Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > Mobil İletişim/Cep Telefonları > Genel(Cep) »

Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1!

Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Evet arkadaşlar aylardır yapmak istediğimiz şey artık mümkün.. G500lerimize WM6 kurabiliyoruz. Linkleri vericem ama başka site adresi yazmak serbest mi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-08-08, 13:14   #1 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: Ghettoz
Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1!

Evet arkadaşlar aylardır yapmak istediğimiz şey artık mümkün.. G500lerimize WM6 kurabiliyoruz. Linkleri vericem ama başka site adresi yazmak serbest mi bilmiyorum? Bu soruma cevap alana kadar özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirim..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 22:11   #2 (permalink)
nurettin1974
Rookie Member

Katılım tarihi: 19.01.08
Nereden: ANTALYA
Ynt: Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1!

nurettinozgen1974@hotmail.com
nurettin1974 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 02:12   #3 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

msn'e gerek yok arkadaşlar özel mesajla atıyorum isteyene..

@nurettin1974 özel mesajla gönderdim kolay gelsin..
RapTabya çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 17:05   #4 (permalink)
monolight
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.08.08

Lütfen bana da yollayabilir misiniz. Teşekkürler

senolmus@gmail.com
monolight çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 17:42   #5 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

e-mail adreslerinizi yazmanıza gerek yok ben bu site üstünden özel mesaj atıyorum..

bu arada hiç beklediğim ilgi yok nerde önceden hiç susmayan G500 kullanıcıları???
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 20:53   #6 (permalink)
cnx
New Member

cnx Avatar

Katılım tarihi: 27.07.08
Nereden: istanbul

bi deneseydım şunu bekledim ama msj da
cnx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 21:27   #7 (permalink)
nurettin1974
Rookie Member

kardeş eyvallah bişey daha soracam kamera neden kısa süreli çekim yapıyor bunun bir düzeltme yolu varmı
nurettin1974 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 03:01   #8 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
nurettin1974 tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeş eyvallah bişey daha soracam kamera neden kısa süreli çekim yapıyor bunun bir düzeltme yolu varmı
onu ayarlardan ayarlayabiliyorsun ama her kamerayı açışında tekrar ayarlaman gerekiyor. Ama aşağıda söylediklerimi yaparsan uğraşmana gerek kalmaz ayarlar kaydedilir..

Öncelikle telefona herhangi bir registry editor yükle sonra ordan bu ayarları yap:

HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\BURSTSETTINGS\PHOTOQUAILITY
içindeki Current değerini 2
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\BURSTSETTINGS\RESOLUTION\FRONT
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\BURSTSETTINGS\RESOLUTION\REAR
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SELFSHUTTERSETTINGS\PHOTOQUALITY
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SELFSHUTTERSETTINGS\RESOLUTION\FRONT
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SELFSHUTTERSETTINGS\RESOLUTION\REAR
içindeki Current değerini 4
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SINGLESETTINGS\PHOTOQUALITY
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SINGLESETTINGS\RESOLUTION\FRONT
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\PHOTOSETTINGS\SINGLESETTINGS\RESOLUTION\REAR
içindeki Current değerini 4
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\CAPTURETIMELIMITED
içindeki current değerini 2
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\POSTFIX
içindeki current değerini 0
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\RESOLUTION\REAR
içindeki Current değerini 1
HCKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\PICTURES\CAMERA\MODE SETTING\VIDEOSETTING\VIDEOQUALITY

bu ayarları yaptıktan sonra hem çekim süresi düzelecektir hemde çekim kalitesi..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 18:51   #9 (permalink)
Reich
New Member

Katılım tarihi: 04.08.08

Herkese merhaba.Arkadaşlar ben 1 aydır G500 kullanıcısıyım.Bazı problemlerim var.skype ye pc den (usb kablosuyla) bağlanamıyorum.Connecting yazıyor uzun süre ama sonunda işlem başarısız oluyor.Pilde minimum kullanımla yaklaşık 3(en fazla 4) gün gidiyor.Yedek pil alacam ama nerde bulunur(bulunur mu) ne kadardır hiç bi bilgim yok.Raptabya wm6 bu sitede daha önce söylenmişti yanılmıyorsam ama sadece wm6 görüntüsüne sahip oluyorduk o mesajda.Senin söylediğin program wm6ya tam anlamıyla geçiş mi oluyor?Bir problem yaşadın mı wm6 ile?Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Reich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 22:37   #10 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
Reich tarafından iletildi. Mesajı göster
Herkese merhaba.Arkadaşlar ben 1 aydır G500 kullanıcısıyım.Bazı problemlerim var.skype ye pc den (usb kablosuyla) bağlanamıyorum.Connecting yazıyor uzun süre ama sonunda işlem başarısız oluyor.Pilde minimum kullanımla yaklaşık 3(en fazla 4) gün gidiyor.Yedek pil alacam ama nerde bulunur(bulunur mu) ne kadardır hiç bi bilgim yok.Raptabya wm6 bu sitede daha önce söylenmişti yanılmıyorsam ama sadece wm6 görüntüsüne sahip oluyorduk o mesajda.Senin söylediğin program wm6ya tam anlamıyla geçiş mi oluyor?Bir problem yaşadın mı wm6 ile?Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
önceden verilenler sadece temaydı ben işletim sistemini değiştirmekten bahsediyorum. Şiddetle tavsiye ederim sorunsuz çalışıyor ben aylardır WM5le sürünmüşüz diye düşünüyorum... Hem görünüş olarak hemde performans olarak çok daha üstün bir işletim sistemi. Eğer istersen linkleri verebilirim.

pilin iyi gidiyormuş ben her gün şarj ediyorum.. yedek pil bulabilirsin ama nerden bulunduğunu bende bilmiyorum..

skype konusunda birşey diyemeyeceğim bilmiyorum..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 08:22   #11 (permalink)
Reich
New Member

Katılım tarihi: 04.08.08

Raptabya o zaman linkleri rica edeyimAma bişey soracam bize G500ü aldığımızda verilen cd de(cd yanımda değil içeriğini hatırlamıyorum)wm5 e tekrar geçiş için gerekli veriler var mı?Yani wm6 da bir sorun yaşamazsam wm5 e geçmem ama işi garantiye almakta fayda var bence.İlgilendiğin için teşekkürler.
Reich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 12:09   #12 (permalink)
nurettin1974
Rookie Member

RAP TABYA ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR YEDEK PİLİ TOSHİBANIN SİTESİNDE ONLİNE ALIŞVERİŞ VAR ORADAN ALABİLİRSİN
BİRDEN NERDEN YÜKLEYEBİLİRİM registry editor
BENDE PHM registry editor VAR
nurettin1974 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 15:53   #13 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
Reich tarafından iletildi. Mesajı göster
Raptabya o zaman linkleri rica edeyimAma bişey soracam bize G500ü aldığımızda verilen cd de(cd yanımda değil içeriğini hatırlamıyorum)wm5 e tekrar geçiş için gerekli veriler var mı?Yani wm6 da bir sorun yaşamazsam wm5 e geçmem ama işi garantiye almakta fayda var bence.İlgilendiğin için teşekkürler.
linkleri attım özel mesajla. attığım linkte telefonun orjinal romu olan WM5te var yani bi sorun yaşayan olursa tekrar onu kurabilir. çünkü bildiğiniz gibi rom yükleyince telefon garanti dışı kalıyor ama tekrar orjinal romu yüklerseniz problem olmaz..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 15:54   #14 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
RAP TABYA ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR YEDEK PİLİ TOSHİBANIN SİTESİNDE ONLİNE ALIŞVERİŞ VAR ORADAN ALABİLİRSİN
BİRDEN NERDEN YÜKLEYEBİLİRİM registry editor
BENDE PHM registry editor VAR
tamam onunla yapabilirsin..
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 19:32   #15 (permalink)
nurettin1974
Rookie Member

ya şu 6.1 in adresini yazın allah için ve yüklemesini
nurettin1974 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 20:59   #16 (permalink)
RapTabya
Senior Member

RapTabya Avatar

Alıntı:
ya şu 6.1 in adresini yazın allah için ve yüklemesini
özel mesajla gönderdim ya 6.1ide...
RapTabya çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 21:19   #17 (