Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Mobil İletişim/Cep Telefonları bölümü içerisindeki Genel(Cep) forumu altında Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
poplenoat tarafından iletildi.
dostum linki verebilir misin?
saygılar
Gönderiyorum dostum....." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Toshiba Portégé G500 Windows Mobile 6 ve WM6.1!
yaw heryerde yazıo elektrik kesilmesine karşı laptop ta yapın bu işlemi diye ama bn masaüstü pc'imde yaptm tam yükleme başladı 2 dk geçmedi bi anda elektrikler gitti işlem yarım kaldı sonra teli açtım wm5 açılıyor buraya kadar sorun yok diye sevindim. ama wm 6.1 i yeniden yüklemek istediğimde superuu da waiting for usb yazısı hiç değişmiyor artık sizce yapabileceğim birşey warmı?yoksa kaderin bu oyununa boyun eğip wm5 temi kalmalıyım
Alıntı:
airscorpion tarafından iletildi.
yaw heryerde yazıo elektrik kesilmesine karşı laptop ta yapın bu işlemi diye ama bn masaüstü pc'imde yaptm tam yükleme başladı 2 dk geçmedi bi anda elektrikler gitti işlem yarım kaldı sonra teli açtım wm5 açılıyor buraya kadar sorun yok diye sevindim. ama wm 6.1 i yeniden yüklemek istediğimde superuu da waiting for usb yazısı hiç değişmiyor artık sizce yapabileceğim birşey warmı?yoksa kaderin bu oyununa boyun eğip wm5 temi kalmalıyım
almazsan önlemini, burası Türkiye elektrik ne zaman gider ne zaman gelir hiç belli olmaz.. telefonun hala wm5 ile çalışıyor olması ilginç. belki önce bi master reset atıp sonra tekrar 6.1i kurmayı denersen olur..
slm arkadaşlar...banada WM6 yollayabilirmisiniz acaba?..bunu yükleyince msn i çalıştırır telefon umarım..çünkü hata vermeye başladı bende..düzelmiyor bi türlü..bide önceden bi rapidshare linki verilmiş..onunla yollayacağınız link aynı şeymi acaba?..teşekkürler şimdiden