arasan nasıl sorcaksın senin telefonu acaba. şikayetin bir işe yarar umarım...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 11:38   #1777 (permalink)
cmnynknk
New Member

Katılım tarihi: 08.06.08
Nereden: ankara

Verilen talimatları harfiyen yapmama rağmen olmadı belki linkteki rom da bir sorun vardır yada bilemiyorum
cmnynknk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 11:40   #1778 (permalink)
cmnynknk
New Member

Katılım tarihi: 08.06.08
Nereden: ankara

[IMG]/www.tech2.com/media/images/2007/Oct/img_29921_samsung-symbian.jpg[/IMG]
sizcede bizimkine çok benzemiyor mu??
cmnynknk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 15:10   #1779 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
cmnynknk tarafından iletildi. Mesajı göster
[IMG]/www.tech2.com/media/images/2007/Oct/img_29921_samsung-symbian.jpg[/IMG]
sizcede bizimkine çok benzemiyor mu??
evet ya onu bende görmüştüm birkaç ay önce adamlar resmen kopyalamışlar telefonumuzu gıcık oldum.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 15:28   #1780 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

o telefonu biliyorum bn g500 ü almaya gittiğimde biraz bakakalmıştım bu nasıl benzerlik diye ama sonradan özellikleri sorduğumda anladım sadece dışı benziyormuş
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 15:29   #1781 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

birşey sormak istiyorumda HSPDA tam olarak ne? yani herkes 3g nin üstü diyorda hani biraz daha açmak istedimde
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-08, 18:03   #1782 (permalink)
moonspell88
New Member

moonspell88 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.08
Nereden: Anamur

bende wm6.1 yükledim. çok daha stabil ve hızlı çalışıyor wm5 e göre.görsellik açısından da çok hoş duruyor
moonspell88 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-08, 23:14   #1783 (permalink)
bhaalspawn
New Member

Katılım tarihi: 27.08.08
Nereden: Ankara

WM6.1 i ben de yeni yükledim. Gprs e bağlanma sorunu da ortadan kalktı ayrıca. Şimdiye kadar ben de stabil olmayan bi tarafını görmedim. Tıkır tıkır çalışıor sistem. Ayrıca menüler vs. de daha hoş ve daha hızlı çalışıyor. Bir tek telefon açılıncaya kadar wm5 ten biraz daha uzun bekliyor.
bhaalspawn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-08, 23:54   #1784 (permalink)
sapper
New Member

Katılım tarihi: 20.03.08

Arkadaşlar ben telefonu alalı yaklaşık 5 ay oldu. ama şimdi telefonu usbden bilgisayara bağladığımda bilgisayar usb bağlantısını görmüyor ve önceden 1-2 saatte sarj olan telefon 10 saatte bile şarj olmuyor. forumlarda bu konuyu araştırdım biraz bikaç arkadaş aynı sorundn dolayı telefonu teknik servise göndermiş hepsine de kullanım hatası diyim 150-200 ytllik faturalar çıkartmışlar. aranızda böyle bi sorun yaşayan ve telefonunu teknik servise gönderen varmı ?
Bu telefona 5-6 ayda bir 150-200 ytl para vermekle olmaz. 2 kere teknik servis parası zaten telefonun kendi ücretini buluyor...
sapper çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 13:56   #1785 (permalink)
polimmer
New Member

Katılım tarihi: 21.05.08
Nereden: izmir

arkadaslar windows media 6.1 i nasıl yukleyebilirim.
2. sorumda office var mı içinde
3. sorumda picsel wiever da nasıl kurtuluruz..

cok tesekkur ederim sevgilerimi sunarım
polimmer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 17:42   #1786 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
polimmer tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar windows media 6.1 i nasıl yukleyebilirim.
2. sorumda office var mı içinde
3. sorumda picsel wiever da nasıl kurtuluruz..

cok tesekkur ederim sevgilerimi sunarım
Dalgınlığına geldi heralde windows media 6.1 değil o windows mobile 6.1
Buradan yükleyebilirsin:
Mpx.Gen.TR Forumları - Rules And Agreement

İçinde office var. Picsel viewer'ı neden kaldırmak istiyorsun ki kalsın kullanma bir zararı yok.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 20:51   #1787 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

sonunda bnde 6.1 i yükledim telefon gerçekten güzelleşti diyebilirm açılırken birde arasıra menü açarken simgelerde biras yavaşlama oluyor ki bunlarda öyle abartılı derecede değil gerçekten yüklemenizi tavsiye ederimhala devici.exe gibi bi hatayla karşılaşmadım bundan ayrıca memnunum
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 23:05   #1788 (permalink)
neslihan...
New Member

Katılım tarihi: 09.09.08

ARKADASLAR COK ACİL YARDIM ((

şimdi ben bu telefonu alalı 4 ay falan oluyor...
telefonun kapaını actığımda yada kapattığımda telefon tamamen kapanıyor
şöyleki kapağını yavas yavas ama gercekten inanılmaz yavas bi sekilde acarsam bi sorun yok ama kapağı acarken elim kaysa kapak tık die acılsa telefon tamamen kapanıyor..
cok mutsuzum.. bazen kendi kendine de kapanıyor.
servise vericem vatan bilgisayardan aldım. bi arkadas keşke multimedyaya verseydim falan demiş..
sizce ben napim..
bide garanti kapsamına girmesi için telefonun faturasını falan mı getirmem gerekio.... garantisinin devam ettiğini nasıl kanıtlıcam offf (yardıııııım
neslihan... çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 23:08   #1789 (permalink)
neslihan...
New Member

Katılım tarihi: 09.09.08

he birde bi sorun daha GELEN CAGRILARI BİLİNMEYEN olarak gösterio yaa
neslihan... çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 23:59   #1790 (permalink)
muzaffer
Cool Member

muzaffer Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: atrium

Alıntı:
neslihan... tarafından iletildi. Mesajı göster
ARKADASLAR COK ACİL YARDIM ((

şimdi ben bu telefonu alalı 4 ay falan oluyor...
telefonun kapaını actığımda yada kapattığımda telefon tamamen kapanıyor
şöyleki kapağını yavas yavas ama gercekten inanılmaz yavas bi sekilde acarsam bi sorun yok ama kapağı acarken elim kaysa kapak tık die acılsa telefon tamamen kapanıyor..
cok mutsuzum.. bazen kendi kendine de kapanıyor.
servise vericem vatan bilgisayardan aldım. bi arkadas keşke multimedyaya verseydim falan demiş..
sizce ben napim..
bide garanti kapsamına girmesi için telefonun faturasını falan mı getirmem gerekio.... garantisinin devam ettiğini nasıl kanıtlıcam offf (yardıııııım
kapağı açarken ki sorunlara ne zaman başladı.. garanti telefonlarda en iyisi.. hiç uraşmayın derim tamir le filan
muzaffer şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-09-08, 01:22   #1791 (permalink)
sanitarium86
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.08

2 ay önce Windows mobile 6.0 desteklemiyordu şimdi nooldu anlamadım bu arada benim telefonun tuşları çalışmıyordu geçen ayın 11 inde verdim son 2 gün kala telefonunuz geldi die bugün aradılar saolunlar ben telefonum olduğunu unutmaya başlamıştım
sanitarium86 çevrim dışı