Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "şu toz işinede bi açıklık getirsek arada???..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-10-08, 00:38   #1926 (permalink)
callcium
New Member

Katılım tarihi: 05.10.08
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

şu toz işinede bi açıklık getirsek arada???
callcium çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-08, 00:39   #1927 (permalink)
callcium
New Member

kusurabakmayın görmemişim bilgi için teşekkürler RapTabya
callcium çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-08, 00:41   #1928 (permalink)
callcium
New Member

Bide Corepleyer da youtube wi-fi den girilmiyor bluetoothla activesync'e bağlanınca sorun yok ama?

avot'tan youtube vidyoları izlenmiyor resmin içinde X tıkladıktan sonra geri dönüyor girişe

+ wm6.1 in 3g desteği varmı?
callcium çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-08, 13:16   #1929 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Sorularını ayrı ayrı mesajlarla değilde tek mesaj olarak yazarsan forum daha düzenli olur böyle boşuna çok karışıyor. Youtube konusunda bi fikrim yok hiç denemedim. Wm6.1 3G destekliyor tabiki.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-08, 16:19   #1930 (permalink)
callcium
New Member

Forumun sıralaması üye girişi yaptıktan sonra tersine dönüor onu geç farkettim ondan oldu..kusurabakmayn

3G yardımı olmadan video chat yapabileceğimiz program varmı? farkındayım biraz fazla soru soruyorum ama wm den tam verim almak lazm..

+ kopyala-yapıştır-hepsini işaretle gibi işlemleri yapabileceğimz program??
callcium çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 17:20   #1931 (permalink)
İLKERGÜRBÜZ
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.10.08
Nereden: kocaeli

Alıntı:
RapTabya tarafından iletildi. Mesajı göster
Sorularını ayrı ayrı mesajlarla değilde tek mesaj olarak yazarsan forum daha düzenli olur böyle boşuna çok karışıyor. Youtube konusunda bi fikrim yok hiç denemedim. Wm6.1 3G destekliyor tabiki.
ben ayrıca almaya değermi demiştim ama yanıtlarsanız sevinirim
yoksa daha üst bir model için araştırmalımıyım!!
İLKERGÜRBÜZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 19:54   #1932 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: istanbul

ilker kardeşim suana kadar yanılmıyosam 1 kişinin g500 ü sevmediğini gördüm oda iphone hastası biriydi takmış apple apple dieg500 gerçekten çok iyi özellikleri olan bir smartphone ayrıca başka forumlardaki arkadaşlarda içindeki yazılımı hep geliştirmeye çalışıyorlar bna göre g500 suan için alabileceğin en iyi alet (tabi fiyatınıda göz önüne alırsan bu özellikleri bu fiyata bulabilirmisn bilmiyorum)tabi karar genede senin
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 21:16   #1933 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

yalnız oraya 1 yazdım bnm karşılaştıklarım içinde hane abartma değil
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 23:05   #1934 (permalink)
İLKERGÜRBÜZ
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.10.08
Nereden: kocaeli

sağol kardeş 300 ytl buldum almayı düşünüyorum artık
İLKERGÜRBÜZ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-10-08, 23:56   #1935 (permalink)
raaaaaanaaaaaa
Rookie Member

Katılım tarihi: 23.08.08
Nereden: samsun

raptabya vifiye bağlanıyorum available diyor buluyor ağı atıyorum x ağı ve şifreyi giriyorum bana her defasında şu hatayı veriyor the network key is notvalid.Enter a valid key bofere continuing wm5 de hiç sorum çkmemiştim eğer çaresi yoksa ben tekrardan geçecem ama yardım edersen bana ben 6.1 çok beğendim kalmak istiyorum tek sorunum vifi ben teli vifi için aldım zaten şimdiden teşekkür ederim
raaaaaanaaaaaa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 00:11   #1936 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
raaaaaanaaaaaa tarafından iletildi. Mesajı göster
raptabya vifiye bağlanıyorum available diyor buluyor ağı atıyorum x ağı ve şifreyi giriyorum bana her defasında şu hatayı veriyor the network ey is notvalid.Enter a valid key bofere continuing wm5 de hiç sorum çkmemiştim eğer çaresi yoksa ben tekrardan geçecem ama yardım edersen bana ben 6.1 çok beğendim kalmak istiyorum tek sorunum vifi ben teli vifi için aldım zaten şimdiden teşekkür ederim
Şifreyi yanlış mı yazıyorsun acaba. Yada ayarlarda bir sorun vardır herkeste sorunsuz çalışıyor çünkü.
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 20:39   #1937 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

arkadaslar sizin pil ömrü genelde ne kadar?
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 13:56   #1938 (permalink)
haploid
New Member

Katılım tarihi: 11.01.08
imdat

telefonuma başka bir sim kart takmaya çalıştım ve şu şekilde bir uyarı cıktı
"Bu telefon yalnızca belirli bir sim ile kullanılabilir. Kilit açma kodunu girin veya onaylı bir SIM yerleştirin.
ve ardından eski simimi taktığımda yeniden bu şekilde mesaj verdi.
telefonu sıfırladım ama yinede kullanamıyorum. ne kendi simimi ne de başka simi takıp telefonu çalıştırabiliyorum. napmam gerekli anlayamadım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
haploid çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 19:18   #1939 (permalink)
airscorpion
Member

airscorpion Avatar

beyler toshiba yeni modellerini tanıtmış isterseniz bi bakın hoş olmuş g910 - g810 - g710 (g710 pek iyi değil ama diğerleri iyi modeller)
airscorpion çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 21:43   #1940 (permalink)
kapkara1
Member

kapkara1 Avatar

Katılım tarihi: 05.01.08

Satılık G500 garantili kendi kullandığım VM5 orjinal yüklü her türlü program ilave edilmiş çiziksiz herhangi bir problemi olmayan tlf num satılıktır gerçek alıcıların pm atması rica ederim fiat son 300 YTL Teslim yeri İstanbul Kadıköy
kapkara1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 00:22   #1941 (permalink)
haploid
New Member

Katılım tarihi: 11.01.08
biçimlendirme

bu telefonu nasıl biçimlendircem ben yaaaa
haploid çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 02:13   #1942 (permalink)
Sonner
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.08.08

4Lük kart elime ulaştı valla muhteşem birşey hafıza kartıyla kullanmak
Sonner çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.us