hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba G500 için düşünceleriniz?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: peculiar tarafından iletildi. bluetooth da G500 olarak görünen ismi Registry'den HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 22-06-08, 21:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1501 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

Katılım tarihi: 21.06.08
Nereden: samsun
Talking Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
bluetooth da G500 olarak görünen ismi Registry'den
HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirerek değiştirebilirsin. tabi önce bir registry programı yüklemek gerek telefona

sağ ol dostum peki onerebilecegın bi prog. var mı
sRonin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 21:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1502 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
sRonin tarafından iletildi. Mesajı göster
sağ ol dostum peki onerebilecegın bi prog. var mı
yine verilmişti forumda ama büyük ihtimalle link uçmuştur.

PHM Registry
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 21:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1503 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

Alıntı:
peculiar tarafından iletildi. Mesajı göster
yine verilmişti forumda ama büyük ihtimalle link uçmuştur.

PHM Registry

sağ olasın hacaaaaaaa allah razı olsun
Eski 22-06-08, 21:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1504 (permalink)
sRonin
Rookie Member

sRonin Avatar

aha bu linkleri nabbiiionuz anlamadım ki bu arada ben yeni windows6.0 yukletsem garanti iptali olurmu???????
Eski 25-06-08, 23:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1505 (permalink)
swarthy
Member
Bilgisayarım

swarthy Avatar

Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ankara / konya / bursa

Alıntı:
black_eagles tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar yorumlarınızı okuduktan sonra bende TOSHIBA PROTEGE G500 almaya karar verdim umarım bi sorun yaşamam
İnşallah ama ben bıle ayar tutturdu ısem sorun yasamazsın korkma
Eski 26-06-08, 01:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1506 (permalink)
De_Facto
Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 31.12.07
Nereden: Bursa

Slm arkadaşlar tekrardan, arada takip ediyor ama bişeyler karalayamıyorum ne zamandır

Aylardır sorucam sorucam diyipte hep unuttuğum bişey var,

hani g500 ün arka kapağını açtığımızda alt sağ ve sol kısımlarda hopörlere benzer küçük şeyler var ya, onlar hopörlör mü ? öyleyse niye ordan hiç ses çıkmıyor, sizde çıkıyorsa benimkiler mi bozuk )

Son soru, onlar hopörlör değilse ne
De_Facto çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 01:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1507 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz

Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi. Mesajı göster
Slm arkadaşlar tekrardan, arada takip ediyor ama bişeyler karalayamıyorum ne zamandır

hani g500 ün arka kapağını açtığımızda alt sağ ve sol kısımlarda hopörlere benzer küçük şeyler var ya, onlar hopörlör mü ? öyleyse niye ordan hiç ses çıkmıyor, sizde çıkıyorsa benimkiler mi bozuk )

onların hoparlör olmadığını biliyorum ama neden öyle bişey yapmışlar bende pek bi anlam veremedim..
Eski 26-06-08, 15:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1508 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Katılım tarihi: 12.03.08
Nereden: ist.

Arkadaşlar HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirirken yanlışlıkla bi alttaki değeri değiştirmişim. :-( orada ne yazıyordu söyleyebilecek olan varmı. yardım lütfen dosya gönderiyor ama alamıyorum.
hakandindoruk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 16:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1509 (permalink)
derebeyi
New Member

Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: sakarya

Merhaba arkadaşlar
Bu telefonu aldığım günden beri atmak-satmak arasında gidip geldim.En sonunda başıma sim kilidi sorunu geldi.

Telefona sim kilidi koydum.Ancak sim kartı çıkartıp takınca aynı sim kartını tanımadı,şifreyi de kabul etmedi.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var.Çözüm bulan oldu mu?
Toshiba yetkili servisleri cihazın dandikliğinden kaynaklanan bu soruna 50 ytl istiyormuş,böyle bir hakları var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.
derebeyi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 09:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1510 (permalink)
hakandindoruk
New Member

Arkadaşlar HKEY_CURREN_USER - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings - LocalName anahtarını değiştirirken yanlışlıkla bi alttaki değeri değiştirmişim. :-( orada ne yazıyordu söyleyebilecek olan varmı. yardım lütfen dosya gönderiyor ama alamıyorum.
Eski 27-06-08, 12:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1511 (permalink)
hakandindoruk
New Member

arkadaşlar aranızda regeditti eski haline (ilk haline) getirmeyi bilen varmı?
Eski 27-06-08, 13:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1512 (permalink)
peculiar
V.I.Member
Bilgisayarım

peculiar Avatar

Katılım tarihi: 08.10.04
Resimler: 2

Alıntı:
hakandindoruk tarafından iletildi. Mesajı göster
scan mode diyorsan o değer 0 olacakbende öyle gözüküyor.
registry eski değerleri bilmiyorsan geri alabileceğini sanmıyorum.çözümü format olur.
peculiar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 14:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1513 (permalink)
hakandindoruk
New Member

yok peciluar kardeş scan mode altındaki g500 ismini değitiriyoruz ya istediğimiz isimle işte onun altındaki değeri sormuştum aslında.
Eski 27-06-08, 19:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1514 (permalink)
swarthy
Member
Bilgisayarım

swarthy Avatar

Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi. Mesajı göster

bende bunu bayya bı arastırdım ve daha oncede bırısı sormustu onlar hoparlor degıl bılgısayar mantıgı ıle dusunecek lursak bızım ıslemcı sogutucumuz dıyebılırz !
swarthy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-08, 01:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1515 (permalink)
cintesun
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.05.08

arkadaşlar g500 ü ekonomik durumumdan dolayı satmak durumunda kaldım ilgilenen olursa plump_Heart@hotmail.com istanbul veya bursa olursa elden teslim edebilirim kutusu 2 gb hafıza kartı herşeyi tam faturası duruyor 19 ay garantisi var daha ve üstünde tek bir çizik bile yok ilgilenenler maille yada msnden ulaşabilir
cintesun çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-08, 14:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1516 (permalink)
efultor
New Member

Katılım tarihi: 09.04.08

arkadaslar sızden bır rıcam olacak bana guzel oyun ındırebılecegım bır sıte ve kullanmama gereken programlar var ıse onların da lınkını falan yollama ımkanınız olur sa sevınırım birde ben baya bı ugrastım ben bana gelen maıllerı okuyamıyorum acmıyor bır sonrakı sefer falan dıyorr nasıl yapabılırım yardımcı olursanız senırım msn adresım de "efultor@hotmail.com" sımdıden tesekkurler
efultor çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-08, 14:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1517 (permalink)
gardena
New Member

Katılım tarihi: 29.06.08

yav bu g5oo e program nasıl yükleniyo.üyardım ederseniz sevinirim.telefonu alalı 3 hafta oldu daha hiç bi özelliğini bilmiyorum
gardena çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-08, 11:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1518 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
gardena tarafından iletildi. Mesajı göster
yav bu g5oo e program nasıl yükleniyo.üyardım ederseniz sevinirim.telefonu alalı 3 hafta oldu daha hiç bi özelliğini bilmiyorum
hayırlı olsun dostum.3 hafta boşa beklemişsin sen. formu yavaşş yavaşş incelesen hem öğrenirdin hemde çok şey yapardın bence bi kaç saatini alır bence dene.hangisini sana hemen şimdi anlatalımki değilmi .hadi kolay gele.

dediğimi yap gittiğim yoldan gitme
jumanjitr çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 03:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1519 (permalink)
swarthy
Member
Bilgisayarım

swarthy Avatar

Alıntı:
gardena tarafından iletildi. Mesajı göster
bencede bırazcık forumu ıncele benım g500 2. haftadayken 27 gun servıs gordu kullandıgım 3. hafta da 2. edefa servıse gıttı bence hıc oynamamıssın bence biraz hakkını ver
swarthy çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 23:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1520 (permalink)
jumanjitr
Senior Member

jumanjitr Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07

Alıntı:
swarthy tarafından iletildi. Mesajı göster
bencede bırazcık forumu ıncele benım g500 2. haftadayken 27 gun servıs gordu kullandıgım 3. hafta da 2. edefa servıse gıttı bence hıc oynamamıssın bence biraz hakkını ver
valla sende pek yetenekliymişsin be kardeş helal olsun yani. 7 aydır kullanırım daha benden başkasını görmedi telefonum. maşşallah diyinde nazar değmesin

dediğimi yapın gittiğim yoldan gitmeyin
jumanjitr çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 23:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1521 (permalink)
viper33
New Member

Katılım tarihi: 05.07.08

sayın g 500 kullanıcıları öncelikle belli başlı sorunlarım var ve bunları bu konu başlığı altındaki yazılanları okuyarak düzeltemedim ayrıca kullanma kılavuzunu da okudum ama hala birdeğişen yok yada ben salağım artık o hale geldim yani

1 - wifi bağlantısını yapmıyor burda yazılanların hepsini denedimbağlantıyı buluyor ama bir anten işareti ve üzeri kırmızı yuvarlak ile işaretli şekilde diğer bulduğu bağlantılarda şifreli bağlantılı olduğunu belirten bir işaret var benim hatta ise öyle bir şey ve bağlanmıyor

2 - hadi gprs ile bağlanıyım dedim bağlantı ayarlarını toshibanın sitesindeki bağlantı ile yaptım yine uzak sunucu kabul etmedi gibi birşey diyor avea ve turkcellden ayrı ayrı denedim olmadı ( turkcellin sitesinden bakarak manuel yaptım )

3 - mms gönderiyim dedim hem gönderemedim ve aynı zamanda da alamadım ayarları yine toshibanın sitesinden yaptım (avea ) turkcell mms ayarlarını manuel yaptım ama ondan da gitmedi

4 - ayrıca aveadan sms ler çifter çifter gidiyor ( çözümü forumda yazıyor denemedim simkart değişmesi gerekiyormuş bide öyle deneyelim bakalım)

5 - çokta sefil bir user değilim ama artık sıkılmaya başladım senkronizasyonda kişiler pc de gözükmüyor ordan bir düzenlemede yapamıyorum ne anlamı kaldı senkronlamanın neyse

6- dahası da var alacaklara bilgi