Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "valla şuana dek tek bişi çalıştı oda Glass Vista diye bişi nasıl oldu bilmiom..yani proyu yüklemeyi beceriom bi türlü bendemi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-12-07, 13:38   #176 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

valla şuana dek tek bişi çalıştı oda Glass Vista diye bişi nasıl oldu bilmiom..yani proyu yüklemeyi beceriom bi türlü bendemi sorun var anlamadım ya..registre gelince : rarlı dosyanın içinde 3 tane küçük dosya var onları attım ama stup diyince beyaz bir ekran gelio başka bişi yok...off offf
jumanjitr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 14:32   #177 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

regedit'te rarlı dosyayı açma olduğu gibi tele at.sonra telde programı bul ve kurulum yönergelerini takip et.bu kadar ama senin sorunun bence rarlı dosyaları açman.dediğim gibi eğer dosya .cab uzantılıysa olduğu gibi tele atabilirsin.
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 17:10   #178 (permalink)
uguer
New Member

Katılım tarihi: 29.12.07

merhabalar, ben de 1 haftadır g500 kullanıyorum, bana göre bu telefonun 3 büyük eksikiği var, birincisi konuşma sırasında çok az ses gelmesi yani kalabalık bir yerde konuştuğumda karşı tarafın sesini anlayamıyorum, ikincisi konuşurken yankı yapıyor kendi sesimi duyuyorum, üçüncüsü de ses kaydı berbat ötesi.
merak ettiğim bu sorunları herkes yaşıyormu ya da bunlar için registry ayarı varmı?
uguer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 17:45   #179 (permalink)
devrim103
New Member

Nereden: elazığ

biyerde takıldım. resco explorer yükledim. fotograf kalitesini arttırdım ama video süresini uzatamadım... yazmışsınız galba ama gözden kaçırdım sanırım. bi zahmet tekrar yazabilirmisiniz?
devrim103 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 17:49   #180 (permalink)
devrim103
New Member

olmuş.farketmedim..yinede sağolun
devrim103 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 17:52   #181 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\CAPTURETIMELIMITED
içindeki current değerini 2
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\POSTFIX
içindeki current değerini 0
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\RESOLUTION\REAR
içindeki Current değerini 1
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\VIDEOQUALITY
içindeki Current değerini 2
kamera ayarlarını registry programıyla yapıyoruz
edit: ok o zaman kolay gelsin
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 18:01   #182 (permalink)
devrim103
New Member

ikiside resco ya karıştı... 1.5 ay önce 679 a almıştım taksitle.. şimdi oldukça ucuzlamış.. acele mi ettik almak için acaba... bide bt kulaklık almıştım bi kere kullandım. sürekli bt açık olmuo ki, şarj yemez mi? hem telden hem bt kulaklıktan kazık yedik gibi geldi
devrim103 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 18:07   #183 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

ben teknosadan almıştım 700dü o zaman ama peşinde 630a almıştım bi de bt kulaklık kampanyası vardı onu da aldım,B&W demişti kullanmazsın diye ama aldım yine de,haklıymışama onun da kullanma zamanı gelir.ben bi de Toshiba telefonda yenidir ne olur ne olmaz diye kasko yaptırmıştım(teknosa anlaşmalıymış bi sigorta şirketiyle).olsun yine olsa yine yaparımtelefon piyasası böyle şimdi alırsın yarın fiyatı düşer.ama ilk fiyatıyla bile emsallerinden ucuzdu.güle güle kullan
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 18:25   #184 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

ok dostum sğl.denicem bakalım nolcak
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 18:28   #185 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

peki dostum msj sesine mp3 attım mesaj gelince parça bitene kadar çalıo nasıl ayarlıcam ???mesajı okuom siliom çıkıom parça hala çalıo??
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 18:45   #186 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

buna ben de bakmıştım ama çözümü yok şimdilik,registry ayarlarından anlayan biri çıkarsa yapabilir belki.şimdilik çözüm kısa melodi kullanmak
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 22:46   #187 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

bak bu kötüymüş be neyse sğl yinede..bu arada registry isenin dediğin gibi yaptım çalışıo çok sğl..artık bütün prolar bölemi kurulacak anlamında yanii??
1. bu proları hafıza kartına atınca çalışırmı?çünkü telde alan bitince napacaz?
2.arkaplanı nasıl hareketli yaparız?
3.temaları nerden bulucaz
bizlere bir yol göstersen be dostum sen bu işi bilion

Bu arada umarım seni sıkmıyorumdur.anlayışını bekliyorum çünkü daha önce hiç böle bi tel kullanmadımda

En son jumanjitr tarafından düzenlendi: 29-12-07 saat 23:08
jumanjitr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 01:26   #188 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım

rica ederim ne demekestafurullah ben de ilk defa wm tabanlı bir telefon kullanıyorum,sizlerle birlikte ne öğrendiysem paylaşmaya çalışıyorum
şimdi sorularına geçelim:evet programlar bu şekilde yüklenecekve hafıza kartını aldığında onun içine de koyabilirsin tabiki.hatta programları kurarken sorcak sana telefona mı karta mı yükliyim diye.ben genelde hafıza kartına yüklüyorum.
hareketli arka plan hiç kullanmadım,gerekli olduğunu da sanmıyorum ya boşuna bataryadan yemesinhatta ekran ışığını bile kısıkta kullanıyorum
temalara gelince google'a wm5 themes,tema bişeyler yaz istemediğin kadar çıkar karşına ama ben ilk zamanlarda bir tema yüklemiştim,hoşuma gitmeyince silmek istemiştim ama belki ilk acemilikten beceremeyince format atmak zorunda kalmıştım. o yüzden pek cesaret edemiyorum tema yüklemeye
peculiar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 03:20   #189 (permalink)
YaNKee!
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.08.04
Nereden: BURSA
Selam arkadaşlar

bende g500 ü araştırıyorum almayı düşünüyorum bu cihaz ile wifi üzerinden msn'e bağlanabiliyormuyuz yoksa msn için sadece gprsmi gerekiyor?

Teşekkürler ...
YaNKee! çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 13:03   #190 (permalink)
peculiar
V.I.Member

peculiar Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Selam arkadaşlar

wifi üzerinden bağlanabiliyoruz,windows live messenger bile yükleyebiliyoruz,hatta yine wi-fi üzerinden skype da kullanabiliyoruzben şimdiye kadar hiç gprs kullanmadım mesela.
peculiar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!